Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 5101
Acord del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa de desistiment del Conveni de col.laboració entre el Consell Insular d’Eivissa i l’Ajuntament d’Eivissa per al finançament a les persones autònomes i microempreses de l’illa d’Eivissa com a conseqüència de la situació d’emergència sanitària declarada per la COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, en reunió ordinària de data 12 de juny de 2020, va aprovar per unanimitat la següent proposta:

"(...)

En la sessió extraordinària urgent de data 27 de maig de 2020 del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa ,es va aprovar el Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i l'Ajuntament d'Eivissa per al finançament a les persones autònomes i microempreses de l'illa d'Eivissa com a conseqüència de la situació d'emergència sanitària declarada per la COVID-19.

El Conveni anterior va ser publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 097 de data 30 de maig de 2020, amb número marginal 4132.

Vista la sol·licitud efectuada per l'Ajuntament d'Eivissa (NRGE 7898 de 10 de juny de 2020), de renunciar a la signatura del conveni bilateral entre l'Ajuntament i el Consell d'Eivissa, i que tenia com a objectiu obrir una línia de subvencions a les persones autònomes de la ciutat d'Eivissa per pal·liar els efectes econòmics de la covid-19, en detriment de que el Consell Insular d'Eivissa s'adhereixi al conveni a tres bandes que promou el Govern de les Illes Balears a la convocatòria extraordinària d'ajuts per reiniciar o continuar l'activitat pel autònoms afectats per la covid-19 que promou la comunitat autònoma (projecte d'Ordre, de dia 27 de maig, del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria extraordinària d'ajuts per reiniciar o continuar l'activitat per compte propi i consolidar el projecte d'autocupació dels autonòmos afectats directament per la Covid-19, Boib núm. 95 de 28 de maig).

Conseqüentment, sol·liciten que es destini al nou conveni la mateixa quantitat econòmica prevista al conveni Ajuntament-Consell (400.000 euros per part de cadasquna) per tal de sumar aquestes quanties a l'aportació que farà el Govern de les Illes Balears.

Atesa la voluntad del Consell Insular d'Eivissa d'atendre la sol·licitud efectuada per l'Ajuntament d'iniciar un nou procedimient d'aprovació del conveni entre el Govern de les Illes Balears, Consell d'Eivissa i Ajuntament amb motiu de la convocatòria extraordinària d'ajuts, referida anteriorment i promoguda pel Govern Balear.

Per tot l'anterior, d'acord amb l'article 84.1 i 93 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de la administracions públiques, i de conformitat amb l'article 72.d del Reglament orgànic del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm. 136, de 18-9-2010, correcció en BOIB núm. 148, de 14-10-2010, modificació en BOIB núm. 48, de 16-4-2016), s'eleva al Consell Executiu, la següent

PROPOSTA D'ACORD:

PRIMER.- DESISTIR del Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i l'Ajuntament d'Eivissa per al finançament a les persones autònomes i microempreses de l'illa d'Eivissa com a conseqüència de la situació d'emergència sanitària declarada per la COVID-19 a petició de l'Ajuntament d'Eivissa (BOIB núm 97 de 30-05-2020) i arxivar l'expedient corresponent, amb núm. 2020/00005634L.

SEGON.- PUBLICAR el present desistiment del conveni en el Butlletí oficial de les Illes Balears (BOIB).

(...)"

 

Eivissa, 12 de juny de 2020

La cap de secció d'Indústria del Departament

d'Economia i Hisenda, i Desenvolupament Empresarial

Olga Torres Ribas