Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 4323
Ordenança reguladora del preu públic per reproducció i comunicació pública de documents del fons fotogràfic Bestard /Cerdà

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Una vegada resoltes les reclamacions i aprovada definitivament l'ordenança reguladora del preu públic per reproducció i comunicació pública de documents del fons fotogràfic Bestard/Cerdà, en sessió plenària de data 28 de maig de 2020, es publica el text íntegre de l'Ordenança.

39.- ORDENANÇA REGULADORA DEL PREU PÚBLIC PER REPRODUCCIÓ I COMUNICACIÓ PÚBLICA DE DOCUMENTS DEL FONS FOTOGRÀFIC BESTARD /CERDÀ.

Article 1.- Establiment

L'Ajuntament de Pollença, fent ús de les facultats que a aquest efecte li confereix el RDL 2/2004 que aprova el Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals (TRLRHL), i de conformitat amb el que estipula l'art. 41 i 47 i 127 del TRLRHL, estableix un preu públic per la reproducció i comunicació pública de documents, sense caràcter d'expedient administratiu, del fons fotogràfic Bestard /Cerdà.

Article 2 – Fet Imposable

El fet imposable d'aquest preu públic està constituït pels serveis de reproducció i comunicació pública de documents del fons fotogràfic Bestard /Cerdà d'acord al seu ús final.

Article 3.- Obligació de pagament

Estan obligats al pagament d'aquest preu públic regulat en aquesta Ordenança les persones físiques i/o jurídiques que es beneficien dels drets de reproducció o/i comunicació pública de documents del fons fotogràfic Bestard /Cerdà.

Article 4.- Responsables

Respondran del deute tributari els deutors principals juntament a altres persones o Entitats. A aquests efectes es consideren deutors principals els obligats tributaris del apartat 2 de l'article 35 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària.

Respondran solidàriament de les obligacions tributàries del subjecte passiu les persones físiques i jurídiques a les quals es refereixen els articles 42 LGT.

Seran responsables subsidiaris els administradors de les societats i els síndics, interventors o liquidadors de fallides, concursos, societats i entitats en general en el supòsits i amb l'abast que assenyala l'article 43 LGT.

Article 5.- Tarifes

El preu públic que regula aquesta ordenança s'accionarà de conformitat amb les tarifes següents:

Reproduccions i comunicacions públiques de documents de qualsevol tipus i que l'Arxiu Municipal de l'Ajuntament de Pollença en té els drets d'explotació derivats de la propietat intel·lectual:

REPRODUCCIO I COMUNICACIÓ PÚBLICA DE DOCUMENTS

EMPADRONATS

NO EMPADRONATS

 

 

 

Exposicions per un títol (preu per imatge)

 

 

Plafons, vitrines, projecció de diapositives, audiovisuals, etc)

25,00 €

32,00 €

Publicitat per anunci (Preu per imatge):

 

 

Diversos Productes de Campanyes publicitàries, Spots (TV o cinema)

25,00 €

32,00 €

Televisió i cinema

 

 

Per unitat de producció per a televisió, audiovisual o cinematografia

9,00 €

12,00 €

Decoració (Preu per Imatge):

 

 

Àlbums, carpetes, envasos, embalatge, caixes, etiquetes, jocs, roba, safates, segells, pòsters, murals, calendaris, nadales, decoració d'un local públic, etc

9,00 €

12,00 €

Webs (preu per imatge) :

 

 

Il·lustració de webs

9,00 €

12,00 €

Publicació de Llibres (Preu per imatge):

 

 

Publicacions en general

9,00 €

12,00 €

*Aquests imports estan exempts d'IVA, d'acord en el punt 14 a) de l'article 20 de la Llei 37/1992, de 28 de desembre, del Impost sobre el Valor Afegit.

Totes les tarifes detallades anteriorment són per l'ús concret sol·licitat.

Article 6. Meritament

L'obligació de pagament del preu públic neix des del moment en que s'adquireix el material, es transmet la reproducció o es realitza la comunicació del document.

Article 7. Normes de Gestió.

El pagament es realitzarà en el moment de l'adquisició, la transmissió i previ a la comunicació i s'exigiran en règim d'autoliquidació. Serà gestionat per la Biblioteca Municipal, i de forma excepcional per les oficines de turisme. L'ajuntament podrà exigir el dipòsit previ de l'import total o parcial mitjançant ingrés bancari al número de compte que es faciliti, tan a la Biblioteca com a les Oficines Municipals de Turisme, targeta de crèdit o a través de la web de l'Ajuntament, en el moment que estigui operativa.

En el cas del material informàtic, el pagament es farà en el moment de l'adquisició.

Article 8. Modificació.

De conformitat amb el que preveu l'article 47.1 del Text Refós del TRLRHL, en relació amb l'article 23.2b) de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local, es delega en la Junta de Govern la fixació o modificació de la quantia dels preus públics per usuari.

Article 9. Infraccions i Sancions.

En tot el que refereix a la qualificació d'infraccions tributàries, així com a les sancions que corresponguin en cada cas, s'estarà al que disposi en els articles 181 i següents de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària, així com les disposicions que ho desenvolupin, segons el que disposa l'article 11 del Text Refós de la Llei Reguladora d'Hisendes Locals, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març (TRLRHL, en endavant).

A la vegada, podran exigir-se per procediment administratiu la via de constrenyiment pels deutes d'aquest servei, de conformitat amb els article 46.3 del TRLRHL i la normativa de recaptació que sigui d'aplicació.

Disposició final. Aprovació i vigència

Aquesta ordenança entrarà en vigor una vegada publicat el seu text íntegre al BOIB, en la forma i terminis previstos als articles 103 i 113 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i del Règim Local de les Illes Balears, de conformitat amb l'establert al article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local.

Contra el present acord definitiu les persones interessades podran interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la seva publicació en el BOIB.

  

Pollença, 1 de juny de 2020

El Batle,

Bartomeu Cifre Ochogavia