Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 5104
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 15 de juny de 2020 per la qual es resol amb caràcter provisional el concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea de l’aparell digestiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 16 de juliol de 2018 (BOIB núm. 89/2018, de 19 de juliol) es va convocar un concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de diverses categories de personal estatutari, entre les quals està la de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de l'aparell digestiu. Aquesta resolució es va completar amb altra de data de 9 d'agost de 2018 (BOIB núm. 101/2018, de 16 d'agost) per la qual es varen modificar les places de part de les especialitats de FEA convocades (anestèsia i reanimació; cirurgia general i de l'aparell digestiu; medicina interna, i cirurgia ortopèdica i traumatologia) i també es varen afegir dues noves categories: medicina física i rehabilitació, i radiodiagnòstic.

2. El 7de març es va publicar en el BOIB núm. 29 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 5de març de 2020 a través de la qual es varen aprovar les llistes definitives de persones candidates i de persones excloses de l'esmentat concurs de trasllats voluntari de FEA de l'aparell digestiu.

3. Una vegada esgotat el termini per presentar al·legacionss'ha d'aplicar el que estableix el punt 6.3 de les bases de la convocatòria, en el sentit de dictar una resolució provisional del concurs i publicar-la en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma i en el portal web www.ibsalut.es.

Per tot això, dict la següent

 

Resolució

1. Resoldre amb caràcter provisional el concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques de diverses categories de personal estatutari dependents del Servei de Salut de les Illes Balears, en concret en la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de l'aparell digestiu, que s'adjunta a aquesta resolució com a Annex. En aquest llistat figuren el número del document d'identitat, els cognoms i nom de les persones concursants, la puntuació obtinguda i, en el seu cas, la destinació adjudicada.

2. Informar que, tal i com fixa la base 6.4 de la convocatòria, de conformitat amb els articles 18.2 i 18.3 del Real Decret Llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social, les persones concursants disposen d'un termini de quinze dies naturals comptadors des de la data de publicació d'aquesta resolució per presentar reclamacions –que no tindran caràcter de recurs-. Una reclamació ha de considerar-se rebutjada si la persona interessada no apareix com a admesa en la resolució definitiva del concurs.

3. Comunicar que, segons la base 3.9 de la convocatòria, en el mateix termini de quinze dies per formular reclamacions contra aquesta resolució provisional, les persones concursants poden desistir de la seva sol·licitud. Així mateix, les persones concursants que estiguin en la situació de reingrés provisional i desisteixin de participar en el concurs seran declarades d'ofici en situació d'excedència voluntària.

4. Establir que, tal i com figura en la convocatòria, el desistiment d'un concursant que hagi condicionat la seva sol·licitud de trasllat a la de altra persona concursant, segons el que estableix la base 3.7, és personal, raó per la qual no suposa el desistiment de l'altra persona concursant, la sol·licitud de la qual es tramitarà en el procediment de provisió de places, excepte en el cas que aquesta persona aporti una declaració expressa i firmada rebutjant la tramitació.

 

 

5. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web del Servei de Salut www.ibsalut.es

   

Palma, 15 de juny de 2020

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears,

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm. 10/2016)

   

ANNEX

Resolució provisional del concurs de trasllats de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de l'aparell digestiu

 

Doc.identitar

Llinatges, nom

Plaça

Centre/Z.B.S.

Puntuació

0655****

Gómez Cenedilla, Ana María

021011

HOSPITAL SON ESPASES

51,2

3696****

Martin Durban, Maria Teresa

021011

HOSPITAL SON ESPASES

29,1

5044****

Fernández García, Joaquin

021011

HOSPITAL SON ESPASES

27,6

Sense plaça

Doc.identitat

Llinatges, nom

Puntuació

7297****

Royo Escosa, Vanesa

21,8

4304****

Perelló Juan, Maria Antonia

  2,6