Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 3988
Oferta d'ocupació pública municipal per a 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(exp. núm. 527-2020)

Resolució de batlia (núm. 488-2020)

Fets.

El pressupost general i la plantilla de personal foren aprovats per acord del ple de l'ajuntament de 30 de gener de 2020 (Butlletí Oficial de les Illes Balears, BOIB, núm. 25, de 27.02.2020).

Les modificacions puntuals de la relació de llocs de treball s'aprovaren per acord plenari de 30 de gener de 2020 (BOIB núm. 31, de 12.03.2020).

En sessió de la mesa de negociació de 15 de maig de 2020 s'ha escoltat el parer favorable dels delegats del personal municipal.

Fonaments de dret.

Article 70 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, text refós l'Estatut bàsic de l'empleat públic; article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local; i article 128 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local; sobre l'oferta d'ocupació pública.

Article 19, apartat u, punts 6 i 9, de la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de Pressuposts Generals de l'Estat per a l'any 2018 (prorrogada), sobre l'oferta d'ocupació pública o altre instrument similar de gestió de la provisió de necessitats de personal.

Articles 34 i 37,1,l) del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, sobre les meses de negociació i les matèries objecte de negociació.

Resolució.

L'augment de la població i l'increment de l'activitat municipal fan necessari reforçar primer els serveis d'administració general i de policia local.

La plantilla de la policia local es troba infradotada per les ràtios de població actuals i impedeixen tenir un servei complet.

Per altra banda, l'administració general acumula retards en alguns departaments perquè es precisa de personal tècnic, que ara mateix no es té contractat ni es tenia en plantilla fins ara.

En exercici de l'atribució conferida per l'article 21,1,g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, resolc:

- Aprovar l'oferta d'ocupació pública de l'ajuntament d'Alaró per a l'any 202

Personal funcionari

Grup A, subgrup A2; classificació: escala d'administració general; subescala: tècnica; denominació: tècnic d'administració general; vacants: 1; sistema de provisió: concurs-oposició lliure.

Grup C1; classificació: escala d'administració especial, bàsica; subescala de serveis especials; categoria: policia; denominació: policia local; vacants: 1; sistema de selecció: oposició lliure.

El que fem públic per a general coneixement.

Recursos.

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la publicació de la present resolució en el tauler d'anuncis municipal.

b) El recurs de reposició potestatiu davant la batlia, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la publicació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Alaró, 21 de maig de 2020

El batle Llorenç Perelló Rosselló