Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 5846
Correcció d'errors materials de la Modificació puntual número 10 de les Normes Subsidiàries de Santa Eulària des Riu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord del Ple de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, reunit en sessió ordinària celebrada el 26 de juny de 2020, ha estat aprovada la correcció dels errors materials detectats en la documentació escrita de la Modificació puntual número 10 de les Normes Subsidiàries de planejament de Santa Eulària des Riu, aprovada definitivament el 30 d'abril de 2020 i publicada en el BOIB número 89 de 21 de maig de 2020, sent els acords adoptats els següents:

“PRIMER.- Aprovar la rectificació dels errors materials detectats en la documentació escrita de la Modificació puntual número 10 de les Normes Subsidiàries, aprovada definitivament per aquest Ple el 30 d'abril de 2020 i publicada en el Butlletí Oficial dels Illes Balears número 89 de dia 21 de maig de 2020, consistents en:

- Apartat 8.5.1 de la Memòria justificativa, relatiu a la modificació de l'ordenació definida per les NNSS vigents per als terrenys inclosos en la unitat d'actuació en sòl urbà UA-11SE:

On diu: “d. El manteniment en el bàsic de la configuració i magnitud de les dues peces de terrenys qualificats per a ús d'equipament, la més petita de les quals es requalifica com a Equipament docent EQ-D i la superfície global de la qual es manté en els 23.173 m² inicials”.

Ha de dir: d. El manteniment en el bàsic de la configuració i magnitud de les dues peces de terrenys qualificats per a ús d'equipament, la més petita de les quals es requalifica com a Equipament docent EQ-D i la superfície global de la qual s'incrementa fins als 24.054 m².

- Apartat 1.5 de l'Annex III, Documentació escrita modificada: Modificació en l'Annex II Unitats d'actuació en sòl urbà, de les fitxes de les unitats d'actuació UA-05SE i UA-11SE,

En relació a la fitxa de la unitat d'actuació UA-11SE, el punt c1. Usos no Lucratius

On diu:

11. UNITAT D'ACTUACIÓ UA-11SE

...

c1. Usos no lucratius.

Superfície mínima d'equipament públic: Municipal divers EQ-MD i Docent EQ-D: 23.173 m²

Superfície mínima d'espai viari (V) i aparcament AP: 5.881 m²

Subtotal de superfície mínima d'usos no lucratius: 29.054 m²

./.

Ha de dir:

11. UNITAT D'ACTUACIÓ UA-11SE

./.

c1. Usos no lucratius.

Superfície mínima d'equipament públic: Municipal divers EQ-MD i Docent EQ-D: 24.054 m²

Superfície mínima d'espai viari (V) i aparcament AP: 5.000 m²

Subtotal de superfície mínima d'usos no lucratius: 29.054 m²

SEGON. Publicar el contingut del present acord en el Butlletí Oficial dels Illes Balears, així com en la web municipal.”

 

Santa Eulària des Riu, 2 de juliol de 2020

La alcaldessa

Mª Carmen Ferrer Torres