Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 4006
Acord del Consell de Govern de 22 de maig de 2020 pel qual es nomenen les dues representants del Govern de les Illes Balears al Consorci per al Desenvolupament d’Actuacions de Millora i Construcció d’Infraestructures al Territori de l’Entitat Local Menor de Palmanyola

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Acord del Consell de Govern de 20 de maig de 2005, modificat per l'Acord de 12 de febrer de 2010, va aprovar la creació del Consorci per al Desenvolupament d'Actuacions de Millora i Construcció d'Infraestructures al Territori de l'Entitat Local Menor de Palmanyola. L'article 8 d'aquest Acord estableix que la Junta Rectora està integrada, entre altres membres, per dos representants del Govern de les Illes Balears.

L'Acord del Consell de Govern de 22 de juliol de 2017 va designar, com a representants del Govern de les Illes Balears a la Junta Rectora del Consorci per al Desenvolupament d'Actuacions de Millora i Construcció d'Infraestructures al Territori de l'Entitat Local Menor de Palmanyola, el senyor Eduardo Vila Riera, director general d'Arquitectura i Habitatge, i el senyor Luis Antonio Corral Juan, director general d'Ordenació del Territori.

El Decret 50/2019, de 5 de juliol (publicat en el BOIB núm. 91, de 6 de juliol), va disposar el cessament del senyor Eduardo Vila Riera com a director general d'Arquitectura i Habitatge. I el Decret 54/2019, de 12 de juliol (BOIB núm. 96, de 13 de juliol), disposa el cessament del senyor Luis Antonio Corral Juan com a director general d'Ordenació del Territori.

El Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears (BOIB núm. 88, de 3 de juliol) estableix que l'Administració de la Comunitat Autònoma s'estructura, entre d'altres, en la Conselleria de Medi Ambient i Territori.

El Decret 21/2019, de 2 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears (BOIB núm. 106, de 2 d'agost) estableix que el Consorci per al Desenvolupament d'Actuacions de Millora i Construcció d'Infraestructures al Territori de l'Entitat Local Menor de Palmanyola queda adscrit a la nova Conselleria de Medi Ambient i Territori.

El Decret 51/2019, de 5 de juliol (BOIB núm. 91, de 6 de juliol), va disposar el nomenament de la senyora Catalina Inés Perelló Carbonell com a secretària general de la Conselleria de Medi Ambient i Territori.

El Decret 60/2019, de 26 de juliol (BOIB núm. 103, de 27 de juliol), va disposar el nomenament de la senyora Maria Magdalena Pons Esteva com a directora general de Territori i Paisatge.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller de Medi Ambient i Territori, en la sessió del dia 22 de maig de 2020, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Nomenar la senyora Catalina Inés Perelló Carbonell, secretària general de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, i la senyora Maria Magdalena Pons Esteva, directora general de Territori i Paisatge, representants del Govern de les Illes Balears a la Junta Rectora del Consorci per al Desenvolupament d'Actuacions de Millora i Construcció d'Infraestructures al Territori de l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

Segon. Ordenar la publicació d'aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i notificar-lo al Consorci per al Desenvolupament d'Actuacions de Millora i Construcció d'Infraestructures al Territori de l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

 

Palma, 22 de maig de 2020

La secretària del Consell de Govern

Pilar Costa i Serra