Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ESPORLES

Núm. 5273
Ordenança Fiscal Reguladora del preu públic per a la prestació dels serveis de la piscina, pistes poliesportives cobertes, pistes poliesportives descobertes, pista de tenis, camp de futbol i refugi Hort de Son Trias

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se publicat en el BOIB núm. 22 de dia 20 de febrer de 2020, anunci relatiu a l'aprovació de la següent:

ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DEL PREU PÚBLIC PER A LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS DE PISCINA, PISTES POLIESPORTIVES COBERTES, PISTES POLIESPORTIVES DESCOBERTES, CAMP DE FUTBOL, PISTA DE TENIS I REFUGI HORT DE SON TRIAS

Article 1er. Concepte.

De conformitat amb allò previst a l'article núm. 127, en relació amb l'article 41 i següents, ambdós del Real Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aquest Ajuntament estableix el preu públic per a la prestació dels serveis de la piscina, pistes poliesportives cobertes, pistes poliesportives descobertes, pista de tenis, camp de futbol i refugi Hort de Son Trias.

Article 2n.- Fet imposable.

Constitueix el fet imposable del preu públic l'aprofitament especial d'instal·lacions, prestació dels serveis de la piscina, pistes poliesportives cobertes, pistes poliesportives descobertes, pista de tenis, camp de futbol i refugi Hort de Son Trias que s'especifiquen en aquesta ordenança.

Article 3r.- Subjectes passius.

Són subjectes passius d'acord amb l'art. 43 del RDL 2/2004, de 5 de març, els que utilitzin les esmentades instal·lacions.

L'obligació de contribuir neix per l'entrada a les instal·lacions esportives de propietat municipal, així com la utilització dels diferents serveis existents a les mateixes.

Estan obligats a pagar el preu públic regulat en aquesta ordenança qui es beneficiï de l'entrada, dels serveis o activitats, prestats o realitzats per aquest Ajuntament, a que es refereix l'article anterior.

Article 4 Quantia.

1.- La quantia del preu públic regulat en aquesta Ordenança serà fixada a la tarifa continguda a l'apartat següent, per cada un dels distints serveis o activitats.

2.- La tarifa d'aquest preu públic serà la següent:

Piscina Municipal

- Entrades de 4 a 14 anys a 1,25 euros/dia

- Entrades majors de 14 anys a 1,50 euro/dia

- Entrades no residents de 4 a 14 anys 2,50 euros /dia

- Entrades no residents majors de 14 anys 5 euros /dia

Pistes Poliesportives cobertes

- Sense llum: 0 €/hora

- Amb llum: 12 €/hora

Pistes Poliesportives descobertes

- Sense llum: 0 €/hora

- Amb llum: 3 €/hora

Pistes de Tennis

- Sense llum: 0 €/hora

- Amb llum: 3 €/hora

Camp de Futbol

- Futbol 11

- Sense llum: 25 €/hora

- Amb llum: 40 €/hora

- Futbol-7

- Sense llum: 20 €/hora

- Amb llum: 30 €/hora

Refugi Hort de Son Trias

- Preu diari per persona al refugi : 14,50 euros

- Preu diari per persona en tenda de campanya: 5,50 euros

Article 5t. Obligació de pagar.

1. L'obligació de pagar el preu públic regulat en aquesta ordenança neix des de que es presti o realitzi qualsevol dels serveis o activitats especificades a l'apartat 2 de l'article anterior.

2.- El pagament del preu públic s'efectuarà en el moment d'entrar al recinte de què es tracti o al sol×licitar lloguer dels objectes a què es refereix l'apartat 2 de l'article anterior.

Disposició derogatòria

Queden derogats tots els textos de les ordenances fiscals contraris al nou text.

Disposició Final.

La present ordenança entrarà en vigor el dia de la seva publicació en el Bolletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, romanent en vigor fins a la seva modificació o derogació expressa.

I havent transcorregut el termini d'exposició al públic de trenta (30) dies de duració a comptar des de l'esmentat anunci sense que s'hagi presentat cap reclamació o suggeriment, s'entén de conformitat amb el que disposa l'art. 17 del RDL 2/2004 de 5 de març pel que s'aprova el text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, definitivament aprovada.

La qual cosa es fa públic per a general coneixement i als efectes pertinents d'acord amb l'art. 17 de l'esmentat text legal

  

Esporles, 19 de maig de 2020

La batlessa,

Maria Ramon Salas