Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 5195
Resolució de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització de 15 juny de 2020 per la qual es constitueix la borsa ordinària de personal funcionari interí cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport, corresponent a la reserva especial per a persones amb sordesa prelocutiva profunda, severa o mitjana, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, corresponent a les proves selectives convocades per la Resolució de 4 de desembre de 2017

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 4 de desembre de 2017 es van aprovar la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport, corresponents a la reserva especial per a persones amb discapacitat intel·lectual o sordesa (BOIB núm. 151, de 12 de desembre).

2. Han finalitzat les proves selectives esmentades per a l'ingrés al cos facultatiu subaltern, escala suport instrumental, especialitat auxiliar de suport, corresponent a la reserva especial per a persones amb discapacitat intel·lectual o sordesa, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Dia 13 de juny de 2020 es va publicar al BOIB (núm 107) la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 8 juny de 2020 per la qual es constitueixen les borses ordinàries de personal funcionari interí cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport, corresponents a la reserva especial per a persones amb discapacitat intel·lectual o sordesa, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, corresponent a les proves selectives convocades per la Resolució de 4 de desembre de 2017. Per error no s'hi va incloure la borsa ordinària de personal funcionari interí cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport, corresponent a la reserva especial per a persones amb sordesa prelocutiva profunda, severa o mitjana.

Per la present resolució s'esmena aquesta errada.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.202

2. El Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'Empleat Públic.

3. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. El Decret 12/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. El Decret 10/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

6. La base 15 de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 5 de maig de 2016 per la qual s'aproven les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de les places vacants de personal funcionari, de l'àmbit dels serveis generals, previstes a les ofertes públiques d'ocupació que aprovi la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, incloses les ofertes d'ocupació pública aprovades per Acord del Consell de Govern per als anys 2014 i 2015.

7. La base 15 de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 4 de desembre de 2017 per la qual es van aprovar la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent,

Resolució

1. Aprovar la constitució de la borsa ordinària de personal funcionari interí del cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport, corresponent a la reserva especial per a persones amb sordesa prelocutiva profunda, severa o mitjana, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, integrada pels aspirants que han participat en les proves selectives per a l'ingrés en el cos esmentat i que han aprovat com a mínim un dels exercicis obligatoris del procés selectiu i no han obtingut plaça.

La composició de la borsa de treball, amb l'ordre de prelació final, s'adjunta com a annex d'aquesta Resolució.

2. Declarar exhaurides les borses de treball (temporals i ordinàries) de personal funcionari interí del cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport, corresponent a la reserva especial per a persones amb sordesa prelocutiva profunda, severa o mitjana, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que s'hagin pogut constituir en aplicació del Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la pàgina web del Govern de les Illes Balears i al tauler d'anuncis de l'Escola Balear d'administració Pública (EBAP).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver rebut la notificació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 15 de juny de 2020

La consellera d'Administracions Públiques i Modernització

Isabel Castro Fernández

 

ANNEX

Borsa ordinària del cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva especial per a persones amb sordesa prelocutiva profunda, severa o mitjana, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

MALLORCA. Auxiliar de suport persones amb sordesa prelocutiva profunda, severa o mitjana

DNI Llinatges, Nom Exàmens aprovats Puntuació Ordre

***2874*

URIOL BERNABE, MARIANO

2

7,45

1

***0615*

FLOR MAIRATA, JORGE

2

7,3

2

***9045*

YBARRA PALMER, PAU

2

7,25

3

***3479*

PEGUERO RINCON, JAVIER

2

6,95

4

***9592*

LOPEZ PLANAS, ROSANA

2

6,84

5

***4605*

CAPO CAÑELLAS, CATALINA NEUS

2

6,8

6

***7407*

ALVAREZ CEJAS, SONIA ALEJANDRA

2

6,4

7

***7979*

TALLA BARBOZA, SONIA MILAGROS

2

6,3

8

***7658*

GARCIA FERRAGUT, MARTA

2

6,25

9

***3476*

ROSSELLO ABRAMS, ANTAR TAREE

2

5,82

10

***3604*

OBRADOR MARTORELL, MARIA

2

5,72

11

***9387*

MOSQUERA COY, JAIRO

2

4,93

12

***3510*

MONTALVO PRATS, DANIEL

1

2,95

13