Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 4598
Acord del Consell de Govern de 5 de juny de 2020 mitjançant el qual s’aprova la modificació de la Relació de llocs de treball corresponent al personal laboral de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització ha tramitat la proposta de modificació de la Relació de llocs de treball corresponent al personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a instància de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca.

De conformitat amb el que disposa l'article 17 del V Conveni col·lectiu per al personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la proposta de modificació s'ha posat a disposició del Comitè d'Empresa d'Educació.

L'aprovació de les relacions de llocs de treball és una competència del Consell de Govern a proposta del conseller o consellera competent en matèria de funció pública, de conformitat amb el que disposen els articles 5.2 e i 6.2 f de la Llei 3/2007, de 27 de mar, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització, en la sessió de dia 5 de juny de 2020, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Aprovar la modificació de la Relació de llocs de treball del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en els termes que figuren a l'annex que s'adjunta a aquest Acord.

Segon. Publicar el contingut íntegre d'aquest Acord i de l'annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Tercer. Aquest Acord entrarà en vigor l'endemà que es publiqui.

 

Palma, 5 de juny de 2020

La secretària del Consell de Govern Pilar Costa i Serra

Documents adjunts