Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 4315
Resolució de denegació de subvencions de 26 de maig de 2020, en concepte de beques de la convocatòria SOIB Jove Beques d’Èxit per a l’estudi, del programa de segona oportunitat per a persones desocupades d’entre 16 i 29 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, que hagin cursat especialitats formatives de formació professional per a l’ocupació que finança el SOIB que s’executin en el període 2018-2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria i president del SOIB, de 27 de febrer de 2018, (BOIB núm. 31, de 10 de març), es va aprovar la convocatòria SOIB Jove Beques d'Èxit per a l'estudi del programa de segona oportunitat per a persones desocupades d'entre 16 i 29 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, finançada pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil, per al període 2014-2020 i de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, per al període 2018-2019.

2. Vist l'informe del cap de Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5, la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va dictar, en data 4 de febrer de 2020, una proposta de resolució de denegació d'una subvenció en concepte de beca per assistència a les persones que es detallen a l'annex d'aquesta resolució, per no reunir els requisits que estableix l'annex 1 de la convocatòria.

3. D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, es va notificar a les persones interessades la proposta de resolució amb la llista de les persones excloses de la concessió dels ajuts i el motiu d'exclusió, mitjançant la seva publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears el dia 17 de gener de 2020. Es concedia un termini de 10 dies hàbils, a comptar de l'endemà de la data de la publicació de la proposta, per aportar les al·legacions, documents o informacions que estimassin convenients. Així, el període d'al·legacions es va establir del 18 de febrer fins al 2 de març de 2020.

4. El dia 18 de febrer de 2020 (registre d'entrada núm. 6009) el senyor Adrià Sastre Risco, va presentar un escrit en el qual al·legava que el dia natural anterior al començament de l'acció formativa 1453/17 havia d'estar inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil amb la condició de persona beneficiària perquè havia acudit a l'Oficina del SOIB de Felanitx per dur a terme les actuacions necessàries per a tal efecte.

Una vegada revisada la documentació, no és possible esbrinar els fets exposats per l'alumne i només es pot comprovar que no compleix el requisit esmentat, per la qual cosa es desestima aquesta al·legació.

5. El dia 21 de febrer de 2020 (registre d'entrada núm. 6748) el senyor Héctor López Méndez va presentar al·legacions a la proposta de denegació del curs 679/18 i va instar la seva revisió. L'interessat va adjuntar, com a documentació annexa, còpia dels certificats de professionalitat i qualificacions de les activitats formatives núm. 677/18, 683/18, 684/18, 685/18 i 686/18.

Una vegada revisada la documentació, s'ha comprovat que la sol·licitud d'ajut que consta en l'expedient administratiu només és del curs 677/18, la qual es va tramitar amb anterioritat. No consta cap sol·licitud d'ajut del curs 679/18, fet pel qual no pot ser objecte de denegació. Per aquest motiu, i d'acord amb la facultat de les administracions públiques per rectificar d'ofici, o a instància de part, els errors materials, de fet o aritmètics en el seus actes, s'estima en part aquesta al·legació i es procedeix a modificar l'annex d'aquesta resolució.

6. El dia 26 de febrer de 2020 (registre d'entrada núm. 7293/2020) la senyora Irene Egido Escribano va presentar un escrit en el qual al·legava que el dia natural anterior al començament de l'acció formativa núm. 544/18 ella encara tenia 29 anys i, com a documentació annexa, va presentar una còpia del seu Document Nacional de Identitat (DNI) en el qual consta que la seva data de naixement és el 10 de febrer de 1989.

Una vegada revisada la documentació aportada per l'alumna i d'acord amb l'establert a l'article 5.1 de la convocatòria de referència, es comprova que el 25 de novembre de 2019, dia natural anterior a la data d'inici de l'acció formativa 544/18, la senyora Irene Egido Escribano tenia 29 anys d'edat. Per aquest motiu s'estima aquesta al·legació i es procedeix a tramitar l'expedient administratiu.

7. El dia 26 de novembre de 2020 el Servei de Seguiment 2 del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) va obrir una diligència per fer constar que a la proposta de resolució de denegació indicada anteriorment s'havia produït un error de fet en relació amb la denegació de la senyora Julia Jaca Estepa ja que es va esgrimir incorrectament que no havia finalitzat amb aprofitament l'acció formativa núm. 1776/17.

Una vegada revisat l'expedient administratiu i d'acord amb la facultat de les administracions públiques per rectificar d'ofici, o a instància de part, els errors materials, de fet o aritmètics en el seus actes, es modifica l'annex d'aquesta resolució i es procedeix a la tramitació de l'expedient.

8. En data d'aquesta resolució no consta que s'hagi presentat cap altra al·legació.

9. En conseqüència,  les sol·licituds de les persones que es detallen en l'annex d'aquesta resolució no reuneixen els requisits per atorgar la subvenció sol·licitada.

Fonaments de dret

1. La Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria i president del SOIB, de 27 de febrer de 2018, (BOIB núm. 31, de 10 de març), per la qual s'aprova la convocatòria SOIB Jove Beques d'Èxit per a l'estudi del programa de segona oportunitat per a persones desocupades d'entre 16 i 29 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, finançada pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil, per al període 2014-2020 i de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, per al període 2018-2019.

2. L'apartat 5.2 de l'annex 1 de la convocatòria estableix que poden tenir la condició de persones beneficiàries  de les beques els alumnes d'especialitats formatives de formació professional per a l'ocupació finançades pel SOIB que reuneixen els requisits següents el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives:

a. Tenir més de 16 anys i menys de 30

b. Estar inscrit/a com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

c. Estar inscrit/a en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil amb la condició de persona beneficiària.

d. Cursar una especialitat formativa de formació professional per a l'ocupació finançada pel SOIB que finalitzi després de l'1 de gener de 2018 i abans de l'1 de juliol de 2019.

e. Realitzar l'acció formativa amb la qualificació d'apte/a

3. L'article 2.2 del Decret 37/2015, de 22 de maig, d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears ‎(BOIB núm. 77, de 23 de maig) estableix  que el SOIB, per a l'acompliment dels seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

4. D'acord amb els apartats g i i de l'article 9.4 del Decret 37/2015, de 22 de maig, d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

5. D'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques que estableix que les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats el errors materials, de fet, o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Denegar una subvenció en concepte de beca per assistència a les persones que es detallen en l'annex d'aquesta resolució, per no reunir els requisits establerts en l'annex 1 de la convocatòria SOIB Jove Beques d'Èxit per a l'estudi del programa de segona oportunitat per a persones desocupades d'entre 16 i 29 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, finançada pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil, per al període 2014-2020 i de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, per al període 2018-2019.

2. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que disposen l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre).

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa (BOE núm. 167, de 14 de juliol).

 

Palma, 26 de maig de 2020

El director general de Model Econòmic i Ocupació

Llorenç Pou Garcias

Per delegació de competències del president del SOIB

(Resolució de 09/07/2019, BOIB núm. 94, d'11 de juliol)

 

 

ANNEX

Persones sol·licitants excloses de la subvenció

Llinatges

Nom

DNI

Expedient

Codi Ordre CP

Núm. Acció formativa

Motiu exclusió

Article convocatòria

Centre Formació

Alegre Gimer

Eloy

*554S

BEPO2 298/2018

MP30/17

282/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES M. Àngels Cardona

Alegre Gimer

Eloy

*554S

BEPO2 298/2018

MP30/17

331/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES M. Àngels Cardona

Arratia Borz

Sandra Judit

*790X

BEPO2 363/2018

CD044/18

708/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.a)

International School Palma

Arratia Borz

Sandra Judit

*790X

BEPO2 363/2018

CD044/18

709/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.a)

International School Palma

Arratia Borz

Sandra Judit

*790X

BEPO2 363/2018

CD044/18

710/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.a)

International School Palma

Aulet Ramal

Joana

*068K

BEPO2 93/2018

CDT124/17

1453/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Centre de Formació S'Algar

Benavides Ponce

Yadira Katherin

*735P

BEPO2 606/2018

CDT092/18

547/18

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Escuela de Turismo de Baleares

Benchea Joca

Petronela

*497F

BEPO2 13/2018

CD007/17

1057/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Global Centre d'Estudis, SL

Benchea Joca

Petronela

*497F

BEPO2 13/2018

CD007/17

1058/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Global Centre d'Estudis, SL

Benchea Joca

Petronela

*497F

BEPO2 13/2018

CD007/17

1059/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Global Centre d'Estudis, SL

Benchibane Benchibane

Abdelkarim

*592P

BEPO2 750/2018

CDT112/18

720/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Muévete Formación

Bennassar Llado

Maria Antonia

*008D

BEPO2 417/2018

CD067/18

677/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Inprogress Escuela Técnica Profesional

Bennassar Llado

Maria Antonia

*008D

BEPO2 417/2018

CD067/18

679/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Inprogress Escuela Técnica Profesional

Bennassar Llado

Maria Antonia

*008D

BEPO2 417/2018

CD067/18

680/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Inprogress Escuela Técnica Profesional

Berga Hernandez

Carla

*164X

BEPO2 374/2018

CD136/18

485/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.a)

Escuela de Peluqueria María y José

Berga Hernandez

Carla

*164X

BEPO2 374/2018

CD136/18

486/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.a)

Escuela de Peluqueria María y José

Berga Hernandez

Carla

*164X

BEPO2 374/2018

CD136/18

487/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.a)

Escuela de Peluqueria María y José

Berga Hernandez

Carla

*164X

BEPO2 374/2018

CD136/18

489/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.a)

Escuela de Peluqueria María y José

Caihuela Ramos

María Estefanía

*009M

BEPO2 564/2018

CO010/17

1645/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Acadèmia Einstein

Calabro

Alessandro

*609Z

BEPO2 299/2018

MP30/17

282/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES M. Àngels Cardona

Calabro

Alessandro

*609Z

BEPO2 299/2018

MP30/17

331/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES M. Àngels Cardona

Calvo Palomares

Ismael

*906K

BEPO2 76/2018

CIIIV06/17

837/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Col.legi La Purísima

Calvo Palomares

Ismael

*906K

BEPO2 76/2018

CIIIV06/17

838/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Col.legi La Purísima

Calvo Palomares

Ismael

*906K

BEPO2 76/2018

CIIIV06/17

839/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Col.legi La Purísima

Calvo Palomares

Ismael

*906K

BEPO2 76/2018

CIIIV06/17

840/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Col.legi La Purísima

Castañares Gonzalez

Alfredo

*596Z

BEPO2 419/2018

CD067/18

677/18

No tenir menys de 30 anys el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

5.2.a)

Inprogress Escuela Técnica Profesional

Cazalla Pardo

Manuel

*698V

BEPO2 248/2018

CD015/17

1305/17

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Fundació Laboral de la Construcció

Chavernas Ruiz

Cristina Maria

*820R

BEPO2 152/2018

CIIIV01/17

822/17

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Col·legi La Purísima

Coll Reurer

Ernest

*835L

BEPO2 529/2018

CDT090/18

548/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Croce Kaib

Angela Moana

*047V

BEPO2 5/2018

MP6/16

1823/17

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

IES Sa Serra

De Carlo

Francesco

*176S

BEPO2 261/2018

CDT024/18

704/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

International School Palma

De León Solano

Papito

*602Z

BEPO2 734/2018

CD110/18

552/18

No tenir menys de 30 anys el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

5.2.a)

Fundación Laboral de la Construcción

De León Solano

Papito

*602Z

BEPO2 734/2018

CD110/18

553/18

No tenir menys de 30 anys el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

5.2.a)

Fundación Laboral de la Construcción

Di Clemente

Jessica

*184E

BEPO2 1/2018

MP6/16

401/16

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES Sa Serra

Di Clemente

Jessica

*184E

BEPO2 1/2018

MP6/16

1822/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES Sa Serra

Fernandez Garcia

Arancha

*586N

BEPO2 785/2018

CDT021/18

747/18

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Escola d'Hoteleria d'Eivissa

Ferrer Vadell

Martí

*537C

BEPO2 457/2018

CDT011/18

299/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Centre de Formació S'Algar Felanitx

Frau Quintanilla

Laura

*671J

BEPO2 680/2018

CDT038/18

661/18

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Ibecon Palma

Galindo Cubero

Alejandra

*572B

BEPO2 243/2018

MP29/18

103/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES Juniper Serra

Galindo Cubero

Alejandra

*572B

BEPO2 243/2018

MP29/18

104/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES Juniper Serra

Galindo Cubero

Alejandra

*572B

BEPO2 243/2018

MP29/18

105/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES Juniper Serra

Galindo Cubero

Alejandra

*572B

BEPO2 243/2018

MP29/18

106/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES Juniper Serra

Galindo Cubero

Alejandra

*572B

BEPO2 243/2018

MP29/18

107/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES Juniper Serra

Gallego Gomez

Laura Lizeth

*015F

BEPO2 162/2018

CDT124/18

322/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

App Manacor-Portocristo Formació Slu

Gallego Meneses

María Jesús

*409W

BEPO2 452/2018

CDT011/18

299/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Centre de Formació S'Algar Felanitx

García Gallego

Carlota

*588A

BEPO2 692/2018

CDT072/18

460/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Centro de Formación Marratxí

Garcia Garcia

Sara

*459G

BEPO2 117/2018

CIIIV15/17

873/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Fundació Patronat Obrer

Garcia Garcia

Sara

*459G

BEPO2 117/2018

CIIIV15/17

874/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Fundació Patronat Obrer

Garcia Garcia

Sara

*459G

BEPO2 117/2018

CIIIV15/17

875/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Fundació Patronat Obrer

Garcia Garcia

Sara

*459G

BEPO2 117/2018

CIIIV15/17

876/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Fundació Patronat Obrer

García Luque

Toni

*376C

BEPO2 451/2018

CDT011/18

299/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Centre de Formació S'Algar Felanitx

Gomez Mosquera

Deniza Isabel

*555E

BEPO2 352/2018

CD141/17

1252/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Gomez Mosquera

Deniza Isabel

*555E

BEPO2 352/2018

CD141/17

1253/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Gomez Mosquera

Deniza Isabel

*555E

BEPO2 352/2018

CD141/17

1254/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Gomez Mosquera

Deniza Isabel

*555E

BEPO2 352/2018

CD141/17

1255/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Gomez Mosquera

Deniza Isabel

*555E

BEPO2 352/2018

CD141/17

1257/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Gomez Pons

Sergio

*079T

BEPO2 149/2018

CD013/17

1294/17

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Fundació Laboral de la Construcció

Gras Ferrer

Carolina

*587V

BEPO2 466/2018

CO010/17

1649/17

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

Acadèmia Einstein

Guillen Fernandez

Sheila Maria

*444Z

BEPO2 75/2018

CIIIV06/17

837/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Col.legi La Purísima

Guillen Fernandez

Sheila Maria

*444Z

BEPO2 75/2018

CIIIV06/17

838/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Col.legi La Purísima

Guillen Fernandez

Sheila Maria

*444Z

BEPO2 75/2018

CIIIV06/17

839/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Col.legi La Purísima

Guillen Fernandez

Sheila Maria

*444Z

BEPO2 75/2018

CIIIV06/17

840/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Col.legi La Purísima

Hermann

Victoria

*306Q

BEPO2 364/2018

CD044/18

708/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.a)

International School Palma

Jaramillo Vaneras

Katerine Alexan

*880Q

BEPO2 478/2018

CDT129/18

428/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

Acadèmia Europa

Jaramillo Vaneras

Katerine Alexan

*880Q

BEPO2 478/2018

CDT129/18

429/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

Acadèmia Europa

Jato López

Danae

*348T

BEPO2 546/2018

CO032/17

1571/17

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Acadèmia Técnica Universitaria

Lamsyah

Fayza

*073E

BEPO2 168/2018

CDT124/18

322/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

App Manacor-Portocristo Formació Slu

Lidberg Vizcaino

Judith

*789D

BEPO2 375/2018

CD136/18

485/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.a)

Escuela de Peluqueria María y José

Lidberg Vizcaíno

Judith

*690H

BEPO2 875/2018

CD136/18

489/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

Escuela de Formación Profesions Peluquería y Estética María y José

Lima de Oliveira

Agda Carla

*269C

BEPO2 166/2018

CDT124/18

322/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

App Manacor-Portocristo Formació Slu

Llabrés Bagur

Elsa

*870F

BEPO2 847/2018

CD208/18

482/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

Sa Roqueta

Lli Bosch

Joan Miquel

*118C

BEPO2 638/2018

CIIIJ07/19

206/19

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Jovent Societat Cooperativa

Llompart Ramis

Jaume

*142Q

BEPO2 874/2018

CD068/18

686/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

Inprogress Escuela Técnica Profesional

Macías Valencia

Miguel

*373A

BEPO2 482/2018

MP8/18

137/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

IES Calvià

Mañana Angono

Marcosin

*365V

BEPO2 344/2018

MP30/18

85/18

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

IES Juniper Serra

Martinez Albelda

Adrian

*577Q

BEPO2 318/2018

CO004/17

1672/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

International School Palma

Martinez Albelda

Adrian

*577Q

BEPO2 318/2018

CO004/17

1673/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

International School Palma

Martínez Albelda

Adrián

*577Q

BEPO2 570/2018

CO004/17

1673/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

International School Palma 2

Martinez Becerra

Esther

*691A

BEPO2 514/2018

CD136/18

486/18

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Escuela de Peluqueria María y José

Mata Coloma

Manuel Andres

*468D

BEPO2 236/2018

MP29/18

106/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

IES Juniper Serra

Mero Carrillo

Andrea

*611H

BEPO2 694/2018

CDT072/18

460/18

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Centro de Formación Marratxí

Mudersbach Urigoitia

Yon Paul

*066K

BEPO2 302/2018

MP30/17

282/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES M. Àngels Cardona

Mudersbach Urigoitia

Yon Paul

*066K

BEPO2 302/2018

MP30/17

331/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES M. Àngels Cardona

Mut Alaminos

Erika

*416J

BEPO2 104/2018

CIIIV27/17

926/17

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Fundació Nous Vents

Navarro Perez

Laura

*532K

BEPO2 459/2018

CD065/17

1186/17

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

CEF Escuela de imagen y sonido

Nogueira Rodriguez

Abril

*025J

BEPO2 678/2018

CIIIJ08/19

224/19

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Jovent Societat Cooperativa

Nogueira Rodriguez

Abril

*025J

BEPO2 678/2018

CIIIJ08/19

225/19

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Jovent Societat Cooperativa

Nogueira Rodriguez

Abril

*025J

BEPO2 678/2018

CIIIJ08/19

226/19

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Jovent Societat Cooperativa

Nowinski

David

*071E

BEPO2 682/2018

CDT038/18

661/18

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Ibecon Palma

Nuñez Pozo

Nuria

*218B

BEPO2 366/2018

CD006/17

1054/17

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.a)

Global Centre d'Estudis, SL

Nuñez Pozo

Nuria

*218B

BEPO2 366/2018

CD006/17

1055/17

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.a)

Global Centre d'Estudis, SL

Nuñez Pozo

Nuria

*218B

BEPO2 366/2018

CD006/17

1056/17

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.a)

Global Centre d'Estudis, SL

Orfila Fuentespina

María Magdalena

*764P

BEPO2 601/2018

MP37/18

112/18

No tenir menys de 30 anys el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

5.2.a)

IES Francesc de Borja Moll

Ortigas Arellano

Joaquin Eleazar

*955W

BEPO2 458/2018

CD065/17

1186/17

No tenir menys de 30 anys el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

5.2.a)

CEF Escuela de imagen y sonido

Osorio Pajuelo

Ismael

*972N

BEPO2 167/2018

CDT124/18

322/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

App Manacor-Portocristo Formació Slu

Pino Martinez

Soraya

*680Y

BEPO2 235/2018

MP29/18

103/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

IES Juniper Serra

Pino Martinez

Soraya

*680Y

BEPO2 235/2018

MP29/18

104/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

IES Juniper Serra

Pino Martinez

Soraya

*680Y

BEPO2 235/2018

MP29/18

105/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

IES Juniper Serra

Pino Martinez

Soraya

*680Y

BEPO2 235/2018

MP29/18

106/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

IES Juniper Serra

Pino Martinez

Soraya

*680Y

BEPO2 235/2018

MP29/18

107/18

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

IES Juniper Serra

Pons Rodríguez

Adela

*815T

BEPO2 802/2018

CIIIV38/17

959/17

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Seu CIM Maó

Profir

Dimitrie

*248S

BEPO2 536/2018

CO001/17

1728/17

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Centre de Formació Marratxí

Quetglas Cantallops

Francesc

*513R

BEPO2 135/2018

CDT123/17

1459/17

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Centre de Formació S'Algar

Quevedo Burgos

Alan Leuba

*950X

BEPO2 340/2018

MP38/17

314/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES M. Àngels Cardona

Quevedo Burgos

Alan Leuba

*950X

BEPO2 340/2018

MP38/17

316/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES M. Àngels Cardona

Quevedo Burgos

Alan Leuba

*950X

BEPO2 340/2018

MP38/17

317/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES M. Àngels Cardona

Ramírez Bugliotti

Tomás Eduardo

*097E

BEPO2 844/2018

MP53/17

103/17

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

5.2.b)

Ies Sa Serra

Ramirez Gomollon

Laura

*827W

BEPO2 282/2018

CO004/17

1677/17

No tenir menys de 30 anys el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

5.2.a)

International School Palma

Ramos Montachana

Daysi Belén

*869Y

BEPO2 661/2018

CDT078/17

1269/17

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Escuela de Turismo de Baleares-Hotel Agamenon

Rizo Angarita

Dayana Stefanya

*532H

BEPO2 2/2018

MP6/16

401/16

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES Sa Serra

Rizo Angarita

Dayana Stefanya

*532H

BEPO2 2/2018

MP6/16

1822/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES Sa Serra

Ronda Espinar

Celia

*316N

BEPO2 557/2018

CDT020/18

746/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escola d'Hoteleria d'Eivissa

Santana Castillo

Soniveli

*911K

BEPO2 481/2018

CDT129/18

428/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Acadèmia Europa

Sastre Risco

Adria

*325D

BEPO2 103/2018

CDT124/17

1453/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Centre de Formació S'Algar

Segui Marti

Juan Carlos

*261E

BEPO2 345/2018

CD141/17

1252/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Segui Marti

Juan Carlos

*261E

BEPO2 345/2018

CD141/17

1253/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Segui Marti

Juan Carlos

*261E

BEPO2 345/2018

CD141/17

1254/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Segui Marti

Juan Carlos

*261E

BEPO2 345/2018

CD141/17

1255/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Segui Marti

Juan Carlos

*261E

BEPO2 345/2018

CD141/17

1257/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Segui Marti

Juan Carlos

*261E

BEPO2 345/2018

CD141/17

1259/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Sierra Garcia

Maria Jesus

*385R

BEPO2 350/2018

CD141/17

1252/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Sierra Garcia

Maria Jesus

*385R

BEPO2 350/2018

CD141/17

1253/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Sierra Garcia

Maria Jesus

*385R

BEPO2 350/2018

CD141/17

1254/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Sierra Garcia

Maria Jesus

*385R

BEPO2 350/2018

CD141/17

1255/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Sierra Garcia

Maria Jesus

*385R

BEPO2 350/2018

CD141/17

1257/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Soto Fernandez

Cristian

*562Y

BEPO2 148/2018

CIIIV19/17

888/17

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Fundació Patronat Obrer

Suñer Carbonell

Martin

*064J

BEPO2 169/2018

CDT124/18

322/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

App Manacor-Portocristo Formació Slu

Taltavull Gonzalez

Sebastian

*070G

BEPO2 297/2018

MP28/17

273/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

IES M. Àngels Cardona

Toro Hernández

Elena Francisca

*558X

BEPO2 716/2018

MP87/17

618/17

No tenir menys de 30 anys el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

5.2.a)

Escola d'Hoteleria de les Illes Balears

Trenado Arenas

Nerea

*203Y

BEPO2 453/2018

CDT011/18

299/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Centre de Formació S'Algar Felanitx

Urpi Pons

Joan

*873B

BEPO2 605/2018

CDT092/18

547/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Escuela de Turismo de Baleares

Vallés Chaparro

Andrea

*161P

BEPO2 499/2018

COT028-18

922/18

No haver finalitzat amb aprofitament el curs

5.2.e)

Acadèmia Einstein

Vargas Piñeros

Jhon Alejandro

*261F

BEPO2 561/2018

CO010/17

1646/17

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

Acadèmia Einstein

Villegas Tirado

Jorge

*820X

BEPO2 667/2018

MP13/18

43/18

No tenir menys de 30 anys el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

5.2.a)

CIFP Joan Taix

Villegas Tirado

Jorge

*820X

BEPO2 667/2018

MP13/18

44/18

No tenir menys de 30 anys el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

5.2.a)

CIFP Joan Taix

Viñas Dones

Veronica

*697Z

BEPO2 258/2018

CDT024/18

704/18

No estar inscrit/a al SNGJ amb la condició de persona beneficiària

5.2.c)

International School Palma