Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 5202
Resolució de denegació de subvencions de 26 de maig de 2020, en concepte de beques de la convocatòria informativa dirigida a persones treballadores desocupades de llarga durada majors de 30 anys en situació d'atur que siguin alumnes d’especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació subvencionades pel SOIB que s’executin en el període 2018-2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.Mitjançant la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria i president del SOIB, de 13 de març de 2018, (BOIB núm. 34, de 17 de març), s'obre la convocatòria informativa de beques d'assistència dirigida a persones treballadores desocupades de llarga durada majors de 30 anys i a les dones víctimes de violència masclista en situació d'atur que siguin alumnes d'especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació que estiguin subvencionades pel SOIB i s'executin en el període 2018-2019.

2.Vist l'informe del cap de Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5, la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va dictar, el dia 24 de gener de 2020, una proposta de resolució de denegació d'una subvenció en concepte de beca per assistència a les persones que es detallen a l'annex d'aquesta resolució per no reunir els requisits que estableix l'annex 1 de la convocatòria.

3.D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, l'esmentada proposta de resolució, amb la llista de les persones excloses de la concessió dels ajuts i el motiu d'exclusió, es va notificar a les persones interessades mitjançant la seva publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears. A la proposta de resolució es concedia un termini de 10 dies hàbils, a comptar de l'endemà de la data de publicació de la proposta, per aportar les al·legacions, documents o informacions que estimassin convenients. Així, el període d'al·legacions es va establir del 21 de gener al 7 de febrer de 2020.

4.El dia 30 de gener de 2020 (registre núm. 3085) la senyora Claudia Alberto Fermanelli va presentar al·legacions a la proposta de denegació de l'acció formativa núm. 328/18. Una vegada revisat l'expedient administratiu i realitzades les comprovacions pertinents es comprova que l'alumna compleix el requisit d'estar inscrita com a demandant d'ocupació de llarga durada. Per aquest motiu, s'estima aquesta al·legació i es procedeix a tramitar l'expedient.

5.El dia 30 de gener de 2020 (registre núm. 3246) el senyor Antoni Albons Bonet va presentar al·legacions relatives a  dos cursos (núm. 299/18 i núm. 612/18). Una vegada revisat l'expedient del curs 299/18, es comprova que l'alumne no compleix el requisit d'estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada, la qual cosa és un motiu d'exclusió. En relació amb el curs núm. 612/18 cal subratllar que el senyor Albons no va sol·licitar l'ajut i que, a més, d'acord amb les dades facilitades pel centre de formació tampoc va obtenir l'aprofitament del curs indicat. Per tot l'exposat, es desestima aquesta al·legació.

 

6.El dia 31 de gener de 2020 (registre núm. 3432) el senyor Vicente Raúl Schiavo va presentar al·legacions a la proposta de denegació del curs 1211/17 qualificant d'incert el motiu d'exclusió. Una vegada revisat l'expedient administratiu i realitzades les comprovacions pertinents es comprova que l'alumne compleix el requisit d'estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada. Per aquest motiu, s'estima aquesta al·legació i es procedeix a tramitar l'expedient.

7.El dia 7 de febrer de 2020 (registre núm. 4504) la senyora Maria Julia Calderón Vera va presentar al·legacions a la proposta de denegació de l'acció formativa núm. 708/18. Una vegada revisat l'expedient administratiu i realitzades les comprovacions pertinents es comprova que l'alumna no compleix el requisit d'estar inscrita com a demandant d'ocupació de llarga durada. Per aquest motiu, es desestima aquesta al·legació.   

8.El dia 4 de febrer de 2020 (registre núm. 3792) la senyora Maria Pilar Ruiz Montserrat va presentar al·legacions a la proposta de denegació de les accions formatives 1608/17, 1186/17, 1187/17 i 1188/17. Una vegada revisat l'expedient administratiu i realitzades les comprovacions pertinents es comprova que l'alumna no compleix el requisit d'estar inscrita com a demandant d'ocupació de llarga durada. Per aquest motiu, es desestima aquesta al·legació.

9.El dia 7 de febrer de 2020 (registre núm. 4450) el senyor Jorge Granados Binternagel va presentar al·legacions a la proposta de denegació de les acció formativa 777/18. Una vegada revisat l'expedient administratiu i realitzades les comprovacions pertinents es comprova que l'alumne compleix el requisit d'estar com a demandant d'ocupació de llarga durada. Per aquest motiu, s'estima aquesta al·legació i es procedeix a tramitar l'expedient.

10.El dia 7 de febrer de 2020 (registre núm. 4579) la senyora Natalia López Marban va presentar un escrit de disconformitat a la proposta de denegació de l'acció formativa 1367/17 a la vegada que sol·licitava ampliar el termini per a fonamentar les seves al·legacions. S'ha revisat l'expedient administratiu i comprovat que, d'acord amb les dades facilitades pel centre de formació, l'alumna no va obtenir l'aprofitament del curs indicat. Per aquest motiu, es desestima aquesta al·legació així com la sol·licitud d'ampliació del termini d'al·legacions.

11.El dia 21 de febrer de 2020 (registre núm. 6803) la senyora Jessy Catterine Girao Mori va presentar un escrit d'al·legacions a la proposta de denegació de l'acció formativa 277/18, en el qual explicava, d 'una banda, que considerava que complia el requisit d'estar inscrita com a demandant d'ocupació de llarga durada, i d'altra banda, que havia presentat l'escrit d'al·legacions després del termini establert per motius de problemes de salut del seu fill nadó. Juntament amb l'escrit la  interessada va acreditar les seves al·legacions aportant un informe de vida laboral així com diversos documents mèdics. Al considerar justificat el motiu de la presentació extemporània de les al·legacions, s'ha revisat l'expedient administratiu i s'ha comprovat que l'alumna compleix el requisit d'estar inscrita com a demandant d'ocupació de llarga durada. Per aquest motiu, s'estima aquesta al·legació.  

12.En data d'aquesta resolució, no consta que s'hagi presentat cap altra al·legació.

13.S'ha comprovat que les sol·licituds de les persones que es detallen en l'annex d'aquesta proposta resolució no reuneixen els requisits per atorgar la subvenció sol·licitada.

Fonaments de dret

1.La Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria i president del SOIB, de 13 de març de 2018, (BOIB núm. 34, de 17 de març), obre la convocatòria informativa de beques d'assistència dirigida a persones treballadores desocupades de llarga durada majors de 30 anys i a les dones víctimes de violència masclista en situació d'atur que siguin alumnes d'especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació que estiguin subvencionades pel SOIB i s'executin en el període 2018-2019.

2.L'apartat 5 de l'annex 1 de la convocatòria estableix que es poden beneficiar d'aquestes beques per assistència a accions formatives les persones treballadores registrades al SOIB com a demandants d'ocupació aturats, majors de 30 anys i en situació d'atur de llarga durada en el moment d'inici de l'acció formativa. Als efectes d'aquesta convocatòria es consideren persones aturades de llarga durada aquelles que hagin estat inscrites com a demandants d'ocupació desocupades al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació com a mínim dotze mesos en els darrers devuit immediatament anteriors a l'inici de l'acció formativa.

3.A més, l'annex 5.1 de l'annex 1 de la convocatòria exigeix que per ser beneficiari de la beca d'assistència esmentada la persona sol·licitant participi en un itinerari personalitzat d'inserció en què es recomani el seguiment d'una especialitat formativa de formació professional per a l'ocupació.

4.D'altra banda, l'apartat 5.3 de l'annex 1 de la convocatòria estableix com a requisit que la persona beneficiària acabi l'acció formativa amb la qualificació d'apte o apta.

5.D'acord amb l'article 9.4.i del Decret 37/2015, de 22 de maig, d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, és funció de la presidència concedir ajuts i subvencions. L'òrgan competent per concedir la subvenció és el president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, a proposta del director d'aquest Servei i d'acord amb l'informe del Consell de Formació Professional sobre la proposta de programació presentada en el marc de les disponibilitats pressupostàries.

Atès això, dict la següent

 

Resolució

1.Denegar una subvenció en concepte de beca per assistència a les persones que es detallen en l'annex d'aquesta resolució, per no reunir els requisits establerts en  l'annex 1 de la convocatòria informativa de beques d'assistència dirigida a persones treballadores desocupades de llarga durada majors de 30 anys i a les dones víctimes de violència masclista en situació d'atur que siguin alumnes d'especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació que estiguin subvencionades pel SOIB i s'executin en el període 2018-2019.

2.Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que disposen l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre).

 

​​​​​​​També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa (BOE núm. 167, de 14 de juliol).

 

Palma, 26 de maig de 2020

El director general d'Ocupació i Economia

Llorenç Pou Garcias

Per delegació de competències del president del SOIB

(Resolució de 09/07/2019, BOIB núm. 94, d'11 de juliol)

 

 

​​​​​​​Annex

Persones sol·licitants excloses de la subvenció

Llinatges

Nom

Núm. expedient

Ordre CP

Núm. acció formativa

Motiu d'exclusió

article convocatòria

Centre de Formació

ABARZA SUTTER

FRANCO ESTEBAN

BALD2 299/2018

CD065/17

1188/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

CEF ESCUELA DE IMAGEN Y SONIDOS

ABASCAL CORTES

PAULINA

BALD2 371/2018

COS009/18

1002/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

INTERNATIONAL SCHOOL PALMA

AGORRETA PNILLA

ESTRELLA

BALD2 91/2018

CO032/17

1574/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ACADEMIA TÉCNICA UNIVERSITARIA

ALBA ALBA

MARIA NIEVES

BALD2 251/2018

CO010/17

1651/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ACADEMIA EINSTEIN

ALBERTI HERNANDEZ

ALBERTO

BALD2 116/2018

MP30/17

282/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

IES M.A. CARDONA (CENTRE DE LA MAR)

331/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ALBONS BONET

ANTONI

BALD2 196/2018

CDT011/18

299/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

ALMEIDO LOBO

SANDRA

BALD2 308/2018

CD265/17

1507/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

X APRENDRE

1510/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

1511/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ALTEZ ROSANO

ROBERTO EDUARDO

BALD2 307/2018

CD216/17

1236/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE PELUQUERIA Y ESTETICA MARIA Y JOSÉ

ALVAREZ GARCIA

HIGINIO

BALD2 290/2018

CDT097/18

544/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

AMELLER ALBERTI

BERNAT

BALD2 101/2018

CD250/17

1460/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

1461/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

1462/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ARIAS AROCA

CIRO

BALD2 302/2018

MP8/18

138/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

IES CALVIÀ

ASANGONO NDONG

LUCRECIA

BALD2 356/2018

CIIIV38/17

963/17

no haver aprovat

5.3

CONSELL INSULAR DE MENORCA

BALLESTER ADROVER

PEDRO

BALD2 33/2018

CDT124/17

1453/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

BARBAS RIERA

ROBERT

BALD2 197/2018

MP38/17

316/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

IES M.A. CARDONA (CENTRE DE LA MAR)

BELKIS GALVAN

GLORIA

BALD2 56/2018

MP39/17

166/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

IES LLUCMAJOR

167/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

168/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

169/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

BELTRAN CAÑON

FANNY ROCIO

BALD2 59/2018

CIIIV27/17

925/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

FUNDACIÓ NOUS VENTS

926/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

927/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

BERRIOS RODRIGUEZ

MICHEL

BALD2 384/2018

CDT107/18

504/18

no haver aprovat

5.3

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

CALDERON VERA

MARIA JULIA

BALD2 160/2018

CD044/18

708/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

INTERNATIONAL SCHOOL PALMA

CALVACHE GRATZER

MARIA ELENA

BALD2 92/2018

CO032/17

1574/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ACADEMIA TÉCNICA UNIVERSITARIA

CAMPANER VILLALONGA

JOSE RAMON

BALD2 38/2018

CDT123/17

1459/17

no haver aprovat

5.3

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

CANET BAGUR

NATALIA

BALD2 275/2018

CDT092/18

547/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

CANOVES POL

CATALINA MARIA

BALD2 39/2018

CDT123/17

1459/17

no haver aprovat

5.3

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

CARPIO CRESPO

ROXANA ELIZABETH

BALD2 274/2018

CDT093/18

546/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

COLL AMELLER

CARMEN

BALD2 340/2018

CD204/18

472/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CONSELL INSULAR DE MENORCA

CORTES CORTES

MARIA

BALD2 323/2018

MP5/18

19/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CIFP SON LLEBRE

20/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

21/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

22/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

COSTEA LLABRES

PATRICIA

BALD2 225/2018

CDT043/18

676/18

no haver aprovat

5.3

IBECON 2003

CUADROS SALAS

RAFAEL CESAR

BALD2 217/2018

CDT076/17

1268/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

CUADROS SALAS

RAFAEL CESAR

BALD2 288/2018

CDT078/17

1269/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

CUBA RAMOS

LENNY

BALD2 368/2018

MP42/18

1059/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCOLA D'HOSTELERIA DE LES ILLES BALEARS

1060/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CUBA RAMOS

LENNY

BALD1 54/2018

MP99/17

646/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCOLA D'HOSTELERIA DE LES ILLES BALEARS

650/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

DE LEON SOLANO

PAPITO

BALD2 279/2018

CD110/18

550/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓN

551/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

DE LLANO AVILA

CRISTINA DE NAZARETH

BALD2 208/2018

CDT043/18

676/18

no haver aprovat

5.3

IBECON 2003

DE LUIS CASADEMUNT

MARIA ANTONIA

BALD2 65/2018

MP29/16

776/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

777/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

DE OLIVEIRA SILVA

CHARLENE APARECIDA

BALD2 124/2018

MP30/16

782/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

DE STEFANI

FEDERICO RAUL

BALD2 184/2018

MP29/17

278/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

IES M.ANGELS CARDONA (CENTRE DE LA MAR)

279/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

280/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

281/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

DIARTE MOZOTA

JESSICA

BALD2 291/2018

CDT097/18

544/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

DIAZ CALERO

NAZARET

BALD2 273/2018

CDT093/18

546/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

DIEZ VALLEJO

SARA

BALD2 366/2018

CDT036/18

660/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

IBECON 2003

DREYER

KERSTIN

BALD2 255/2018

CDT084/18

450/18

no haver aprovat

5.3

ACADEMIA TÉCNICA UNIVERSITARIA

ESCUDERO VALDERREY

MARIA ANGELES

BALD2 34/2018

CDT124/17

1453/17

no haver aprovat

5.3

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

ESTEVA FERRIOL

GABRIEL

BALD2 111/2018

CDT069/18

581/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓN

FERNANDEZ ROMERO

MARIA JESUS

BALD2 189/2018

CO021/17

1602/17

no haver aprovat

5.3

IBECON 2003

FLORES SARMIENTO

ARACELI

BALD2 281/2018

CD059/18

669/18

no haver aprovat

5.3

IBECON 2003

FONT THOMAS

MARIA NARCISA

BALD2 265/2018

CO011/17

1577/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

INPROGRESS ESCUELA TÉCNICA PROFESIONAL

GALISTEO PUERTAS

MARIA BEGOÑA

BALD2 268/2018

CDT093/18

546/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

GARCIA DIAZ

BEATRIZ

BALD2 283/2018

CDT078/17

1269/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

GARCIA MORENO

JOSE MARIA

BALD2 237/2018

CO001/17

1727/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

GIL PARDO

LAURA

BALD2 285/2018

CDT078/17

1269/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

GOMEZ LUJAN

LILIANA PATRICIA

BALD1 14/2018

CD142/17

1265/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

1266/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

GONÇALVES SILVA

AURORA MARINA

BALD2 286/2018

CDT078/17

1269/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

GONZALEZ ALVAREZ

MARTA

BALD2 202/2018

MP8/18

137/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

IES CALVIÀ

GRAU TAPIA

ITSE

BALD2 292/2018

CDT097/18

544/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

GUARDIA PEÑALVER

ISABEL

BALD2 341/2018

CD044/18

711/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

INTERNATIONAL SCHOOL PALMA

GUTIERREZ LINARES

SANDRA VERONICA

BALD2 230/2018

CDT027/17

1406/17

no haver aprovat

5.3

INTERNATIONAL SCHOOL PALMA

GUTIERREZ MAIZ

JOSE ANIBAL

BALD2 56/2018

MP45/17

1081/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CIFP NAUTICO PESQUERA

HURTADO DIAZ

MANUEL GUILLERMO

BALD2 234/2018

CD172/17

1153/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ASINEM

ISERN CERDA

MERCEDES

BALD2 147/2018

CDT070/17

459/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

ISERN CERDA

MERCEDES

BALD2 318/2018

CDT072/17

460/18

no haver aprovat

5.3

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

JUAN TORRES

JAVIER

BALD2 123/2018

MP38/17

314/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

IES M.A. CARDONA (CENTRE DE LA MAR)

JUANEDA JUNYENT

MONTSERRAT

BALD2 269/2018

CDT093/18

546/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

KESSUANE ARRUDA

ALMACE

BALD2 200/2018

MP8/18

137/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

IES CALVIÀ

LAMI

EMA LILIANA

BALD2 316/2018

CD079/18

325/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ADEMA

326/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

327/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

328/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

LLOMPART POU

JERONIMO

BALD2 172/2018

CD180/18

340/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ALIAD FORMACIÓ BALEARS

341/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

LONDERO

MARINA FERNANDA

BALD2 293/2018

CDT097/18

544/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

LOPEZ ALVAREZ

MARIA TERESA

BALD2 204/2018

MP8/18

137/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

IES CALVIÀ

138/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

LOPEZ MARBAN

NATALIA

BALD2 380/2018

CDT109/17

1367/17

no haver aprovat

5.3

CENTRE DE FORMACIÓ ESPAI JOVE

MACIAS VALENCIA

MIGUEL XAVIER

BALD2 303/2018

MP8/18

138/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

IES CALVIÀ

MACLEAN SALERNO

DOUGLAS MIGUEL

BALD2 329/2018

CD018/18

286/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

 

792/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

MARI MARCO

JAIME

BALD2 40/2018

CDT123/17

1459/17

no haver aprovat

5.3

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

MARIN RODRIGUEZ DE TEMBLEQUE

YOLANDA

BALD2 149/2018

CO001/17

1726/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

1727/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

1728/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

MARTIN POLONI

CLAUDIO

BALD2 198/2018

MP38/17

316/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

IES M.A. CARDONA (CENTRE DE LA MAR)

317/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

MARTINEZ CARRERAS

MARTA

BALD2 141/2018

CDT134/17

1634/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCOLA MUNICIPAL DE FORMACIÓ DE SANTA EULÀLIA

MARTINEZ RUIZ

ALFREDO ANDRES

BALD2 164/2018

CD172/17

1152/17

no haver aprovat

5.3

ASINEM

MARTINEZ VALLE

MARTA

BALD2 298/2018

CD065/17

1188/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

CEF ESCUELA DE IMAGEN Y SONIDOS

MARZANA VASQUEZ

GABRIEL

BALD2 203/2018

MP8/18

137/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

IES CALVIÀ

MASIP MONZO

MARIA JESSICA

BALD2 270/2018

CDT093/18

546/18

no haver aprovat

5.3

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

MIR FERNANDEZ

BEATRIZ

BALD2 18/2018

MP131/17

1812/18

no haver aprovat

5.3

IES JUNIPER SERRA

MIYAR GIL

FRANCISCO

BALD2 243/2018

CD159/18

636/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

GRUPO TESLA

MIYAR GIL

FRANCISCO

BALD2 244/2018

MP45/17

1085/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

GRUPO TESLA

MOLL MERCADAL

SARA

BALD2 271/2018

CDT093/18

546/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

MONTACHANA CAIZA

DIANA GABRIELA

BALD2 218/2018

CDT076/17

1268/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

MORALES MATEO

MARIA JOSE

BALD2 209/2018

CDT043/18

676/18

no haver aprovat

5.3

IBECON 2003

MOROCHO NAGUA

MARITZA JUDITH

BALD2 216/2018

CDT076/17

1268/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

MOROCHO NAGUA

MARITZA JUDITH

BALD2 284/2018

CDT078/17

1269/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

MUT ARBOS

MAGDALENA MARIA DE GRACIA

BALD2 134/2018

CO010/17

1652/17

no haver aprovat

5.3

ACADEMIA EINSTEIN

NIETO ROMERO

FRANCISCO DAVID

BALD2 294/2018

CDT097/18

544/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

NIEVES NIEVES

ADRIAN ANTONIO

BALD2 09/2018

CD013/17

1292/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCION

1293/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

1294/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

1295/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

OLAGUIBEL CARRERAS

GRETEL

BALD2 41/2018

CDT123/17

1459/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

OLIVER GARCIA

DAVID

BALD2 109/2018

MP37/18

110/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

IES FRANCESC DE BORJA MOLL

OLIVERA MAYOR

NARCISA YANINDORES

BALD2 229/2018

CD136/18

486/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE PELUQUERIA Y ESTETICA MARIA Y JOSÉ

487/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

488/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

OLIVES BABLER

VALERIA

BALD2 119/2018

MP30/17

282/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

IES M.A. CARDONA (CENTRE DE LA MAR)

331/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

PACHECO MARTIN

ANTONIO

BALD2 227/2018

MP37/18

111/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

IES FRANCESC DE BORJA MOLL

112/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

PAJARITO BURGOA

CRISOLA

BALD2 51/2018

CD216/17

1232/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE PELUQUERIA Y ESTETICA MARIA Y JOSÉ

PAJUELO TICERAN

SONIA HORTENCIA

BALD2 370/2018

COS009/18

1002/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

INTERNATIONAL SCHOOL PALMA

PALMER MARI

ISABEL MARIA

BALD2 174/2018

CDT006/18

288/18

no haver aprovat

5.3

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

PALOMO DALMAU

MARIA JOSE

BALD2 295/2018

CDT097/18

544/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

PASANTIÑO LOPEZ

EVA DIANA

BALD2 306/2018

CD048/18

643/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

IBECON 2003

PELLICER VERA

ANTONIO

BALD2 173/2018

CD180/18

343/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ALIAD FORMACIÓ BALEARS

PEREZ MARTIN

MARIA ANTONIA

BALD2 35/2018

CDT124/17

1453/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

PONS CARRETERO

VIRGINIA

BALD2 305/2018

CDT038/18

661/18

no haver aprovat

5.3

IBECON 2003

PORTA CHIRINOS

DAVID ENRIQUE

BALD2 143/2018

CD141/17

1252/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

1255/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

1257/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

POZO REVERTER

ELENA

BALD2 141/2018

CD141/17

1252/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

1253/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

1254/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

1255/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

1257/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

1259/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

PRADO CABRERA

ZULMA

BALD2 169/2018

CD224/18

760/18

no és major de 30 anys

5

SAR CAPDEPERA

761/18

no és major de 30 anys

5

762/18

no és major de 30 anys

5

QUETGLAS BARCELO

FRANCISCO

BALD2 99/2018

CD103/18

302/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

UCABAL

303/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

304/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

QUETGLAS MAROTO

CONSOLACION

BALD2 215/2018

CD018/18

283/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

RAMIREZ CHACON

JESUS ALEXIS

BALD2 332/2018

CD110/18

552/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓN

RAMIS PUJADAS

MARIA EUFRINA

BALD2 42/2018

CDT123/17

1459/17

no haver aprovat

5.3

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

REGUERO ALONSO

MARIA DE LAS NIEVES

BALD2 296/2018

CDT097/18

544/18

no haver aprovat

5.3

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

REYNES CRESPI

MANUELA

BALD2 94/2018

CD247/17

1455/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CENTRE DE FORMACIÓ INCA

REYNOSO PAULINO

JUAN MARCOS

BALD2 276/2018

CD180/18

342/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ALIAD FORMACIÓ BALEARS

RICCI HOFRICHTER

SEBASTIAN

BALD2 347/2018

CD066/18

438/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ASINEM

RIERA BAUZA

MARIA BELEN

BALD2 201/2018

MP8/18

137/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

IES CALVIÀ

RIERA SANCHEZ

LORENZO

BALD2 240/2018

CO004/17

1673/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

INTERNATIONAL SCHOOL PALMA

RIERA SANCHEZ

LORENZO

BALD2 372/2018

COS009/18

1002/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

INTERNATIONAL SCHOOL PALMA

RODRIGUEZ LAMAS

ORLANDO

BALD2 336/2018

CDT143/17

1211/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

SA ROQUETA

ROJO TORRES

IRENE

BALD2 241/2018

MP29/16

779/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

IB JOVE

780/18

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ROMERO FALCON

MARIA PILAR

BALD2 304/2018

CDT038/18

661/18

no haver aprovat

5.3

IBECON 2003

ROTGER GELABERT

MARIA JESUS

BALD2 221/2018

CDT076/17

1268/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

RUIZ LA TORRE

SILVIA SUSANA

BALD1 12/2018

CD140/17

1249/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

RUIZ MONSERRAT

MARIA PILAR

BALD2 183/2018

CD065/17

1186/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CEF ESCUELA DE IMAGEN Y SONIDOS

1187/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

RUIZ MONSERRAT

MARIA PILAR

BALD2 300/2018

CD065/17

1188/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CEF ESCUELA DE IMAGEN Y SONIDOS

RUIZ MONSERRAT

MARIA PILAR

BALD2 386/2018

CD065/17

1608/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CEF ESCUELA DE IMAGEN Y SONIDOS

SALORD PIRIS

JUAN IGNACIO

BALD2 331/2018

CIIIV39/17

964/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

SA ROQUETA

965/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

966/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

SALTOS ZAMBRANO

BLANCA MARGARITA

BALD2 140/2018

CD136/18

485/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE PELUQUERIA Y ESTETICA MARIA Y JOSÉ

486/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

488/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

SANCHEZ LLANIS

PATROCINIA

BALD2 219/2018

CDT076/17

1268/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

SANCHEZ ORTIZ

LARA

BALD2 220/2018

CDT076/17

1268/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

SANCHEZ ORTIZ

LARA

BALD2 287/2018

CDT078/17

1269/17

no participar en un itinerari personalitzat d'inserció

5.1

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

SANDE GONZÁLEZ

MARIA ANGELES

BALD2 153/2018

CD119/18

798/18

no haver aprovat

5.3

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

SANTIAGO MORENO

JUAN FRANCISCO

BALD2 106/2018

CD250/17

1460/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

SANTIAGO MORENO

MARIA MILAGROS

BALD2 107/2018

CD250/17

1460/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

CENTRE DE FORMACIÓ S'ALGAR

SOLER MONTIEL

FERNANDO GUILLERMO

BALD2 272/2018

CDT093/18

546/18

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ESCUELA DE TURISMO DE BALEARES

TENORIO UTRILLA

MARIA PILAR

BALD2 250/2018

CO010/17

1651/17

no estar inscrit com a demandant d'ocupació de llarga durada

5

ACADEMIA EINSTEIN

TURCIOS VALLADARES

JAIRO MAURICIO

BALD2 333/2018

CD110/18

552/18

no és major de 30 anys

5

FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓN