Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 3965
Extracte de la convocatòria per fer costat al sector cultural de Mallorca pels perjudicis provocats pels efectes de la pandèmia de la COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 506699

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b) i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria per fer costat al sector cultural de Mallorca pels perjudicis provocats pels efectes de la pandèmia de la COVID-19,  aprovada mitjançant acord del Consell Executiu de 20 de maig de 2020, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Datos Nacional de Subvenciones.

1. Bases reguladores

Les bases reguladores d'aquesta convocatòria es troben recollides en l'Ordenança General de Subvencions del Consell de Mallorca. (Aprovada per Acord del Ple de 23 de desembre de 2016 –BOIB núm. 21, de 18.02.2017–, modificada per Acord del Ple de 14 de juny de 2018 –BOIB núm. 96, de 04.08.2018–)

2. Objecte

Les ajudes econòmiques d'aquesta convocatòria són per fer costat a les empreses i autònoms de l'àmbit cultural de Mallorca en el seu manteniment pels greus efectes econòmics derivats de la pandèmia del COVID-19.

3. Beneficiaris

D'acord amb el previst al punt 3 de la convocatòria poden ser-ne beneficiàries les petites empreses i autònoms del sector cultural de Mallorca, amb ànim de lucre, que compleixin que reuneixin els requisits prevists al punt 3 de la convocatòria.

4. Quantia

El crèdit assignat a aquesta convocatòria és de 500.000,00€, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 20.33430.47901 de l'exercici 2020.

5. Presentació de sol·licituds

D'acord amb el previst al punt 5 de la convocatòria, el termini per presentar sol·licituds comença el primer dia hàbil següent a l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOIB.

El termini per presentar sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2020.

La documentació que s'ha de presentar per sol·licitar l'ajuda es relaciona al punt 4 de la convocatòria.

6. Procediment de concessió

El procediment de concessió és de concurrència no competitiva, atès que no és necessària la comparació i la prelació en un únic procediment de totes les sol·licituds entre si.

Les sol·licituds de subvenció es resoldran individualment, conforme es vagin rebent les sol·licituds i tramitant.

En el cas que abans que finalitzi el termini de sol·licitud s'exhaureixi el crèdit destinat a aquesta convocatòria, es publicarà aquest fet a la seu electrònica del Consell de Mallorca i en el BOIB.

L'import màxim de cada ajuda serà:

  • En el cas d'empreses/autònoms amb 1 treballador serà de 600,00 € per beneficiari. S'entén que compleix aquest requisit un autònom sense cap treballador.
  • En el cas d'empreses/autònoms que tenguin fins a 3 treballadors serà de 1.200,00 € per beneficiari.
  • En el cas d'empreses/autònoms que tenguin entre 4 i 10 treballadors serà de 1.800,00 € per beneficiari.

7. Altres dades

El text complet de la convocatòria, així com els annexes es poden descarregar a la seu electrònica del Consell de Mallorca. (https://seu.conselldemallorca.net/)

 

Palma, 21 de maig de 2020

La vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística

Isabel Busquets Hidalgo