Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 4357
Extracte de la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 25 de maig de 2020 per la qual es convoquen ajudes de desplaçament per a alumnes de les Illes Balears empadronats a l’illa de Mallorca que cursen estudis universitaris a la Unió Europea (UE-27) durant l’any acadèmic 2019-2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Códi identificació BDNS

503126

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Datos Nacional de Subvenciones (http:// www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

- Alumnes amb domicili familiar a Mallorca que s'han de desplaçar a una altra comunitat autònoma d'Espanya o a un altre país de la Unió Europea (UE-27) per cursar-hi estudis de màster universitari oficial que no s'imparteixen a la Universitat de les Illes Balears. Als efectes d'aquesta convocatòria, no es consideren ensenyaments no impartits les diferents especialitats d'un mateix títol de màster universitari oficial que s'imparteix a la Universitat de les Illes Balears.

Alumnes amb domicili familiar a Mallorca que s'han de desplaçar a una altra illa de les Balears per cursar-hi estudis de màster oficial que s'imparteixen a la Universitat de les Illes Balears.

Alumnes amb domicili familiar a Mallorca que s'han de desplaçar a una altra comunitat autònoma d'Espanya o a un altre país de la Unió Europea (UE-27) per cursar-hi estudis de màster universitari oficial que s'imparteixen a la Universitat de les Illes Balears perquè no han obtingut plaça en aquesta Universitat.

- Alumnes amb domicili familiar a Mallorca que s'han de desplaçar a una altra illa de les Balears per cursar-hi estudis oficials de grau que s'imparteixen a la Universitat de les Illes Balears perquè no han obtingut plaça a la illa de residencia.

-Alumnes amb domicili familiar a Mallorca que s'han de desplaçar a una altra comunitat autònoma d'Espanya o a un altre país de la Unió Europea (UE-27) per cursar, a centres propis d'universitats públiques, estudis oficials de grau que no s'imparteixen a la Universitat de les Illes Balears ni als centres adscrits a aquesta Universitat.

- Alumnes amb domicili familiar a Mallorca que s'han de desplaçar a una altra comunitat autònoma d'Espanya o a un altre país de la Unió Europea (UE-27) per cursar, a universitats privades o a centres adscrits a universitats públiques o privades, estudis oficials de grau que no s'imparteixen a la Universitat de les Illes Balears ni als centres adscrits a aquesta Universitat.

- Alumnes amb domicili familiar a Mallorca que s'han de desplaçar a una altra comunitat autònoma d'Espanya o a un altre país de la Unió Europea (UE-27) per cursar, a centres propis d'universitats públiques, estudis oficials de grau perquè no han obtingut plaça a la Universitat de les Illes Balears ni als centres adscrits a aquesta Universitat.

- Alumnes amb domicili familiar a Mallorca que s'han de desplaçar a una altra comunitat autònoma d'Espanya o a un altre país de la Unió Europea (UE-27) per cursar, a universitats privades o a centres adscrits a universitats públiques o privades, estudis oficials de grau perquè no han obtingut plaça a la Universitat de les Illes Balears ni als centres adscrits a aquesta Universitat.

-Alumnes amb domicili familiar a Mallorca que s'han de desplaçar a una altra comunitat autònoma d'Espanya o a un altre país de la Unió Europea (UE-27) per cursar-hi estudis oficials de grau que a les Illes Balears només s'imparteixen a centres adscrits a la Universitat de les Illes Balears.

 

Segon. Objecte:

Compensar part del cost del desplaçament dels beneficiaris que s'han de desplaçar i residir fora de l'illa on es troba el seu domicili familiar per cursar estudis universitaris.

Tercer. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d'Educació i Cultura, d'1 de juliol de 2009, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura, publicada en el BOIB núm. 100 d'11 de juliol de 2009.

Quart. Quantia:

La quantia màxima de la convocatòria serà de 377.645,00 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

Des del dia següent al de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears fins el 17 de juliol de 2020.

 

Palma, 29 de maig de 2020

El conseller d'Educació, Universitat i Recerca

Martí X. March Cerdà

Per delegació de competències segons Resolució del conseller

d'Educació, Universitat i Recerca  de 26 d'agost de 2019

(BOIB núm.118 de 27 d'agost de 2019)

El secretari general

Tomeu Barceló Rosselló