Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 4619
Aprovació inicial proposta de modificació de l’Ordenança municipal per a la tinença responsable d'animals domèstics de la ciutat d'Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per l'Ajuntament en Ple, a la seva sessió ordinària de dia 28 de maig de 2020, es va aprovar inicialment la proposta de modificació de l'Ordenança municipal per a la tinença responsable d'animals domèstics de la ciutat d'Inca.

Mitjançant el present anunci es sotmet a informació pública l'esmentada modificació pel termini de trenta dies per a la presentació de reclamacions, objeccions i observacions,  durant el qual es podrà  examinar l'expedient a l'àrea d'urbanisme d'aquest Ajuntament, de conformitat amb el que disposa l'art. 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears.

En el cas de que no es presentin reclamacions s'entendrà definitivament aprovada la modificació de l'Ordenança, si bé per què entri en vigor haurà de publicar-se íntegrament en el BOIB i haurà d'haver transcorregut el termini a que es refereix l'art. 103 en relació a l'art. 113 de la Llei municipal i de Regim local de les Illes Balears.

 

Inca, 1 de juny de 2020

El Batle-President Virgilio Moreno Sarrió