Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 5200
Informe tècnic i Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears, de 25 de maig de 2020, a proposta de la directora del SOIB, per la qual es concedeix la subvenció, s’autoritza i disposa la despesa, es reconeix l’obligació i es proposa el pagament de beques de la convocatòria dirigida a persones treballadores desocupades de llarga durada majors de 30 anys que hagin cursat especialitats formatives de formació professional per a l’ocupació que finança el SOIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.Mitjançant la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria i president del SOIB, de 13 de març de 2018, (BOIB núm. 34, de 17 de març), es va obrir la convocatòria informativa de beques d'assistència dirigida a persones treballadores desocupades de llarga durada majors de 30 anys i a les dones víctimes de violència masclista en situació d'atur que siguin alumnes d'especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació que estiguin subvencionades pel SOIB i s'executin en el període 2018-2019.

2.Durant la tramitació de la convocatòria, es varen suscitar certs dubtes d'interpretació quant al termini per presentar les sol·licituds. D'acord amb el punt 5 de l'annex I de la convocatòria, i com a novetat respecte de convocatòries anteriors, podien tenir la condició de beneficiaris «els alumnes d'especialitats formatives de formació professional per a la ocupació finançades pel SOIB» en els termes que s'expliquen en la convocatòria. És precisament amb aquest col·lectiu amb el que s'han produït problemes d'interpretació.

3.L'apartat 6 de l'annex I explica els terminis per presentar les sol·licituds de les persones interessades a demanar una beca d'especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació. El primer paràgraf exposa que l'alumne o alumna ha de formalitzar la sol·licitud abans de finalitzar l'acció formativa. El paràgraf següent especifica que l'entitat formativa ha de recollir les sol·licituds dels alumnes i les ha de presentar en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears en el termini de 10 dies des que acaba l'acció formativa.

4.Així doncs, el text de la convocatòria no explica el termini per presentar les sol·licituds i l'únic registre que figura és el del SOIB quan el centre presenta la documentació dels alumnes. Els centres de formació privats i els instituts públics que fan formació professional per a l'ocupació no tenen registre als efectes de la Llei 39/2015.

5.Atesa la situació anterior, s'ha esdevingut la circumstància que, en molts casos, els alumnes han presentat la documentació al centre en el termini correcte però després el centre no ha respectat el termini de 10 dies per presentar-la al registre del SOIB. Davant els dubtes plantejats, en data 21 de desembre de 2019, el cap de Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5 va sol·licitar informe jurídic per demanar, pel que fa als casos que els centres havien enviat la documentació fora de termini, si seria suficient un certificat del centre acreditatiu que l'alumne o alumna ha presentat la documentació abans de finalitzar l'acció formativa per considerar que la beca s'havia sol·licitat en termini.

6.En data 7 de gener de 2019, es va emetre l'informe jurídic en què es conclou que «s'ha d'entendre que, atès que els alumnes d'especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació tenen la condició de beneficiaris de les beques, el termini per presentar la sol·licitud s'ha de computar des de la data que l'alumne va presentar la sol·licitud en l'entitat formativa, per consegüent, es pot considerar que la sol·licitud s'ha presentat dins el termini establert si el centre emet un certificat en el qual s'acrediti que l'alumne va presentar la documentació abans de finalitzar l'acció formativa, o en el cas d'especialitats formatives que finalitzin dins l'any 2018 però abans de la publicació d'aquesta convocatòria, en el termini de 10 dies posteriors a la publicació d'aquesta convocatòria».

7.Els centres que consten a l'annex d'aquesta resolució han emès certificats d'acord amb el contingut mínim que exigeix l'informe jurídic anterior. En conseqüència, és procedent comprovar la resta de requisits prevists en la convocatòria.

8.D'acord amb l'apartat 10 de l'annex I de la Resolució de convocatòria esmentada, el SOIB ha de tramitar la proposta de pagament una vegada finalitzada cada especialitat formativa i comprovat d'ofici que compleix amb els requisits que estableix aquesta convocatòria.

9.Les persones beneficiàries han presentat una declaració responsable d'estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i de les obligacions tributàries amb l'administració de l'Estat.

10.S'ha comprovat que els alumnes que consten en els annexos d'aquesta Resolució estan al corrent de complir les seves obligacions tributàries amb la Hisenda de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

11.S'ha comprovat que les persones beneficiàries compleixen les obligacions que consten en el punt 5 de l'annex I de la Resolució de convocatòria i en la resta de normativa aplicable.

12.Hi ha crèdit adequat i suficient a les partides pressupostàries 76101 322D11 48000 00 20020 i 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'any 2020.

Fonaments de dret

1.Mitjançant la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria, i president del SOIB, de 13 de març de 2018, (BOIB núm. 34, de 17 de març), es va obrir la convocatòria informativa de beques d'assistència dirigida a persones treballadores desocupades de llarga durada majors de 30 anys i a les dones víctimes de violència masclista en situació d'atur que siguin alumnes d'especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació que estiguin subvencionades pel SOIB i s'executin en el període 2018-2019.

2.L'article 2.2 del Decret 37/2015, de 22 de maig, d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears ‎(BOIB núm. 77, de 23 de maig) estableix que el SOIB, per complir els seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

3.D'acord amb els apartats g) i i) de l'article 9.4 del Decret 37/2015, de 22 de maig, d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

4.La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE 276, de 18 de novembre).

5.El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre) té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

6.La concessió d'aquestes beques i ajuts s'ha de fer de manera directa segons el procediment que estableix el Reial decret 357/2006, de 24 de març, pel qual es regula la concessió directa de determinades subvencions en els àmbits de l'ocupació i de la formació professional ocupacional, prèvia sol·licitud de l'alumne o alumna, atès el que disposa l'article 28 de l'Ordre TAS/718/2008, de 7 de març, en concordança amb l'article 22.2 en relació amb l'article 28 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

7.D'acord amb l'article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, les subvencions que es concedeixen en consideració a la concurrència d'una determinada situació en el perceptor, no requereixen cap altra justificació que l'acreditació per qualsevol mitjà admissible en dret de la situació esmentada prèviament a la concessió, sense perjudici dels controls que es puguin establir per verificar-ne l'existència.

8.Ordre TAS 718/2008, de 7 de març, per la qual es desplega el Reial decret 395/2007, de 23 de març pel qual es regula el subsistema de formació professional per a l'ocupació, en matèria de formació d'oferta i s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions públiques destinades a finançar-la.

9.La Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per l'any 2015, en la disposició final setena modifica l'article 1 de la Llei 7/2000, de 15 de juny, de creació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, i el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball. D'acord amb el Decret 12/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 88, de 3 de juliol), el SOIB està adscrit Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

10.L'informe jurídic sobre el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria  de beques d'assistència dirigida a persones treballadores desocupades de llarga durada majors de 30 anys i a les dones víctimes de violència masclista en situació d'atur que siguin alumnes d'especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació que estiguin subvencionades pel SOIB i s'executin en el període 2018-2019.

Conclusió

Per tot això, inform favorablement sobre la concessió de subvencions en concepte de beques adreçades a les persones treballadores desocupades de llarga durada majors de 30 anys, alumnes de les especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació subvencionades pel SOIB durant el període 2018-2019, així com autoritzar i disposar la despesa, reconèixer l'obligació i proposar-ne el pagament dels alumnes que consten en els annexos I i II d'aquesta resolució.

 

Palma, 25 de maig de 2020

 

El cap del Servei de

Vist i plau,

Gestió de Programes d'Ocupació 5

La cap del Departament de Gestió

Gabriel Oliver Crespí

administrativa i jurídica

 

Catalina Rosa Pons Taberner

Atès l'informe favorable del Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5 amb el vistiplau de la cap del Departament de Formació i Ocupació, en data 25 de maig de 2020 la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears ha formulat la proposta de resolució següent:

Proposta de Resolució

Propòs al conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears dictar una resolució en els termes següents:

1.Concedir una subvenció en concepte de beca per assistència a les persones beneficiàries que consten en l'annex d'aquesta Resolució. L'import total de la beca per assistència que correspon a cada alumne o alumna s'ha de calcular d'acord amb el que estableix l'apartat 7 de l'annex 1 de la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria, i president del SOIB, de 27 de febrer de 2018 (el resultat de multiplicar la quantitat de 21 € pel nombre de dies d'assistència total).

2.Autoritzar i disposar la despesa per l'import global de 54.201 € a favor de les persones beneficiàries que consten en els annexos I i II d'aquesta Resolució, amb càrrec a les partides pressupostàries següents:

33.553 € amb càrrec a la partida 76101 322D11 48000 00 20020, per a l'any 2020.

20.648 amb càrrec a la partida 76101 322D11 48000 00, per a l'any 2020.

3.Reconèixer l'obligació i proposar el pagament per l'import global de 54.201 € a favor de les persones beneficiàries que consten en els annexos I i II d'aquesta Resolució, amb càrrec a les partides pressupostàries 76101 322D11 48000 00 20020 i 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'any 2020.

4.Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb el que disposen l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre).

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa (BOE núm. 167, de 14 de juliol).

 

 

Palma, 25 maig de 2020

El director general de Model Econòmic i Ocupació

Llorenç Pou Garcias

Per delegació de competències del president del SOIB

(Resolució de 9 de juliol de 2019, BOIB núm. 94, d'11de juliol)

La directora proposant

Ana Aguaded Landero

 

 

ANNEX I Persones beneficiàries de la subvenció

 

Núm. CONCA

Núm. Expedient

Nom

Llinatges

DNI/NIE

Nom del centre

Núm. Especialitat formativa (núm. Ordre)

Núm. Mòdul (Acció formativa)

Dies

Import Fons propis

(8€ x dia)

Import Conferència sectorial

(13€ x dia)

Import total beca (€)

3388/2020

BALD1-1 151/2018

Natalia

Cabrera Contreras

*873N

CIFP SON LLEBRE

MP130/17

1793/17

20

160

260

1.848

3388/2020

BALD1-1 151/2018

Natalia

Cabrera Contreras

*873N

CIFP SON LLEBRE

MP130/17

1794/17

14

112

182

3388/2020

BALD1-1 151/2018

Natalia

Cabrera Contreras

*873N

CIFP SON LLEBRE

MP130/17

1795/17

14

112

182

3388/2020

BALD1-1 151/2018

Natalia

Cabrera Contreras

*873N

CIFP SON LLEBRE

MP130/17

1796/17

26

208

338

3388/2020

BALD1-1 151/2018

Natalia

Cabrera Contreras

*873N

CIFP SON LLEBRE

MP130/17

1797/17

14

112

182

3389/2020

BALD1-1 153/2018

Andreía

Catunda Carvalho

*188M

CIFP SON LLEBRE

MP129/17

1788/17

18

144

234

1.764

3389/2020

BALD1-1 153/2018

Andreía

Catunda Carvalho

*188M

CIFP SON LLEBRE

MP129/17

1789/17

14

112

182

3389/2020

BALD1-1 153/2018

Andreía

Catunda Carvalho

*188M

CIFP SON LLEBRE

MP129/17

1790/17

13

104

169

3389/2020

BALD1-1 153/2018

Andreía

Catunda Carvalho

*188M

CIFP SON LLEBRE

MP129/17

1791/17

25

200

325

3389/2020

BALD1-1 153/2018

Andreía

Catunda Carvalho

*188M

CIFP SON LLEBRE

MP129/17

1792/17

14

112

182

3059/2020

BALD1-1 156/2018

Maria del Carmen

Cobos Balboa

*972Q

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

828/17

38

304

494

2.478

3059/2020

BALD1-1 156/2018

Maria del Carmen

Cobos Balboa

*972Q

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

829/17

18

144

234

3059/2020

BALD1-1 156/2018

Maria del Carmen

Cobos Balboa

*973Q

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

830/17

18

144

234

3059/2020

BALD1-1 156/2018

Maria del Carmen

Cobos Balboa

*972Q

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

831/17

32

256

416

3059/2020

BALD1-1 156/2018

Maria del Carmen

Cobos Balboa

*972Q

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

832/17

12

96

156

3048/2020

BALD1-1 126/2018

Aroa

Cruz Ortiz

*271P

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD215/17

1225/17

8

64

104

1.008

3048/2020

BALD1-1 126/2019

Aroa

Cruz Ortiz

*271P

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD215/17

1226/17

18

144

234

3048/2020

BALD1-1 126/2021

Aroa

Cruz Ortiz

*271P

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD215/17

1228/17

22

176

286

3034/2020

BALD1-1 2/2018

Josefa

Cuenca Sevillano

*586N

AMADIBA

CD154/17

1337/17

10

80

130

210

3064/2020

BALD1-1 176/2018

Mariem

El Ghalbzouri

*133H

CENTRE PROJECTE JOVE

CIIIV26/17

924/17

8

64

104

168

3063/2020

BALD1-1 158/2018

Francisco Javier

Fuster Esteban

*606P

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

828/17

38

304

494

2.478

3063/2020

BALD1-1 158/2018

Francisco Javier

Fuster Esteban

*606P

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

829/17

18

144

234

3063/2020

BALD1-1 158/2018

Francisco Javier

Fuster Esteban

*606P

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

830/17

18

144

234

3063/2020

BALD1-1 158/2018

Francisco Javier

Fuster Esteban

*606P

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

831/17

32

256

416

3063/2020

BALD1-1 158/2018

Francisco Javier

Fuster Esteban

*606P

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

832/17

12

96

156

3047/2020

BALD1-1 125/2018

María Magdalena

Garcia Marroig

*112N

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD215/17

1225/17

7

56

91

882

3047/2020

BALD1-1 125/2018

María Magdalena

Garcia Marroig

*112N

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD215/17

1226/17

17

136

221

3047/2020

BALD1-1 125/2018

María Magdalena

Garcia Marroig

*112N

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD215/17

1228/17

18

144

234

3061/2020

BALD1-1 157/2018

Carolina

Ligero Criado

*264T

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

828/17

34

272

442

2.499

3061/2020

BALD1-1 157/2018

Carolina

Ligero Criado

*264T

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

829/17

14

112

182

3061/2020

BALD1-1 157/2018

Carolina

Ligero Criado

*264T

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

830/17

18

144

234

3061/2020

BALD1-1 157/2018

Carolina

Ligero Criado

*264T

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

831/17

26

208

338

3061/2020

BALD1-1 157/2018

Carolina

Ligero Criado

*264T

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

832/17

11

88

143

3061/2020

BALD1-1 157/2018

Carolina

Ligero Criado

*264T

COL·LEGI LA PURISIMA

CIIIV03/17

833/17

16

128

208

3066/2020

BALD1-1 182/2018

Maria Custodia

Martin Garcia

*287H

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD215/17

1227/17

14

112

182

294

3053/2020

BALD1-1 127/2018

Claudia Cecilia

Miletti Somalo

*954Y

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD215/17

1225/17

7

56

91

903

3053/2020

BALD1-1 127/2018

Claudia Cecilia

Miletti Somalo

*954Y

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD215/17

1226/17

18

144

234

3053/2020

BALD1-1 127/2018

Claudia Cecilia

Miletti Somalo

*954Y

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD215/17

1228/17

18

144

234

3042/2020

BALD1-1 3/2018

Ana

Puiserver Pieras

*240W

AMADIBA

CD154/17

1337/17

10

80

130

210

3065/2020

BALD1-1 178/2018

Ana María

Selva Ruiz

*019F

ACADEMIA EINSTEIN

CO010/17

1644/17

60

480

780

1.260

3054/2020

BALD1-1 128/2018

Sanae

Takhtoukh

*623Y

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD215/17

1225/17

8

64

104

966

3054/2020

BALD1-1 128/2018

Sanae

Takhtoukh

*623Y

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD215/17

1226/17

18

144

234

3054/2020

BALD1-1 128/2018

Sanae

Takhtoukh

*623Y

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD215/17

1228/17

20

160

260

3386/2020

BALD1-1 150/2018

Teresa Maximiliana

Terrasa Villiger

*382W

CIFP SON LLEBRE

MP130/17

1793/17

18

144

234

1.617

3386/2020

BALD1-1 150/2018

Teresa Maximiliana

Terrasa Villiger

*382W

CIFP SON LLEBRE

MP130/17

1794/17

12

96

156

3386/2020

BALD1-1 150/2018

Teresa Maximiliana

Terrasa Villiger

*382W

CIFP SON LLEBRE

MP130/17

1795/17

13

104

169

3386/2020

BALD1-1 150/2018

Teresa Maximiliana

Terrasa Villiger

*382W

CIFP SON LLEBRE

MP130/17

1796/17

22

176

286

3386/2020

BALD1-1 150/2018

Teresa Maximiliana

Terrasa Villiger

*382W

CIFP SON LLEBRE

MP130/17

1797/17

12

96

156

3043/2020

BALD1-1 19/2018

Marina

Torres Garí

*206Z

ACTIVITATS DE GESTION ADMINISTRATIVA

Mp131/17

1809/17

31

248

403

651

3046/2020

BALD1-1 124/2018

Yamile

Villafañe Bedoya

*073L

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD219/17

1237/17

21

168

273

1.596

3046/2020

BALD1-1 124/2018

Yamile

Villafañe Bedoya

*073L

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD219/17

1238/17

19

152

247

3046/2020

BALD1-1 124/2018

Yamile

Villafañe Bedoya

*073L

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD219/17

1239/17

20

160

260

3046/2020

BALD1-1 124/2018

Yamile

Villafañe Bedoya

*073L

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD219/17

1241/17

16

128

208

3044/2020

BALD1-1 68/2018

Amna Ameena

Zeshan

*822Q

CENTRE PROJECTE JOVE

CIIIV26/17

921/17

35

280

455

903

3044/2020

BALD1-1 68/2018

Amna Ameena

Zeshan

*822Q

CENTRE PROJECTE JOVE

CIIIV26/17

924/17

8

64

104

TOTALS

8.280

13.455

21.375

 

ANNEX II Persones beneficiàries de la subvenció

 

Núm. CONCA

Núm. Expedient

Nom

Llinatges

DNI/NIE

Centre Formació

Núm. Especialitat formativa (núm. Ordre)

Núm. Mòdul (Acció formativa)

Dies

Import Fons propis (8€ x dia)

Import Conferència sectorial (13€ x dia)

Import total beca (€)

3148/2020

BALD2-2 154/2018

YESENIA MARTHA

ALIAGA RAMOS

*267F

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD119/18

797/18

34

272

442

1.155

3148/2020

BALD2-2 154/2018

YESENIA MARTHA

ALIAGA RAMOS

*267F

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD119/18

798/18

21

168

273

3161/2020

BALD2-2 263/2018

RUBEN

ARAVIO-TORRE NIÑO

*995P

ESCOLA D'HOSTELERIA DE LES ILLES BALEARS

MP45/18

1065/18

24

192

312

504

3167/2020

BALD2-2 367/2018

ALEDIA

ARCE CLAROS

*641G

ESCOLA D'HOSTELERIA DE LES ILLES BALEARS

MP42/18

1060/18

9

72

117

189

3142/2020

BALD2-2 81/2018

CESAR ALBERTO

ARCHILA GONZALEZ

*689E

FUNDACIÓ DEIXALLES

CIIIV35/17

953/17

8

64

104

168

3123/2020

BALD2-2 23/2018

JORGE RUBEN

CAGGIANO

*620E

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD031/17

1190/17

38

304

494

1.386

3123/2020

BALD2-2 23/2018

JORGE RUBEN

CAGGIANO

*620E

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD031/17

1192/17

28

224

364

3137/2020

BALD2-2 66/2018

JAMILED

CARDONA GARCIA

*231P

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

MP29/16

776/18

14

112

182

1.428

3137/2020

BALD2-2 66/2018

JAMILED

CARDONA GARCIA

*231P

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

MP29/16

777/18

21

168

273

3137/2020

BALD2-2 66/2018

JAMILED

CARDONA GARCIA

*231P

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

MP29/16

778/18

23

184

299

3137/2020

BALD2-2 66/2018

JAMILED

CARDONA GARCIA

*231P

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

MP29/16

781/18

10

80

130

3395/2020

BALD2-2 253/2018

BADR

CHAMCHAM

*123E

ASINEM

CD066/18

433/18

30

240

390

903

3395/2020

BALD2-2 253/2018

BADR

CHAMCHAM

*123E

ASINEM

CD066/18

438/18

13

104

169

3122/2020

BALD2-2 22/2018

ANDREIA CRISTINA

CORREIA FERNANDES

*779C

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD031/17

1190/17

38

304

494

798

3113/2020

BALD2- 19/2018

DOLORES

CORTES ROSSELLO

*756Q

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD031/17

1190/17

37

296

481

1.428

3113/2020

BALD2-2 19/2018

DOLORES

CORTES ROSSELLO

*756Q

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD031/17

1192/17

31

248

403

3126/2020

BALD2-2 48/2018

AROA

CRUZ ORTIZ

*271P

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD216/17

1229/17

8

64

104

882

3126/2020

BALD2-2 48/2018

AROA

CRUZ ORTIZ

*271P

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD216/17

1230/17

18

144

234

3126/2020

BALD2-2 48/2018

AROA

CRUZ ORTIZ

*271P

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD216/17

1231/17

16

128

208

3151/2020

BALD2-2 162/2018

JOSE FRANCISCO

DE LA CRUZ GALLEGO

*720F

INTERNATIONAL SCHOOL PALMA

CD044/18

708/18

36

288

468

1.428

3151/2020

BALD2-2 162/2018

JOSE FRANCISCO

DE LA CRUZ GALLEGO

*720F

INTERNATIONAL SCHOOL PALMA

CD044/18

710/18

32

256

416

3117/2020

BALD2-2 20/2018

MYRIAM FATIMA

DE LEON RODRIGUEZ

*944B

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD031/17

1190/17

36

288

468

1.386

3117/2020

BALD2-2 20/2018

MYRIAM FATIMA

DE LEON RODRIGUEZ

*944B

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD031/17

1192/17

30

240

390

3135/2020

BALD2-2 65/2018

MARIA ANTONIA

DE LUIS CASADEMUNT

*352L

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

MP29/16

778/18

25

200

325

525

3144/2020

BALD2-2 97/2018

RAUL

DE VEGA QUINTERO

*327H

CEF ESCUELA DE IMAGEN Y SONIDOS

CD065/17

1185/17

18

144

234

378

3109/2020

BALD2-2 16/2018

ANTONIO

FERNANDEZ ORTIZ

*022W

CENTRE LA PURISIMA

CIIIV02/17

824/17

30

240

390

1.155

3109/2020

BALD2-2 16/2018

ANTONIO

FERNANDEZ ORTIZ

*022W

CENTRE LA PURISIMA

CIIIV02/17

825/17

25

200

325

3170/2020

BALD2-2 369/2018

GLORIA

GARCIA PEREZ

*842A

ESCOLA D'HOSTELERIA DE LES ILLES BALEARS

MP42/18

1060/18

10

80

130

210

3111/2020

BALD2-2 17/2018

RAFAELA

GENOVARD FONT

*849N

CENTRE LA PURISIMA

CIIIV02/17

824/17

30

240

390

1.113

3111/2020

BALD2-2 17/2018

RAFAELA

GENOVARD FONT

*849N

CENTRE LA PURISIMA

CIIIV02/17

825/17

23

184

299

3150/2020

BALD2-2 159/2018

MARIA MAGDALENA

GRALLA COLL

*313Y

INTERNATIONAL SCHOOL PALMA

CD044/18

708/18

35

280

455

1.407

3150/2020

BALD2-2 159/2018

MARIA MAGDALENA

GRALLA COLL

*313Y

INTERNATIONAL SCHOOL PALMA

CD044/18

710/18

32

256

416

3163/2020

BALD2-2 339/2018

CARMEN

GUISADO LOPEZ

*854H

ESCOLA D'HOSTELERIA DE LES ILLES BALEARS

MP46/18

1079/18

30

240

390

630

3125/2020

BALD2-2 28/2018

MARIA ORFALIA

GUTIERREZ ARIAS

*719K

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD031/17

1190/17

37

296

481

1.617

3125/2020

BALD2-2 28/2018

MARIA ORFALIA

GUTIERREZ ARIAS

*719K

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD031/17

1192/17

28

224

364

3125/2020

BALD2-2 28/2018

MARIA ORFALIA

GUTIERREZ ARIAS

*719K

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD031/17

1197/17

12

96

156

3156/2020

BALD2-2 259/2018

SOFIA

HERNANDEZ OCAÑA

*757Q

ESCOLA D'HOSTELERIA DE LES ILLES BALEARS

MP42/18

1060/18

10

80

130

210

3164/2020

BALD2-2 348/2018

RAMON

JIMENEZ GALVEZ

*310P

FUNDACIÓ DEIXALLES

CIIIV29/19

403/19

19

152

247

609

3164/2020

BALD2 2348/2018-

RAMON

JIMENEZ GALVEZ

*310P

FUNDACIÓ DEIXALLES

CIIIV29/19

404/19

10

80

130

3158/2020

BALD2-2 260/2018

IWONA

JOLANTA SZYMCZAK

*773F

ESCOLA D'HOSTELERIA DE LES ILLES BALEARS

MP42/18

1060/18

10

80

130

210

3103/2020

BALD2-2 10/2018

JOSE ANTONIO

LOPEZ NEVADO

*459D

ACADEMIA EINSTEIN

CD028/17

1436/17

30

240

390

1.659

3103/2020

BALD2-2 10/2018

JOSE ANTONIO

LOPEZ NEVADO

*459D

ACADEMIA EINSTEIN

CD028/17

1437/17

12

96

156

3103/2020

BALD2-2 10/2018

JOSE ANTONIO

LOPEZ NEVADO

*459D

ACADEMIA EINSTEIN

CD028/17

1438/17

37

296

481

3162/2020

BALD2-2 264/2018

MARIA DEL PILAR

LOVERA GUTIERREZ

*540A

ESCOLA D'HOSTELERIA DE LES ILLES BALEARS

MP45/18

1065/18

23

184

299

693

3162/2020

BALD2-2 264/2018

MARIA DEL PILAR

LOVERA GUTIERREZ

*540A

ESCOLA D'HOSTELERIA DE LES ILLES BALEARS

MP45/18

1067/18

10

80

130

3133/2020

BALD2-2 64/2018

NURIA

MARTIN GOMEZ

*971T

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

MP29/16

776/18

15

120

195

1.386

3133/2020

BALD2-2 64/2018

NURIA

MARTIN GOMEZ

*971T

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

MP29/16

777/18

21

168

273

3133/2020

BALD2-2 64/2018

NURIA

MARTIN GOMEZ

*971T

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

MP29/16

778/18

21

168

273

3133/2020

BALD2-2 64/2018

NURIA

MARTIN GOMEZ

*971T

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

MP29/16

781/18

9

72

117

3159/2020

BALD2-2 261/2018

CLARA ISABEL

MATEOS DOMINGUEZ

*296H

ESCOLA D'HOSTELERIA DE LES ILLES BALEARS

MP42/18

1060/18

10

80

130

210

3129/2020

BALD2-2 49/2018

CLAUDIA CECILIA

MILETTI SOMALO

*954Y

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD216/17

1229/17

8

64

104

924

3129/2020

BALD2-2 49/2018

CLAUDIA CECILIA

MILETTI SOMALO

*954Y

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD216/17

1230/17

18

144

234

3129/2020

BALD2-2 49/2018

CLAUDIA CECILIA

MILETTI SOMALO

*954Y

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD216/17

1231/17

18

144

234

3119/2020

BALD2-2 21/2018

ADRIANA ANGELA

MUÑOZ RIERA

*387S

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD031/17

1190/17

36

288

468

1.323

3119/2020

BALD2-2 21/2018

ADRIANA ANGELA

MUÑOZ RIERA

*387S

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD031/17

1192/17

27

216

351

3122/2020

BALD2-2 51/2018

CRISOLA

PAJARITO BURGOA

*779W

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD216/17

1229/17

8

64

104

903

3122/2020

BALD2-2 51/2018

CRISOLA

PAJARITO BURGOA

*779W

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD216/17

1230/17

17

136

221

3122/2020

BALD2-2 51/2018

CRISOLA

PAJARITO BURGOA

*779W

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD216/17

1231/17

18

144

234

3392/2020

BALD2-2 151/2018

MARIA MARGARITA

RAMIS CARDELL

*551D

CENTRE DE FORMACIÓ MARRATXÍ

CD119/18

797/18

35

280

455

735

3154/2020

BALD2-2 188/2018

PATRICIA

REYES BALLESTER

*917J

CENTRE DE FORMACIÓ BALANGUERA

CD096/18

376/18

22

176

286

462

3153/2020

BALD2-2 186/2018

MARIA ISABEL

SEGUI PARRA

*396C

CENTRE DE FORMACIÓ BALANGUERA

CD096/18

376/18

16

128

208

336

3106/2020

BALD2-2 15/2018

MARIA JOSE

SUAREZ MARTINEZ

*224A

CENTRE LA PURISIMA

CIIIV02/17

824/17

30

240

390

1.155

3106/2020

BALD2-2 15/2018

MARIA JOSE

SUAREZ MARTINEZ

*224A

CENTRE LA PURISIMA

CIIIV02/17

825/17

25

200

325

3155/2020

BALD2-2 242/2018

GUILLERMO GABRIEL

SUREDA ROIG

*531J

IB JOVE

MP29/16

778/18

22

176

286

609

3155/2020

BALD2-2 242/2018

GUILLERMO GABRIEL

SUREDA ROIG

*531J

IB JOVE

MP29/16

781/18

7

56

91

3130/2020

BALD2-2 50/2018

SANAE

TAKHTOUKH

*623Y

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD216/17

1229/17

6

48

78

882

3130/2020

BALD2-2 50/2018

SANAE

TAKHTOUKH

*623Y

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD216/17

1230/17

18

144

234

3130/2020

BALD2-2 50/2018

SANAE

TAKHTOUKH

*623Y

CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA MARIA I JOSE

CD216/17

1231/17

18

144

234

3140/2020

BALD2-2 80/2018

SOUMIA

TIFADDENT

*669C

FUNDACIÓ DEIXALLES

CIIIV35/17

953/17

8

64

104

168

3104/2020

BALD2-2 14/2018

ROSA

TROYANO SANCHEZ

*032W

CENTRE LA PURISIMA

CIIIV02/17

824/17

28

224

364

1.092

3104/2020

BALD2-2 14/2018

ROSA

TROYANO SANCHEZ

*032W

CENTRE LA PURISIMA

CIIIV02/17

825/17

24

192

312

3146/2020

BALD2-2 100/2018

MARIA PRAXEDES

TRUJILLO RIQUELME

*270H

UCABAL

CD103/18

304/18

10

80

130

210

TOTALS

12.368

20.098

32.466