Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 4877
Aprovació definitiva de l'Estudi de Detall de la Unitat d'Actuació codi UA/CB-02 Costa d'en Blanes

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió de data 30 de abril de 2020, va acordar:

"1r.- Aprovar definitivament l'Estudi de Detall de la Unitat d'Actuació identificada amb el codi UA / CB-02, de Costa d'en Blanes, promogut per l'entitat INVERSIONS ALTEX SL.

2n. Instar a la promotora perquè ingressi la taxa meritada per la tramitació de l'aprovació definitiva de l'Estudi de Detall - l'import ascendeix a 653,27 € -, d'acord amb el que disposa l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per la tramitació i redacció dels instruments d'ordenació, gestió urbanística i avaluacions ambientals estratègiques.

3r.- Remetre un exemplar complet i diligenciat de l'estudi de detall a l'Arxiu d'Urbanisme de les Illes Balears i als el Consell de Mallorca (article 54 de la LUIB i article 168, apartats 1 i 2 de el Reglament de la LOUS.)

4. Procedir a la publicació d'aquest acord en el B.O.I.B (article 168.4 de el Reglament de la Lous) i en el punt d'accés electrònic d'aquest Ajuntament (article 64 de la LUIB).

5. Notificar l'acord d'aprovació definitiva a l'entitat promotora INVERSIONS ALTEX SL (article 160 de el Reglament de la LOUS).

6. Facultar l'Alcaldia perquè adopti les resolucions que corresponguin en execució dels anteriors acords."

 

Calvià, 21 de maig de 2020

El Tient de Batle Delegat d'Urbanisme, Comerç i Activitats

(Per delegació de Batlia de 17 de juny de 2019)

 Marc López Expósito