Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 5564
Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual es modifica la convocatòria de subvencions Gaudeix l'illa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 511807

Al BOIB núm. 113, de 23 de juny de 2020, es va publicar la Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions Gaudeix l'illa.

Una vegada publicada la convocatòria, i ateses les consultes s'ha demostrat que hi ha punts que és necessari aclarir de la convocatòria per evitar dubtes d'interpretació.

Per tot això,

Resolc

Primer. Modificar el punt 16 en el següent sentit:

Allà on diu:

  • Personal sanitari: zeladors, personal de neteja, auxiliars sanitaris, metges, infermers, fisioterapeutes, personal del servei d'ambulàncies.
  • Personal d'alimentació: reposadors d'aliments, personal de caixa, de neteja.
  • Personal de neteja i recollida de residus.
  • Personal de benzineres.

Ha de dir:

  • Personal sanitari: zeladors, personal de neteja, auxiliars sanitaris, metges, infermers, fisioterapeutes, personal del servei d'ambulàncies, els serveis funeraris, el personal del servei veterinari, i qualsevol altre personal essencial del sector sanitari amb atenció directa al públic o amb situació de risc.
  • Personal d'alimentació: reposadors d'aliments, personal de caixa, de neteja, els pagesos i els productors d'aliments.
  • Personal de neteja i de recollida de residus així com el personal que va treballar en activitats de proveïment, depuració, conducció, potabilització i sanejament d'aigua.
  • Personal de benzineres, personal de punts de venda de premsa i punts de venda de telecomunicacions i informàtica.

Segon. Afegir un paràgraf en el punt 17 de la convocatòria amb el següent text:

Les persones que poden entrar en el sorteig han de ser persones residents a Mallorca i que varen fer feina a Mallorca durant el confinament.

Tercer. Modificar la redacció d'un apartat del punt 17 de la convocatòria en el sentit següent:

Allà on diu:

...

És una sol·licitud per via telemàtica. Hi ha d'incloure les seves dades, com el nom i llinatges, el DNI, el municipi, codi postal, un correu electrònic, acceptar la declaració responsable de compliment dels requisits per formar part del sorteig com és que ha treballat en el lloc de feina presencialment, s'hi ha d'annexar un document que demostri que es troba inclòs en el grup B com pot ser un certificat de vida laboral i/o nòmina del mes de març, abril i/o maig.

...

 

Ha de dir:

...

És una sol·licitud per via telemàtica. S'ha d'incloure les dades de l'interessat, com el nom i llinatges, el DNI/NIE, el municipi, el codi postal, un correu electrònic, acceptar la declaració responsable de compliment dels requisits per formar part del sorteig com és que ha treballat en el lloc de feina presencialment durant tot el confinament, amb atenció directa al públic o amb situació de risc per tenir contacte directe amb persones afectades o amb especial risc de contagi, no en situació d'ERTO o amb teletreball (encara que fos per jornada intermitent o jornada parcial). S'hi ha d'annexar un document que demostri que es troba inclòs en el grup B com és un certificat de vida laboral i la nòmina del mes de març, abril i/o maig.

...

Quart. Afegir un paràgraf al punt 17 de la convocatòria amb el text següent,

Si de les actuacions de comprovació es veu que un beneficiat del sorteig no compleix els requisits per ser beneficiari de l'estada perd el dret a ser guanyador del sorteig i se li podrà requerir l'abonament de l'estada irregular per part de la Fundació Mallorca Turisme.

Cinquè. Publicar aquesta modificació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la pàgina web de la Fundació Mallorca Turisme i en la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant el president de la Fundació Mallorca Turisme en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, podeu interposar el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 26 de juny de 2020

El director de la   Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor Jordà