Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 5582
Convocatòria de les ajudes per a estudiants de l’illa d’Eivissa per al curs 2019-2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En virtut d'allò que estableix el punt dos de la resolució a (núm. 2020000015 de data 26 de juny de 2020) de la consellera executiu del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni, del Consell Insular de Eivissa i d'allò que s'estableix a l'article 32 de la Llei 39/2015, de 1 de octubre, del procediment administratiu comú de las administracions públiques sobre la ampliació dels terminis, on diu: «4. Cuando una incidència tècnica hagi impossibilitat el funcionament ordinari del sistema o aplicació que correspongui, i fins que es solucioni el problema, la Administració podrà determinar una ampliació dels terminis no vençuts, havent de publicar en la seu electrònica tant la incidència tècnica com l'ampliació concreta del termini no vençut», s'ha resolt el següent, en relació a la convocatòria de les ajudes per a estudiants de l'illa d'Eivissa per al curs 2019-2020,

1. AMPLIAR el termini per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria de les ajudes per a estudiants de l'illa d'Eivissa per al curs 2019-2020 en dos (2) dies, fins a les 23:59 hores del 30 de juny de 2020, per mor de la incidència tècnica que ha impedit el correcte funcionament de la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa.

2. PUBLICAR aquesta ampliació a la Seu Electrònica del Consell Insular d'Eivissa (http://seu.consellldeivissa.es) juntament amb la incidència que ha provocat l'ampliació del termini i al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

3. DONAR COMPTE d'aquesta resolució al primer Consell Executiu que se celebri.

 

Eivissa, 26 de juny de 2020

El cap de Secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa

José Vicente Garibo Redolat