Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 5688
Aprovació definitiva de la modificació de l’Ordenança fiscal núm. 12, reguladora de la taxa per parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terreny d’ús públic i indústries de carrer ambulants, rodatge cinematogràfic i sessions fotogràfiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a la sessió ordinària de 30 d'abril de 2020, va acordar aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança fiscal núm. 12, reguladora de la taxa per parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terreny d'ús públic i indústries de carrer ambulants, rodatge cinematogràfic i sessions fotogràfiques; en no haver-s'hi presentat cap al·legació, es fa públic el text íntegre en compliment de l'article 17 del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març.

«Article 13. Data de l'aprovació i vigència

Aquesta Ordenança, que el Ple aprovà a la sessió celebrada a Sant Antoni de Portmany el 24 de novembre de 2005, començarà a regir l'1 de gener de 2021 i vigirà mentre no se n'acordi la modificació o la derogació. En cas de modificació parcial, els articles no modificats continuaran vigents».

  

Sant Antoni de Portmany, 29 de juny de 2020

L'Alcade Marcos Serra Colomar