Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 4594
Acord del Consell de Govern de 5 de juny de 2020 pel qual es disposa el cessament de la directora del Servei d’Ocupació de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears, estableix que correspon al Consell de Govern, per mitjà d'un acord, el nomenament i el cessament de les persones titulars de la gerència i dels altres òrgans unipersonals de direcció dels organismes autònoms. El nomenament i el cessament s'han de fer a proposta de la persona titular de la conselleria d'adscripció de l'ens, oït prèviament l'òrgan col·legiat superior de direcció de l'ens, i s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears en el termini màxim de deu dies.

El Servei d'Ocupació de les Illes Balears es va crear mitjançant la Llei 7/2000, de 15 de juny, com a organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball.

Actualment, de conformitat amb el Decret 21/2019, de 2 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, per la qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 106, de 2 d'agost), les competències en matèria de treball estan atribuïdes a la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

En la sessió extraordinària 1/2020, de 5 de juny de 2020, s'informa de la proposta de disposar el cessament de la senyora Ana Bella Aguaded Landero, com a directora del SOIB, a proposta del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, en la sessió de 5 de juny de 2020, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Disposar el cessament de la senyora Ana Bella Aguaded Landero, directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, amb efectes des del dia 5 de juny de 2020.

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 5 de juny de 2020

La secretària del Consell de Govern Pilar Costa i Serra