Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 5571
Extracte bases reguladores ajudes a la conciliació de la vida laboral i familiar per a la contractació de treballadors amb la cura de menors de 6 anys

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. BDNS 512757

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text íntegre de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris.

Unitats familiars en las que ambdós/dues progenitors/es o un/a progenitor/a (en cas de famílies monoparentals) treballin a mitja jornada o més, i que el lloc de treball que ocupen no contempli la possibilitat de conciliació de la vida laboral i familiar .

El pare o la mare o tutors legals integrants de la unitat familiar que figuri com a titular de la llar familiar en el document de cotització a la Seguretat Social de la persona treballadora de la llar contractada per a la cura del fill o de la filla menor.

Segon. Objecte.

L'ajuda té com a objecte facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral, afavorint l'accés i la permanència en el mercat laboral de les persones amb menors al seu càrrec, en base a la Llei 8/2018, de 31 de juliol, de suport a les famílies i, a l'article 32 del DL 8/20202, de suport als ajuntaments per afavorir la recuperació econòmica. En concret, contribuir al pagament de les despeses originades per la contractació d'una persona per a la cura, a domicili, dels fills i filles menors de 6 anys.

Seran fets subvencionables la contractació de persones donades d'alta en el Sistema Especial per a Empleats de la Llar establert en el Règim General de la Seguretat Social per a la cura a domicili de fills i filles menors de 6 anys.

El període subvencionable serà de 10 de juny a 10 de setembre de 2020.

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament de Marratxí.

Quart. Quantía.

La quantia de l'ajut es determinarà en funció de la renda familiar anual, tenint en compte que la quantia màxima subvencionable per tot el període per unitat familiar serà de 3.500€ :

 

Núm membres unitat familiar

Renda familiar

Import subvencionable

2

Igual o inferior a 25.200€

100%

3

Igual o inferior a 32.200€

100%

4

Igual o inferior a 42.000€

100%

5 o més

Igual o inferior a 58.040€

100%

També podran ser beneficiaries de les ajudes  les famílies que tinguin plaça a una de les dues escoletes municipals, sense subjecció al límits de renda familiar abans exposats. En aquest cas, la  quantia màxima subvencionable per unitat familiar serà de 1000€ per tot el període.

 

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds.

       DATA DE CONTRACTACIÓ I ALTA

TERMINIS DE PRESENTACIÓ

Entre 10 i 30 de juny

mes de juny/ juliol

Entre 1 i 31 de juliol

mes de juliol /agost

Entre 1 i 30 d'agost

mes d'agost/setembre

Entre 1 i 10 de setembre

mes de setembre

L'inici del termini començarà el dia següent a la publicació de les presents bases a la web de l'Ajuntament de Marratxí.

 

Marratxí, 26 de juny de 2020

El batle

Miquel Cabot Rodríguez