Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 4427
Convocatòria per a l’atorgament de subvencions per a intervencions en béns del patrimoni cultural, per rehabilitar parets de pedra seca i per soterrar línies elèctriques i/o telefòniques a Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el 13 de març de 2020 aprovà la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a intervencions en béns del patrimoni cultural, per rehabilitat parets de pedra seca i per soterrar línies elèctriques i/o telefòniques a Formentera, quedant suspesa la tramitació per la declaració l'endemà del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, amb la corresponent suspensió dels terminis administratius establerta en la seua disposició addicional tercera.

D'acord amb al Reial decret 537/2020, de 22 de maig, pel qual es prorroga l'estat d'alarma declarat pel Reial decret 463/2020, on a l'article 9 d'aquest mateix Reial decret estableix es reprèn o reinicia el còmput de terminis administratius, per la qual cosa es fa públic per a general coneixement la següent convocatòria:

1. Aprovar la convocatòria per a la concessió de subvencions per a intervencions en béns del patrimoni cultural, per rehabilitar parets de pedra seca i per soterrar línies elèctriques i/o telefòniques existents a l'àmbit territorial de Formentera, conforme a l'establert a les bases que regeixen aquesta convocatòria publicades al BOIB núm. 13/2020, de 30 de gener.

2. Obrir un període de presentació de sol·licituds des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al BOIB fins 31 de juliol de 2020.

3. Establir que també es podran presentar a aquesta convocatòria les actuacions autoritzades des de l'1 de gener de 2019 que reuneixin les condicions establertes a les bases publicades al BOIB 13/2020, de 30 de gener, i que no hagin rebut ajudes del Consell Insular de Formentera.

4. Destinar un import de 250.000€ (dos-cents cinquanta mil euros) per a la realització de les actuacions previstes en aquesta convocatòria, amb càrrec a la partida pressupostària 2020/1/336/78000/01 dels pressupostos 2020. Per acord de la Comissió de Govern, aquest import inicial podrà ampliar-se en funció de les disponibilitats pressupostàries, la qual cosa podrà donar lloc a un increment de la quantia total de les subvencions.

5. Publicar la convocatòria a la Base Nacional de Publicitat de Subvencions del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, al tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera

 

Formentera, 1 de juny de 2020

La Presidenta del Consell Insular de Formentera

Alejandra Ferrer Kirschbaum