Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 5831
Aprovació definitiva ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la utilització privativa de les dependències a edificis municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple en sessió ordinària de dia 24 de febrer de 2020, va acordar la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la utilització privativa de les dependències a edificis municipals.  

Publicat anunci sobre dita modificació al BOIB núm. 28, de data 5 de març de 2020, havent transcorregut 30 dies sense presentació de reclamacions ni al•legacions, la modificació de dita Ordenança és definitiva, quedant el text íntegre de la següent manera:

 

ORDENANÇA FISCAL DE LA TAXA SOBRE LA UTILITZACIÓ PRIVATIVA DE DEPENDÈNCIES A EDIFICIS MUNICIPALS.

ARTICLE 1r.  FONAMENT I NATURALESA

L'Ajuntament de Llubí conforme al que autoritza l'article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases de Règim Local i d'acord amb el que preveu l'article 20 de la Llei  Reguladora de les hisendes locals, estableix la taxa per a la utilització privativa de dependències a edificis municipals, que es regularà per la present Ordenança, redactada d'acord a l'article 15 de la Llei esmentada.

ARTICLE 2n. FET IMPOSABLE

El fet imposable és determinat per  la utilització de les distintes dependències dels edificis de titularitat municipal, que s'especifiquen a la tarifa de la taxa que s'inclou a la present ordenança.

ARTICLE 3r.  OBLIGACIÓ DE   PAGAMENT

Estan obligats al pagament de la taxa les persones físiques i jurídiques usuàries dels distints serveis i instal•lacions municipals als quals  fa referència el fet imposable i la corresponent tarifa.

ARTICLE 4t. OBLIGACIÓ DE CONTRIBUIR.

L'obligació de contribuir es fonamenta en la utilització d'immobles  de titularitat municipal, en el moment de la sol•licitud d'accés o ús de les esmentades instal•lacions o serveis.

ARTICLE 5è.  COBRAMENT DE LA QUOTA TRIBUTÀRIA DE LA TAXA.

El cobrament de les quotes es durà a terme, prèvia liquidació tributària, per la Tresoreria municipal. 

ARTICLE 6è.  INFRACCIONS I SANCIONS TRIBUTÀRIES.

Les infraccions a aquesta ordenança es regularan i sancionaran segons els casos, d'acord  amb el que disposa la llei 58/2003, de  17 de desembre, General Tributària.

El procediment de la sanció de les infraccions tributàries serà el que resulti d'aplicar les regles i els criteris de graduació previstes en el RD 2063/2004, de 15 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament general del règim sancionador tributari i altres disposicions que el complementen i desenvolupen.

La competència per  imposar les sancions s'atribueix al batle/ssa-president/a, conforme disposa l'article 21.k de la Llei 7/1985.

 

ARTICLE 7è.- QUOTA TRIBUTÀRIA.

7.1 Les quotes tributàries són les resultants de la següent tarifa:

Dependència

Hores soltes

Cursos o similars

1 hora o fracció

Cada hora més

Per cada hora

Sa Canestreta

20,00 €

10,00 €

10,00 €

Sala Multifuncional o altres sales

20,00 €

10,00 €

10,00 €

Teatre

Tècnic Teatre

60,00 €

20,00 €

30,00€

15,00€

30,00€

Sa Farinera

40,00 €

20,00€

 

7.2 Resultaran exemptes de les quotes tributàries establertes en l'apartat anterior les sol•licituds d'accés o ús de dites instal•lacions o serveis procedents de les entitats o associacions del Municipi de Llubí així com dels empadronats al terme municipal de Llubí.

El que es fa públic per a general coneixement.

 

Llubí, 3 de juliol 2020

La batlessa

Magdalena Perelló Frontera