Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 5277
Extracte de la Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme de 19 de juny de 2020 per la qual s’aprova la convocatòria d’un concurs d’idees per a l’assistència a fires de la Fundació Mallorca Turisme

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Primer. Beneficiaris

Poden participar persones amb les condicions d'aptitud que preveu l'article 65 de la LCSP.

Segon. Objecte

Es convoca un concurs d'idees per seleccionar, mitjançant un procés participatiu, una proposta d'interiorisme que dissenyi els estands per participar en fires turístiques nacionals i internacionals en les quals participi la FMT.

El projecte ha d'incloure el disseny, la definició material completa de l'espai i, fins i tot, el mobiliari i les instal·lacions, així com dos plànols diferents ─segons els dos tipus de fires que es defineixen en el punt 6. Els estands han d'estar compostos d'elements desmuntables i fàcils de transportar i d'emmagatzemar. Es valorarà la senzillesa d'execució, així com l'economia del muntatge i desmuntatge, que siguin sostenibles amb el medi ambient i que encaixin amb la imatge de Mallorca.

Tercer. Bases reguladores

Les establertes en el link (publicat de la web fundaciomallorcaturisme.net):

:https://secure-web.cisco.com/1YKTitdTCIPQhm3mNocNtiu2BM218cBpnfRxnHiOSf5xobJmVycR0ehjoOHZuzHfNefFPqMqEXGBCMuGp30fJZAdqxU_56ItChVvACWdMTRrOaN3V84HAI3cgK8o12q5C0oyCDAPCB2jdXhxyt-LwequBH4To5_iwUMO207ug_1cGZOzEBQauF7M_JaBOdWU-QaffDjCCLEGUXITtrfsmUxd5W0HMcXhTSXUZ_sax23dVPL5HmnVJrz1_Mae6IgBzgT-rDUVeJX2iZUzQYt4tFA/https%3A%2F%2Ffundaciomallorcaturisme.net%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F06%2Fconcurs-idees-CAT.pdf

Quart. Quantia

Es reserva un pressupost màxim de 15.000, IVA inclòs, per a les tres millors propostes. Primer premi de 10.000 €, perquè faci totes les fases. Un segon premi de 3.000 € i un tercer premi de 2.000 €. Al premi, hi queden incloses totes les despeses previsibles.

L'equip redactor que quedi en primer lloc, ha d'adaptar la proposta a les necessitats específiques de la FMT, ha de redactar els plecs tècnics i ha de participar en l'elecció de l'empresa adjudicatària per construir l'estand de promoció turística de Mallorca.

Les propostes guanyadores apareixeran publicades a la pàgina web de la Fundació Mallorca Turisme.

Fase 1: primer pagament (un  30 % de l'import) al 1r premi a la millor idea seleccionada per desenvolupar una proposta innovadora. Un únic pagament per al 2n i 3r premi.

Fase 2: adaptar la idea seleccionada a l'espai firal contractat (punt 5 orientatiu), segons la Comissió avaluadora. Redactar, conjuntament amb la FMT, els plecs tècnics del concurs de serveis per construir en règim de lloguer muntar, desmuntar, transportar, emmagatzemar, mantenir i fer els serveis complementaris de l'estand. En aquesta fase es pagarà el 40 % del premi.

Fase 3: formar part de la Comissió avaluadora que ha de valorar les propostes tècniques del concurs de construcció i muntatge. En acabar aquesta fase, es pagarà la resta del premi.

Cinquè. Termini per presentació de sol·licituds

El termini finalitza a les 14.00 hores del 16è dia natural des de la publicació en el BOIB.

 

La documentació s'ha de presentar a la seu de la Fundació Mallorca Turisme, situada a la plaça de l'Hospital, 4. 2a planta (Centre Cultural de la Misericòrdia).

 

Palma, 19 de juny de 2020

El director de la Fundació Mallorca Turisme

Miguel Pastor Jordà