Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 4777
Correcció d'error de les bases del procés selectiu per a la provisió d'un lloc de treball d'enginyer tècnic industrial en règim laboral de l'Ajuntament des Castell

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se aprovat, per Junta de Govern, amb data de 14 de febrer de 2020, les bases que han de regir la convocatòria del procés selectiu per a cobrir com a personal laboral 1 plaça vacant d'enginyer tècnic industrial de l'Ajuntament des Castell i tenint en compte la correcció d'error aprovada amb data 8 de juny de 2020, es publica la mateixa a continuació, en els efectes oportuns.

 

Es Castell, 9 de juny de 2020

L'Alcaldessa

Juana Escandell Salom

 

CORRECCIÓ ERROR BASES PROCÉS SELECTIU D'UN ENGINYER TÈCNIC INDUSTRIAL DE L'AJUNTAMENT DES CASTELL.

PRIMER: Modificar la base segona de la convocatòria, conforme a la següent relació de contingut:

Segona.- Condicions dels aspirants

Per ser admesos a la realització de les proves selectives, els aspirants han de reunir els següents requisits (amb referència a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds i que s'haurà de mantenir fins a la presa de possessió):

 

a) Tenir la nacionalitat espanyola, sens perjudici del que disposa l'article 57 (Accés a l'ocupació pública de nacionals d'altres Estats), del Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

b) Haver complert 16 anys d'edat I no superar, si s'escau, l'edat màxima de jubilació forçosa.

c) Estar en possessió del la titulació d'enginyer tècnic industrial o titulació equivalent, o estar en condicions d'obtenir-la en la data en que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds. Els aspirants amb titulacions obtingudes a l'estranger hauran d'acreditar que estan en possessió de la corresponent convalidació o de la credencial que acrediti, en el seu cas, la homologació.

d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei a l'Administració de l'Estat, de les Comunitats Autònomes, o de la Local, ni acomiadat d'acord amb el corresponent procediment, ni estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.

e) No patir cap malaltia o defecte físic ó psíquic que impedeixin exercir correctament les funcions de la plaça a la qual s'opta.

f) No estar afectat per cap de les causes d'incapacitat previstes en la legislació vigent.

g) No trobar-se inclosos en cap dels supòsits d'incompatibilitat prevists a la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitat del personal al servei de les Administracions Públiques.

Abans de firmar el contracte la persona interessada farà constar que no es troba exercint cap activitat o ocupant cap lloc en el sector públic delimitat a l'article 1 de la Llei 53/1984, i que no rep pensió de jubilació, retir o orfandat. En el cas d'exercir una activitat privada, haurà de declarar-ho en el termini de deu dies des de la signatura del contracte a fi i efecte que la Corporació pugui adoptar un acord de compatibilitat o incompatibilitat.

h) Estar en possessió del permís de conduir de la classe B.

i)Comptar amb el certificat B2 de coneixements de català emès per la Junta Avaluadora de Català o reconegut per aquesta com a equivalent, o bé superar la prova específica que es faci a l'efecte, el resultat del qual es qualificarà d'apte/no apte, i en tot cas serà eliminatòria.

SEGON: Modificar la base sis punt dos de la convocatòria, pel que fa als mèrits de coneixements de català conforme a la següent relació de contingut:

- Coneixements de català (3 punts)

Es valoraran els certificats expedits per l'EBAP, els expedits o homologats per la Direcció General de Política Lingüística, els expedits per l'Escola Oficial d'Idiomes, i també els certificats reconeguts d'acord amb la normativa autonòmica:

  • Certificat Nivell C1 o equivalent: 2 punts
  • Certificat Nivell C2 o equivalent: 2,50 punts
  • Certificat Nivell LA (Llenguatge administratiu) o equivalent: 0,50 punts

TERCER: Publicar en el BOIB aquest acord i reiniciar el termini de presentació de sol·licituds a partir de l'endemà d'aquesta publicació.

QUART: Notificar aquest acord als representants dels treballadors pel seu coneixement i efectes.