Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 5488
Delegació de competències

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per a fer constar que el Sr. Batle en resolució del dia 22-6-2020, va dictar el Decret núm. 283/2020 que resol modificar les delegacions conferides a la Sra. Margalida Villalonga Reinoso, en els següents termes:        

RESOLUCIÓ DE BATLIA

Aquesta Batlia té atribuïda per Llei la facultat de delegar determinades competències, d'acord amb el que disposa  l'article 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local (LRBRL). En ús de dita facultat, es va dictar el Decret 253/2019 pel qual es procedia a nomenar diversos regidors  delegats i a perfilar l'abast de dites delegacions.

En dit decret es va nomenar a la Sra. Margalida Villalonga Reinoso, com a regidora delegada amb competències en els serveis d'aigua i sanejament, -- entre les que es troben les d'aigües pluvials i de clavegueram -- serveis d'economia, hisenda, participació ciutadana, transparència, noves tecnologies, comunicació i cultura. Aquesta resolució, en el seu dispositiu segon estableix que les delegacions conferides ho serien per a la gestió interna i gestió dels serveis sense incloure la facultat de resoldre mitjançant actes administratius amb efectes a tercers.

Raons d'oportunitat i conveniència, per tal d'aconseguir una adequada agilització i millora dels esmentats serveis, aconsellen modificar el règim de dita delegació per tal que la regidora Margalida Villalonga Reinoso, pugui també resoldre els expedients de les àrees en que ostenta delegació dictant actes amb efectes a tercers.

Per tot l'exposat, i d'acord amb els articles 21.3 de la LRBRL, i 43, 44, 120,121 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les Entitats Locals (ROFJEL),

RESOLC

PRIMER.- Modificar el règim de delegacions establert en el Decret 253/2019, ampliant l'abast de les delegacions ja conferides a la regidora Margalida Villalonga Reinoso per tal que aquesta pugui resoldre dictant actes administratius que afectin a tercers.

SEGON.- Les delegacions conferides requeriran per a la seva eficàcia l'acceptació de la regidora delegada, es publicaran al BOIB i d'elles se'n donarà compte al Ple de l'Ajuntament en la primera sessió que es celebri.

                                                              

Lloseta, 24 de juny de 2020

El Batle José María Muñoz Pérez