Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 5674
Resolució de la presidenta de l’Escola Balear d’Administració Pública de 6 de març de 2020 per la qual es nomenen els membres de la Comissió Paritària de Formació per a l’Ocupació de l’Administració Local de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de 12 de febrer de 2014 es va crear la Comissió Paritària de Formació per a l'Ocupació de l'Administració Local de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i es van designar els membres en representació de l'Administració de la Comunitat Autònoma (BOIB núm. 26, de 22 de febrer).

2. Mitjançant la Resolució de la presidenta de l'Escola Balear d'Administracions Públiques d'11 d'abril de 2016 es modifica la composició i la designació dels membres de la Comissió Paritària de Formació per a l'Ocupació de l'Administració Local de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 49, de 19 d'abril).

3. Mitjançant Resolució de la presidenta de l'Escola Balear d'Administració Pública de 15 de maig de 2018 es modifica la Resolució de 7 de març de 2018 per la qual es nomenen els membres de la Comissió Paritària de Formació per a l'Ocupació de l'Administració Local de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. Com a conseqüència del canvi de legislatura tant a nivell autònomic com a local, es planteja la necessitat d'actualitzar els nomenaments de membres de la Comissió Paritària de Formació per a l'Ocupació de l'Administració Local de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. En data 24 de febrer de 2020 el sindicat CCOO ha presentat una notificació de nomenament dels representants a la Comissió Paritària de Formació per a l'Ocupació de l'Administració Local de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. El 25 de febrer de 2020 va tenir entrada al Registre de l'EBAP (L12E2043/2020) un escrit del sindicat CSI-F de nomenament dels representants a la Comissió Paritària de Formació per a l'Ocupació de l'Administració Local de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

7. El 27 de febrer de 2020 va tenir entrada al Registre Electrònic de l'EBAP (L17E709/2020) un escrit del sindicat UGT de nomenament dels representants a la Comissió Paritària de Formació per a l'Ocupació de l'Administració Local de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

8. En data 27 de febrer de 2020 va tenir entrada al Registre Electrònic de l'EBAP (Nº registre L17E719/2020) un escrit del Consell d'Eivissa pel qual proposa la designació dels representants a la Comissió Paritària de Formació per a l'Ocupació de l'Administració Local de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

9. En data 28 de febrer de 2020 va tenir entrada al Registre de l'EBAP (Nº registre 721/2020) un escrit de la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears de nomenament dels representants a la Comissió Paritària de Formació per a l'Ocupació de l'Administració Local de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

10. El 4 de març de 2020 l'Ajuntament de Maó ha notificat el Decret de Batilia per de 2 de març de 2020 pel qual es nomenen els representants a la Comissió Paritària de Formació per a l'Ocupació de l'Administració Local de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. L'article 21 de l'Acord de Formació per a l'Ocupació en les Administracions Públiques de 9 de març de 2018, publicat per mitjançant la Resolució de 21 de març de 2018, de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques (BOE núm. 74, de 26 de març de 2018).

2. L'article 9 i l'article 11.5.m del Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública, en relació amb les competències de la Presidència i la Direcció gerència de l'Escola.

Proposta de resolució

Atesos els fets i fonaments de dret exposats, propòs a la presidenta de l'EBAP que dicti una Resolució en els termes següents:

1. Nomenar els membres de la composició de la Comissió Paritària de Formació per a l'Ocupació de l'Administració Local de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Presidenta: Isabel Castro Fernández (titular de la Presidència de l'EBAP).

Suplent: Benito Prósper Gutiérrez (titular de la Secretaria General de la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització)

En representació de l'Administració de la Comunitat Autònoma:

Vocal titular: Irene Truyols Cantallops (titular de la Direcció General competent en matèria de funció pública).

Vocal titular: Mercedes Riera López (titular de la Direcció Gerència de l'EBAP)

En representació dels Ajuntaments dels municipis del territori de la comunitat autònoma de les Illes Balears, de més de 200 efectius (mitjans i grans ajuntaments):

Vocal Titular : Maria José Camps Orfila (Ajuntament de Maó)

Suplent: Joan Florit Pujol (Ajuntament de Maó)

En representació dels Consells Insulars de la comunitat autònoma de les Illes Balears:

Vocal titular: Carolina Escandell Ferrer (Consell Insular d'Eivissa)

Suplent: Nuria Ramón Ortiz (Consell Insular d'Eivissa)

En representació dels municipis de menor població de la Comunitat Autònoma, designats per la Federació de Municipis de les Illes Balears:

Vocal titular: Neus Serra Cañellas

Suplent: Àngela Gràcia Miralles

En representació de la Confederació Sindical Comissions Obreres (CCOO):

Vocal titular: Rafael Oliver Felgueras

Suplent: Juan José Martínez Vico

Vocal titular: Juan Sastre Sañudo

Suplent : Mercedes Vega Saavedra

En representació del Sindicat Unió General de Treballadors (UGT):

Vocal titular: Maria Antònia Ramón Marí

Suplent: Joana Maria Vanrell

Vocal titular: Guillermo Coll Mir

Suplent: Antonio Teba Vicens

En representació de Central Sindical Independiente y de Funcionarios (CSIF):

Vocal titular: Mateu García Bennasar

Suplent: Jaime Garí López

Vocal titular: Pilar Luque Parra

Suplent: Juan Manuel Seguí García

 

Secretària: Silvia Loriente Ducret

Suplent: Marta Sureda Mora

2. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears

   

Palma, 6 de març de 2020

La directora gerent,

Mercedes Riera López

Conforme amb la proposta. En dict Resolució

La presidenta de l'EBAP

Isabel Castro Fernández