Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 4776
Aprovació inicial del Projecte d'obres denominat Reforma de local d'edifici d'aparcament subterrani de vehicles per a la integració del Punt Jove i Condicionament de la Plaça”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se aprovat inicialment per la Junta de Govern Local de dia 21 de maig de 2020 el projecte d'obres “Reforma de local d'edifici d'aparcament subterrani de vehicles per a la integració del Punt Jove i Condicionament de la Plaça, redactat per l'arquitecte Sr. Jon Martínez Aparicio, de conformitat amb el que disposa l'article 149.1 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, se sotmet a informació pública durant un període de quinze dies a fi que els possibles afectats i qualsevol persona interessada puguin consultar-ho i formular les al·legacions que s'estimin oportunes.

L'expedient pot ser examinat per qualsevol interessat en les dependències del Departament municipal d'obres situat en C/Mariano Riquer Wallis núm. 4, 3a planta, de Santa Eulària des Riu, de dilluns a divendres de 10.00 h a 14.00 h.

 

Santa Eulària des Riu, 8 de juny de 2020

L'Alcaldessa

María Carmen Ferrer Torres