Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 4170
Modificació de les bases de la convocatòria del procés selectiu per cobrir, com a personal funcionari de carrera, dues places vacants de la categoria de policia local de l’Ajuntament d’Artà mitjançant procediment ordinari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que en data 26 de maig de 2020, el batle ha ditat la Resolució per la qual es modifiquen les bases de la convocatòria del procés selectiu per cobrir, com a personal funcionari de carrera, dues places vacants de la categoria de policia local de l'Ajuntament d'Artà mitjançant procediment ordinari i que es reprodueix a continuació:

<<Atesa la revisió realitzada a l'empar del que estableix l'article 13.1 c) del Decret 3/2009, de 16 de gener pel qual es regula l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears, en la convocatòria i les bases reguladores específiques del procés selectiu per cobrir, com a personal funcionari de carrera, dues places vacants de la categoria de policia local de l'Ajuntament d'Artà mitjançant procediment ordinari i sistema d'oposició (BOIB núm. 31, de 12 de març de 2020), s'han detectat contradiccions amb la normativa vigent aplicable que s'han d'esmenar mitjançant una Resolució de modificació.

Per tot això, fent ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent en matèria de règim local, dict la següent

Resolució

1. Modificar el punt 3.1. de la Base tercera. Presentació de sol·licituds, que ha de quedar redactat de la manera següent:

On diu:

“3.1. Les sol·licituds per participar en el procés selectiu s'han de presentar dins el termini de quinze (15) dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), segons el model normalitzat disponible a la pàgina web i a les oficines d'atenció ciutadana (OAC) de l'Ajuntament, i s'han de dirigir a la Batlia de la corporació. Quan el darrer dia del termini sigui inhàbil,  s'entén prorrogat al primer dia hàbil següent.”

Ha de dir:

“3.1. Les sol·licituds per participar en el procés selectiu s'han de presentar dins el termini de vint (20) dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), segons el model normalitzat disponible a la pàgina web i a les oficines d'atenció ciutadana (OAC) de l'Ajuntament, i s'han de dirigir a la Batlia de la corporació. Quan el darrer dia del termini sigui inhàbil,  s'entén prorrogat al primer dia hàbil següent.”

2. Modificar el primer paràgraf de la Base novena. Presentació de documentació i nomenament de personal funcionari en pràctiques, que ha de quedar redactat de la manera següent:

On diu:

“Les persones aspirants han de disposar d'un termini de vint (20) dies naturals, comptadors des de la data de publicació de la resolució d'aprovació de la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu i que han de ser nomenades personal funcionari en pràctiques, per presentar els documents que acreditin que compleixen els requisits que exigeix la convocatòria.”

Ha de dir:

“Les persones aspirants han de disposar d'un termini de vint (20) dies hàbils, comptadors des de la data de publicació de la resolució d'aprovació de la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu i que han de ser nomenades personal funcionari en pràctiques, per presentar els documents que acreditin que compleixen els requisits que exigeix la convocatòria.”

3. Determinar la conservació dels tràmits realitzats a l'empar de la Resolució que es modifica, entre ells, la presentació de les sol·licituds de participació presentades.

4. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la web municipal i, una vegada publicada al BOIB, anunciar la modificació de les bases de la convocatòria al Butlletí Oficial de l'Estat.>>

 

Artà, 27 de maig de 2020

El batle Manuel Galán Massanet