Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 4122
Resolució del president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per la qual s'aproven les llistes provisionals de persones admeses i excloses de les proves selectives per a l’ingrés pel torn lliure i per la promoció interna, inclosa la reserva per a les persones amb discapacitat, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, subgrup A1, especialitat psicòleg/a, corresponents a les Ofertes d'ocupació pública ordinàries de personal funcionari dels anys 2016 i 2017

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 20 de juny de 2018, la Presidència de l'IMAS va resoldre aprovar les bases generals que han de regir l'execució de les ofertes d'ocupació pública dels anys 2016 i 2017 (BOIB núm. 80, de 28 de juny), tant pel que fa a les convocatòries ordinàries com pel que fa a les especifiques del procés corresponent a la Taxa Addicional d'Estabilització de l'Ocupació Temporal (TAO), i la promoció interna, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat. Per Resolució de data 13 de marc de 2019, es va rectificar l'error material detectat a les bases generals (BOIB núm. 36, de 19 de marc de 2019).

2. En la mateixa data, el 20 de juny de 2018, la Presidència de l'IMAS va resoldre aprovar els exercicis i temaris (BOIB núm. 80, de 28 de juny), pels quals s'han de regir les proves selectives per a l'ingrés a les escales, subescales, classes i especialitats de personal funcionari de l'IMAS, entre d'altres, de la subescala tècnica, classe tècnic/a superior, subgrup A1, especialitat Psicòleg/a, corresponents  a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2016 i 2017. Aquesta Resolució va ser objecte de modificació puntual de l'Annex I.1 (BOIB núm. 36, de 19 de març de 2019).

3. La Resolució del president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 3 de desembre de 2019 (BOIB núm. 165, de 7 de desembre) va aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits, i designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, i per la promoció interna, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, subgrup A1, especialitat Psicòleg/a, corresponents a l'Oferta d'ocupació pública ordinària de personal funcionari dels anys 2016-2017.

4. La Resolució del president de l'IMAS de 21 de gener de 2020 va rectificar una errada material continguda a l'apartat III b) del barem de mèrits de l'annex 3, inclòs a la Resolució de 3 de desembre de 2019 (BOIB núm. 12, de 28 de gener).

Fonaments de dret 

1. D'acord amb l'article 20 del Reial Decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració general de l'Estat i de Provisió de llocs de feina i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració general de l'Estat, un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, l'autoritat convocant ha de dictar resolució, en el termini màxim d'un mes, aprovant la llista de persones admeses i excloses, i atorgar un termini de 10 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la data de publicació de la resolució per esmenar sol·licituds. 

2. La Base general 9, aprovada mitjançant la Resolució de la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 20 de juny de 2018, relatiu a les llistes de persones admeses i excloses, estableix que la Presidència de l'IMAS, en el termini màxim d'un mes comptador des de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, dictarà resolució per la qual s'aprova la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses al procés selectiu, amb expressió de la causa de l'exclusió, i la publicarà en el BOIB. 

En la mateixa Base es disposa que si la sol·licitud no reuneix els requisits s'ha de requerir a la persona aspirant perquè, en un termini de 10 dies hàbils comptadors des de la publicació en el BOIB de la resolució per la qual s'aprova la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses al procés selectiu, repari la falta o adjunti els documents preceptius, amb indicació que, si no ho fa, es considerarà que desisteix de la seva petició.

3. El president de l'IMAS és l'òrgan competent per convocar i resoldre els procediments de selecció, establir-ne les bases, els programes i el contingut de les proves i nomenar els membres dels òrgans de selecció, d'acord amb allò que es preveu en l'article 7.2.13 del Text consolidat dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019, (BOIB núm.67, de 18 de maig).

Resolc

Primer.- Aprovar la llista provisional de persones aspirants admeses de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure i per la promoció interna, inclosa la reserva per a les persones amb discapacitat, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, subgrup A1, especialitat Psicòleg/a, corresponents a les Ofertes d'ocupació pública ordinàries de personal funcionari dels anys 2016 i 2017, que s'adjunta a aquesta Resolució com a Annex 1.

Segon.- Aprovar la llista provisional de persones aspirants excloses, amb indicació de la causa d'exclusió,  de les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure i per la promoció interna, inclosa la reserva per a les persones amb discapacitat, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior subgrup A1, especialitat Psicòleg/a, corresponents a les Ofertes d'ocupació pública ordinàries de personal funcionari dels anys 2016 i 2017, que s'adjunta a aquesta Resolució com a Annex 2. 

Tercer.- Requerir a les persones aspirants excloses perquè, en un termini de 10 dies hàbils comptadors des de la publicació en el BOIB d'aquesta resolució, repari la falta o adjunti els documents preceptius, amb indicació que, si no ho fa, es considerarà que desisteix de la seva petició.

Quart.- Ordenar la publicació de les llistes provisionals de persones aspirants admeses i de persones aspirants excloses en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la seu electrònica del Consell de Mallorca, en el Portal de l'opositor, i en el tauler d'anuncis de l'IMAS.

 

Palma, 12 de març de 2020

El president de l'IMAS  

Javier de Juan Martín

Documents adjunts