Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 4969
Acord de rectificació de les bases del procediment selectiu per a la constitució d'una borsa de personal laboral temporal de tècnic/a en atenció sociosanitària de l'Ajuntament de sa Pobla

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se aprovat per acord de Junta de Govern Local de data 11/06/2020  la rectificació de les bases del procediment selectiu per a la constitució d'una borsa de personal laboral temporal de tècnic/a en atenció sociosanitària publicada al BOIB núm. 99 de 2 de juny de 2020 es públic l'esmentat acord

PRIMER. Rectificar la Bases quarta de les bases del procediment selectiu per a la constitució d'una borsa de personal laboral temporal de tècnic/a en atenció sociosanitària publicada al BOIB núm. 99 de 2 de juny de 2020, afegint a la base quarta entre la documentació necessària per esser admès al procediment el següent apartat:

4.7.- Justificar el pagament de la taxa de 26,00 € d'acord amb l'Ordenança fiscal relativa a les taxes per proves selectives de l'Ajuntament de sa Pobla, BOIB 167, de 12/12/2019 o bé, acreditació de les bonificacions i/o exempcions de les que puguin ser objecte, previstes al Títol VI de l'esmentada Ordenança Fiscal i justificant de pagament de la quantia resultant, si hi pertoca . El pagament ha de realitzar-se mitjançant transferència al següent número d'IBAN: ES59 2100 0096 9402 00004982.

SEGON. Publicar el present acord de rectificació al BOIB, computant-se el termini de deu dies hàbils per a la presentació d'instàncies a partir de la publicació del present acord al BOIB.

 

Sa Pobla, 12 de juny de 2020

El Batle Llorenç Gelabert i Crespí