Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 5827
Anunci de l'acord de ple de l'Ajuntament de sa Pobla de data 02 de juliol de 2020 pel que s'aprova inicialment l'Ordenança Municipal Reguladora de l'ús de la xarxa de sanejament

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovat inicialment mitjançant acord plenari de data 2 de juliol de 2020 el projecte d'Ordenança Municipal Reguladora de l'ús de la xarxa de sanejament, de conformitat amb els articles 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, se sotmet a informació pública per termini de trenta dies, a comptar des de l'endemà al de publicació del present anunci en aquest Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

Durant dit termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament.

sapobla.eadministració.cat transparència, 2Normativa/2.1 Projectes en tramitació / 15 Reglament regulador de la venda ambulant del municipi de sa Pobla.

En el cas de no presentar-se cap reclamació o el suggeriment en el citat termini, l'acord inicialment adoptat s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat d'acord exprés.

 

Sa pobla, 3 de juliol de 2020

El batle

Llorenç Gelabert i Crespí