Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 4361
Resolució de Batlia de modificació de l'horari del Registre General de la Corporació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

RESOLUCIÓ D'ALCALDIA 

Llorenç Gelabert i Crespí, Batle-President de l'Ajuntament de sa Pobla,  vista la necessitat de procedir a la reordenació dels serveis administratius del Registre General de la Corporació a la fi d'ampliar l'horari del Registre General de la Corporació a la fi d'augmentar l'horari d'atenció a la ciutadania.

Vist allò que disposa l'art. 151.2 del Real decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel que s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals on es disposa:

“2. El Registre General romandrà obert al públic tots els dies hàbils durant les hores previngudes en la legislació de procediment administratiu comú”.

Vist l'establert en l'article 38.6 de la Llei 39/15, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques on s'estableix:

“1. Cada Administració Pública publicarà els dies i l'horari en el qual hagin de romandre obertes les oficines que prestaran assistència per a la presentació electrònica de documents, garantint el dret dels interessats a ser assistits en l'ús de mitjans electrònics”.

Vist el que disposa l'article 4.1 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, on s'estableix:

“En la seva qualitat d'Administracions públiques de caràcter territorial, i dins de l'esfera de les seves competències, corresponen en tot cas als municipis, les províncies i les illes:

a) La Potestat reglamentària i d'autoorganització”.

De Conformitat amb el disposat en l'art. 21.1 apartats a), d) i s) de la Llei 7/85, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i demés normativa concordant

RESOLC 

PRIMER. Modificar l'horari d'obertura del Registre General de la Corporació, procedint a obrir el mateix a l'atenció al ciutadà els dies hàbils conforme a la normativa administrativa de referència de les 8:15 a les 14:30 hores. 

SEGON. Procedir a la publicació de la present resolució a la fi de donar la major difusió possible de la present resolució.

 

Sa Pobla, 2 de juny de 2020

El batle

Llorenç Gelabert i Crespí

 

N'he pres coneixement

​​​​​​​

El secretari

Xavier Rodríguez Abril