Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 4131
Departament de Mobilitat Sostenible. Seccio de transports. Incorporacio de manpares als Taxis de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El regidor de l'Àrea de Mobilitat Sostenible. per delegació de la Junta de Govern de Palma, ha dictat el Decret núm. 7016 de 18 de maig de 2020:

Decret

1. Autoritzar la incorporació de mampares per a proporcionar protecció sanitària com a mètode de barrera als vehicles de la flota municipal d'autotaxi amb compliment d'aquestes determinacions:

• Siguin mampares fabricades professionalment per a proporcionar protecció sanitària, com a element de barrera.

• En tot cas, estaran fabricades de manera que la totalitat de la mampara sigui de material plàstic 100% flexible, i 100% transparent. El gruix de la mampara no superarà en cap cas els 3 mm. Hauran d'estar provistes d'una finestreta que anirá situada entre ambdos seients davanters, per facilitar el pagament dels serveis realitzats.

• La instal•lació d'aquesta mena de mampares, haurà de ser d'indole provisional, no estant permesa la utilització de cap mena de pern per a la seva fixació al vehicle.

• La instal•lació d'aquest tipus de mampares haurà de permetre la correcta ventilació i climatització de tot l'interior del vehicle.

• En cap cas es permetrá l'ús de mampares de plexiglas, metacrilat, o qualsevol altre element rígid, que pugui ser astillable, o cortant, i que en definitiva, pugui suposar un risc tant per als usuaris, com per al taxista.

• Aquest element de protecció es un complement optatiu, no sent un element substitutiu dels preceptius elements de protecció que la normativa vigent estableix per al servei del taxi.

2. Aquesta resolució adquireix eficàcia immediata sense perjudici de la seva publicació al BOIB, segons els articles 39.1 i 45.1 de la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Contra aquest acte administratiu, que exhaureix la via administrativa, es pot presentar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà de la publicació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt el de reposició. El recurs de reposició potestatiu s'haurà de presentar al Registre General d'aquest Ajuntament o a les dependències a què es refereix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, abans esmentada, i s'entendrà desestimat  quan no s'hagi resolt i notificat la resolució, en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seva interposició, i en aquest cas quedarà expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 123 abans esmentat i el que disposa la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia, segons les competències determinades pels articles 8 i 10 de la Llei 29/1998, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la publicació, tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri convenient.

 

Palma, 25 de maig de 2020

El regidor de l'Àrea de Mobilitat Sostenible

p.d. Decret de Batlia 201913026 de 28/06/2019

BOIB 94 de 11/07/2019

Francesc Josep Dalmau Fortuny

p.d. Decret de Batlia 201912198 de 17/06/2019

BOIB 85 de 27/06/2019