Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA I SECTORS PRODUCTIUS

Núm. 5572
Citació d’actes prèvies a l’ocupació per a la instal.lació del projecte de reconversió DC a 15 kV D/ Capocorp i L. Vallgornera fins a D/ Sa Ràpita

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 22 de juny de 2019  es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 83 la Resolució del conseller de Territori, Energia i Mobilitat de 3 de juny de 2019 per la qual s'autoritza i es declara, en concret, d'utilitat pública i s'aprova el projecte de reconversió DC a 15 kV D/ Capocorp i L. Vallgornera fins a D/ Sa Ràpita.

S'ha de dur a terme la redacció de les actes prèvies a l'ocupació de les finques afectades per l'expropiació forçosa, amb caràcter d'urgència, motivada per la realització del projecte de reconversió DC a 15 kV D/ Capocorp i L. Vallgornera fins a D/ Sa Ràpita,  tal i com estableix l'article 52 de la Llei  d'Expropiació Forçosa.

Per tal de facilitar les dades necessàries que han de constar en les actes prèvies es comunica als titulars afectats que s'indiquen a continuació que s'han de presentar el dia i l'hora indicats a la llista adjunta a l'Ajuntament de Llucmajor (plaça d'Espanya, 6).

Els titulars indicats han de comparèixer personalment o bé representats per una persona autoritzada adequadament, aportar el document nacional d'identitat i els documents acreditatius de la titularitat de la finca afectada (la nota simple informativa del Registre de la Propietat, si la finca està inscrita al vostre nom i, si no ho està, l'escriptura pública o el document privat).

ANNEX 1

Propietaris afectats Llucmajor

Parcel·la

Polígon

Dia

Hora

Sa Bassa Plana, SL

17

29

23/09/2020

09.30

Miguel A. Oliver Salvà

Carlos Cirilo Oliver Salvà

Margarita Salvà Contestí

Damián Oliver Salvà

Antonio Oliver Salvà

5

1

18

 

29

28

27

 

23/09/2020

10.30

Bartolomé Manresa Tomás

14

27

23/09/2020

12.30

 

Palma, 18 de juny de 2020

El director general

Aitor Urresti González