Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TURISME I ESPORTS

Núm. 4719
Extracte de la resolució del conseller executiu de Turisme i Esports de 29 de maig de 2020 pel qual s’aprova la convocatòria de la I Edició de Premis de Turisme Sostenible 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 507906

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Datos Nacional de Subvenciones (http://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/es/index)

Primer. Objecte

La present convocatòria té per objecte la concessió  de tres premis de  Turisme sostenible destinats al foment dels estudis que permetin posar en pràctica, ja sigui per les institucions públiques o privades, polítiques encaminades a promoure un turisme sostenible i de qualitat, en règim de concurrència competitiva i d'acord amb els principis d'objectivitat i publicitat.

La finalitat d'aquesta convocatòria és premiar els tres millors projectes d'estudi originals i inèdits de turisme que desenvolupin els objectius de desenvolupament sostenible de l'Agenda 2030, sobretot aquells que estan especialment lligats al turisme com són el 8, 12 i 14.

Segon. Quantia premis

El pressupost de despeses del Consell Insular de Mallorca per a l'any 2020 ha destinat la quantitat de 12.000,00 € (dotze mil euros) als premis objecte d'aquesta convocatòria, que es distribuiran en funció de l'ordre de puntuació obtingut de la següent manera:

- Primer premi: 6.000,00 €.

- Segon premi: 4.000,00 €

- Tercer premi: 2.000,00 €

Tercer. Requisits dels candidats

Per optar als premis els candidats han de complir els següents requisits:

- Persones físiques majors d'edat, que de forma individual o col·lectiva, presentin un projecte de Turisme Sostenible d'acord amb aquesta convocatòria.

- Que la persona o persones que formen l'equip estiguin en possessió d'una titulació universitària o que hagin superat la meitat del crèdits d'una titulació universitària.

- No incurses en causa de prohibició de l'article 8 de l'Ordenança general de subvencions del Consell insular de Mallorca.

Quart. Bases reguladores

Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017, modificada per Acord del Ple del Consell en sessió de dia 14 de juny de 2018 (BOIB núm. 96, de 4 d'agost).

Cinquè. Requisits dels projectes

Els projectes que es presentin han de complir els requisits següents:

- No s'han d'haver subvencionat, premiat o becat en un altre certamen.

- No poden haver estat editats íntegrament o exposat en la seva totalitat en un espai públic o privat.

- El format i estructura del projecte serà el fixat en aquesta convocatòria.

- El desenvolupament del projecte ha de comptar, com a mínim, amb els següents apartats: Títol del projecte, objectius generals i específics, plantejament teòric del projecte i metodologia a seguir per a la seva execució, conclusions, fonts de consulta, bibliografia i annexos i suports gràfics i/o audiovisuals.

- En el projecte no hi pot haver cap referència a l'autor o autors.

Sisè. Termini per presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds, i tota la documentació annexa a la sol·licitud, és de quaranta (40) dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest extracte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, mitjançant la presentació en el Registre General del Consell Insular de Mallorca, i també als llocs establerts en l'apartat 4 de l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Setè. Altres dades

El model normalitzat de sol·licitud i la documentació que s'hi ha d'acompanyar es troba disponible, igualment, a la seu electrònica del Consell Insular de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net/ca/fitxa?key=52661).

 

Palma, 8 de juny de 2020

El secretari tècnic de Turisme i Esports (Per delegació del conseller executiu de Turisme i Esports Resolució de 30 de juliol de 2019, BOIB núm. 109, de 8 d'agost) Joan Gaspar Vallori Guayta