Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 5814
Decret 20/2020, de 3 de juliol, pel qual s’accepta la renúncia presentada pel senyor Carles Manera Erbina com a president del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 78 de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, d'acord amb la redacció de la Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer, disposa que el Consell Econòmic i Social de les Illes Balears (CES) és l'òrgan col·legiat de participació, estudi, deliberació, assessorament i proposta en matèria econòmica i social, i ordena que una llei del Parlament n'ha de regular la composició, la designació dels membres, l'organització i les funcions.

En compliment del que disposa l'article 10.1 de la Llei 10/2000, de 30 de novembre, del Consell Econòmic i Social, en data d'1 de juliol de 2017 es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (núm. 80) el Decret 34/2017, de 30 de juny, de nomenament del senyor Carles Manera Erbina com a president del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears.

D'altra banda, en data d'1 de juliol de 2020 es va publicar en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE núm. 181) el Reial decret 637/2020, de 30 de juny, pel qual es nomena al senyor Carles Manera Erbina Conseller del Consell de Govern del Banc d'Espanya.

Per aquest motiu, d'acord amb el que estableix l'article 7.c) de la Llei 10/2000, el senyor Carles Manera Erbina va presentar la renúncia com a president del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears, la qual ha de ser acceptada pel Govern de les Illes Balears.

Per tot això, a proposta del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 3 de juliol de 2020,

Decret

Primer

Acceptar la renúncia presentada pel senyor Carles Manera Erbina com a president del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears.

Segon

Disposar que aquest Acord produeixi efectes des del moment en què es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 3 de juliol de 2020

 

La presidenta

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball

Francesca Lluch Armengol i Socias

Iago Negueruela Vázquez