Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 3960
Extracte de les bases que han de regir la concessió d’ajudes econòmiques per a l’activació i millora de la qualitat comercial, destinades als establiments d’activitats no essencials afectats pel reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma arran del COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

M. Carolina Marquès Portella, Batlessa de l'Ajuntament de Sant Lluís, fa públic l'extracte de la Junta de Govern Local de dia 19/05/2019, per la qual s'aproven la convocatòria i bases per la concessió d'ajudes econòmiques per a l'activació i millora de la qualitat comercial, destinades als establiments d'activitats no essencials afectats pel reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma arran del COVID-19.

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de subvencions:

http://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/506624

Primer. Objecte de la convocatòria: l'objectiu d'aquests ajuts és aportar recursos econòmics a les persones titulars dels establiments d'activitats no essencials, per contribuir a la reactivació de les empreses, al manteniment del teixit comercial i empresarial de Sant Lluís, i a l'impuls de la promoció i dinamització del sector.

Segon. Beneficiaris: persones físiques o jurídiques, en qualsevol de les formes reconegudes, titulars d'establiments oberts al públic, d'activitats no essencials, obligats a cessar l'activitat o a no iniciar-la, en compliment del que estableix el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma.

Tercer. Bases Reguladores: Bases de la convocatòria que han de regir la concessió d'ajudes econòmiques per a l'activació i millora de la qualitat comercial, destinades als establiments d'activitats no essencials, arran de la COVID-19:

http://www.ajsantlluis.org/tauler/edictes.aspx?Tipo=01&HISTORIC=1

Quart. Crèdit de la convocatòria: El crèdit per aquesta convocatòria és de 37.000 euros, ampliable en 53.000 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds: 20 dies hàbils, a comptar a partir de l'endemà de la publicació de les bases en el BOIB.

Sisè. Quantia: 700 euros per als establiments oberts tot l'any, i 350 euros per als establiments de temporada.

 

Sant Lluís, 21 de maig de 2020

La Alcaldessa Presidenta de Sant Lluís

M. Carolina Marques Portella