Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 4259
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 27 de maig de 2020 per la que se cita les persones interessades en el recurs contenciós administratiu del procediment abreujat 83/2020, seguit al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets 

1. La senyora Maret Seibt, va interposar un recurs contenciós-administratiu contra la desestimació presumpta per silenci administratiu de la sol•licitud formulada el 3 de juliol de 2019 contra IBSALUT.

2. L'esmentat recurs es correspon al procediment abreujat 83/2020, seguit al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma.

3. En aquesta fase del procediment no s'ha notificat la interposició del recurs a les possibles persones interessades, ja que són una pluralitat.

Fonaments de dret

1. Article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. 

2. Article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Citar les persones interessades —que figuren en la llista subsidiària de la categoria d'infermer/infermera publicada en el web del Servei de Salut (www.ibsalut.es) el 5 de desembre de 2018 i que s'adjunta a aquesta resolució com annex I -en el procediment abreujat 83/2020, que se segueix al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma, perquè puguin personar-se davant el Jutjat esmentat en el termini de nou dies des de la data de publicació d'aquesta resolució. 

2. Comunicar a les persones interessades que, si es personen fora del termini establert, se les considerarà com a part —encara que no per això s'hagi de retrotraure ni interrompre's el procediment— i que, si no es personen, el procediment continuarà i no serà procedent cap notificació.

3. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

 

Palma, 27 de maig de 2020

El director general  Julio Miguel Fuster Culebras

Documents adjunts