Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 5556
Aprovació definitiva de la modificació de l’article 23.4 de les bases d’execució del pressupost: complement de productivitat electricistes

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent finalitzat el termini d'exposició al públic de l'acord de modificació de l'article 23.4 de les bases d'execució del pressupost, acord adoptat inicialment per l'Ajuntament en Ple, en sessió de 21 de maig de 2020, i no havent estat formulada cap reclamació contra l'acord d'aprovació inicial, aquest esdevé definitiu, i, en compliment del que disposa l'article 169 del R.D.2/2004 T.R. de la Llei  Reguladora de les Hisendes Locals, es publiquen a continuació la modificació realitzada:

Primer.- Modificar l'article 23.4 de les Bases d'execució del Pressupost, introduint un complement de productivitat per retribuir les tasques a realitzar pels electricistes de la brigada municipal, amb el contingut següent:

i) Complement de productivitat per atendre les incidències que sorgeixin en les instal·lacions elèctriques de titularitat municipal a la zona costanera del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar.

Els electricistes de la brigada municipal realitzaran guàrdies setmanals percebent un complement de productivitat de 300 euros per setmana de guarda.

 Entre les obligacions i tasques a realitzar per l'electricista de guarda estan:

-  Disponibilitat en tot moment al llarg de la durada del contracte.

- Realització de visites de comprovació del correcte funcionament de l'enllumenat públic. Serà obligatòria com a mínim una visita setmanal en la setmana de guarda, sempre fora de la jornada de treball.

- Desplaçament i resolució d´incidències, sempre fent complir el Reglament electrotècnic en baixa tensió (REBT, Reial decret 842/2002, de 2 d'agost).

- En el cas d'incidències, registre d'aquestes i elaboració d'un informe un cop finalitzada la setmana de guarda en el qual es llistaran les incidències produïdes i s'hi inclourà una diagnosi de les causes de la seva aparició.

 

Sant Llorenç des Cardassar, 26 de juny de 2020

El batle

Mateu Puigròs Sureda