Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 5338
Anunci del tràmit d’informació pública en el procediment per aprovar el Pla de gestió Natura 2000 de l’Illa de l’Aire i declarar Zones Especials de Conservació (ZEC) determinats Llocs d’Importància Comunitària (LIC) de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el BOIB núm. 140, d'11 d'octubre de 2014, es va publicar l'Acord del Consell de Govern de 10 d'octubre de 2014 pel qual s'inicia el procediment per declarar zones especials de conservació (ZEC) determinats Llocs d'Importància Comunitària (LIC) de les Illes Balears i aprovar els plans o els instruments de gestió corresponents.

En compliment dels articles 36 i 9.2 e de la Llei 5/2005, de 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO), s'obre un període d'informació pública d'un mes a partir del dia següent de la publicació d'aquest anunci al BOIB, per presentar les al·legacions que es considerin oportunes al projecte del pla de gestió Natura 2000 de l'Illa de l'Aire, dins del procediment per declarar Zones Especials de Conservació (ZEC) els següents Llocs d'Importància Comunitària (LIC) de la Xarxa Natura 2000 de les Illes Balears i aprovar el corresponent pla de gestió:

Codi

Nom

ES0000236

Illa de l'Aire

ES5310073

Àrea Marina Punta Prima – Illa de l'Aire

El Pla de gestió de l'Illa de l'Aire s'aprovarà per Decret del Govern.

El projecte de decret el podeu consultar, a la delegació de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, localitzada al carrer de Ses Quatre Boques núm. 11 de Maó (CP: 07714); a la Direcció General d'Espais Naturals i Biodiversitat de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, situada al  carrer del Gremi Corredors núm. 10, 1r pis, del Polígon de Son Rossinyol de Palma (CP: 07009) i a la secció de destacats de la pàgina web d'aquesta conselleria, que trobareu a l'enllaç http://tem.caib.es, perquè, si s'escau, feu arribar les al·legacions i els suggeriments que cregueu oportuns dins el termini d'un mes a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el BOIB.

S'habilita la possibilitat de presentar-hi al·legacions per mitjans telemàtics mitjançant l'apartat «Participació en l'elaboració de normativa» de la pàgina web de participació ciutadana del Govern de les Illes Balears, en el termini que s'estableix a l'apartat anterior.

Sempre que les al·legacions presentades mitjançant la web incloguin la identificació de la persona o entitat que les fa, aquestes s'han d'afegir a l'expedient d'elaboració normativa, encara que no constin en el registre d'entrada electrònic de l'Administració de la Comunitat Autònoma. A aquest efecte, el funcionari de l'òrgan competent de la tramitació del procediment normatiu que les rebi electrònicament ha d'emetre una diligència de les al·legacions presentades.

Les observacions es poden remetre a les adreces indicades per qualsevol dels mitjans indicats a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 22 de juny de 2020

El director general d'Espais Naturals i Biodiversitat Llorenç Mas Parera