Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 3947
Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, a proposta del director general de Cooperació Local i Patrimoni, per la qual s’autoritza la modificació del contracte d’arrendament de part de l’edifici situat al carrer del Gremi Corredors, 10, i al carrer del Gremi Passamaners, 15, del polígon de Son Rossinyol, de Palma (Exp. DGTPFP 109/2020 PATRIM)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 13 de maig de 2020, el director general de Cooperació Local i Patrimoni ha formulat la proposta de resolució següent:

Fets

1. El 16 de març de 2020 va tenir entrada a la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors un escrit del representant de l'entitat Inversions Ca'n Font, SL, entitat arrendadora del contracte d'arrendament de part de l'edifici situat al carrer del Gremi Corredors, 10, i al carrer del Gremi Passamaners, 15, del polígon de Son Rossinyol, de Palma, amb una oferta d'ampliar, sense cap cost econòmic per a l'Administració, la superfície objecte del contracte d'arrendament esmentat en 515,80 m2 corresponents al local núm. 4 de la planta baixa, inclosa una terrassa d'ús exclusiu en la part davantera i 20 aparcaments en la planta soterrani -1, així com un dret preferent d'arrendament a favor de l'arrendatària de dos locals, els locals núm. 5 i 6, una vegada vençuts els arrendaments en vigor en un període de 7-8 anys. A canvi d'aquesta proposta sol·licita incloure una clàusula d'obligat compliment per un període mínim de 10 anys dels 19 anys que falten per complir del contracte.

2. Mail del Servei Jurídic de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, de 7 de maig de 2020, adjuntant l'esborrany d'addenda de modificació del contracte elaborat per ells en contacte amb la part arrendadora.

3. Memòria justificativa de la necessitat i la finalitat de la modificació del contracte de la secretària general de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, de 13 de maig de 2020.

Fonaments de dret

1. L'article 65 i següents de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 49, de 24 d'abril de 2001), que regulen els arrendaments d'immobles a favor de la Comunitat Autònoma, i l'article 87.i de la mateixa Llei, que atribueix al conseller competent en matèria de patrimoni la tramitació i l'aprovació dels arrendaments de béns immobles.

2. Els articles 131 a 138 del Decret 127/2005, de 16 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desplegament de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 192, de 24 de desembre de 2005).

3. El Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 88, de 3 de juliol).

4. El Decret 10/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears (BOIB núm. 88, de 3 de juliol).

5. El Decret 21/2019, de 2 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2019, de 2 de juliol, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 106, de 2 d'agost).

6. El Decret 62/2019, de 2 d'agost, pel qual es nomenen els alts càrrecs de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors (BOIB núm. 107, de 3 d'agost).

7. El contracte d'arrendament de 26 de gener de 2010.

 

Proposta de Resolució

Propòs a la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors que dicti una resolució en els termes següents:

1. Autoritzar la modificació del contracte d'arrendament de part de l'edifici situat al carrer del Gremi Corredors, 10, i al carrer del Gremi Passamaners, 15, del polígon de Son Rossinyol, de Palma, de 26 de gener de 2010 i l'addenda del 16 de desembre de 2016, en els termes establerts en l'Annex I.

2. Notificar la Resolució a les conselleries interessades, als Serveis Jurídics de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, a la Intervenció General i a la part arrendadora.

3. Anotar a l'Inventari General de Béns i Drets de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. Publicar la Resolució i l'Annex I en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Per tot això, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se notificat i publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se notificat i publicat la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 14 de maig de 2020

La consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors

Rosario Sánchez Grau

El director general proposant Francesc Miralles Mascaró

 

ANNEX I Addenda al contracte d'arrendament de part de l'edifici situat al carrer del Gremi Corredors, 10, i al carrer del Gremi Passamaners, 15, del polígon de Son Rossinyol, de Palma

Parts

Rosario Sánchez Grau, consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, en nom i representació de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en virtut del Decret 10/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears, i de l'article 87 a) de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, com a part arrendatària.

Juan Miguel Bibiloni Ginard, amb DNI núm. 43.067.533-X, en nom i representació de l'entitat Inversions Ca'n Font, SL, domiciliada a Palma, carrer del Gremi Corredors, 6 baixos, de durada indefinida, constituïda en virtut de l'escriptura d'1 de febrer de 2006, autoritzada pel notari de Palma José Moragues Cáffaro, i inscrita en el Registre Mercantil de Palma en el foli 180, del tom 2189, de l'arxiu, llibre 0, full PM-53543, inscripció 1 a, amb NIF B57398406, que va ser apoderat mitjançant l'escriptura d'1 de setembre de 2006, atorgada pel notari de Palma José Moragues Cáffaro, causant de la inscripció 2a en el Registre Mercantil de Palma; com a part arrendadora.

Antecedents

1. Mitjançant el contracte formalitzat el 26 de gener de 2010, Inversions Ca'n Font, SL, arrendà a la societat mercantil pública CAIB Patrimoni, SAU, per un termini de trenta anys, i pel preu que s'estableix en el quadre annex 4 del contracte, la part de l'edifici d'ús administratiu i comercial, situat al carrer del Gremi Corredors, 10, i al carrer del Gremi Passamaners, 15, del Polígon de Son Rossinyol, de Palma, que es descriu a continuació:

— Planta íntegra del soterrani segon, o -2. Amb una superfície total construïda de cinc mil vuit-cents seixanta-quatre metres amb seixanta-set decímetres quadrats (5.864,67 m2), distribuïda en una zona de magatzem de 2.158,55 m2, i una zona d'aparcament amb capacitat per a 106 places per a cotxes i 15 per a motocicletes, a més d'escales de comunicació amb altres plantes, de vestíbuls, buits d'ascensors i rampa d'accés rodat i a peu i zones comunitàries de circulació i maniobres, com també els exutoris corresponents.

— Zona parcial en planta baixa. Amb accés pel carrer del Gremi Corredors, 10, i el carrer del Gremi Passamaners, 15, amb una superfície total construïda de mil sis-cents vint-i-set metres i quaranta-dos decímetres quadrats (1.627,42 m2) per a ús administratiu, a més d'escales de comunicació amb altres plantes, de vestíbuls, buits d'ascensors i arrencada de rampa d'accés rodat i a peu a les plantes de soterranis.

— Planta íntegra del primer pis. Planta d'oficines que es distribueix de conformitat amb els plànols annexos al contracte d'arrendament i la memòria descriptiva, que consta, a més d'escales de comunicació amb les altres plantes, de vestíbuls i buits d'ascensors. Té una superfície construïda de quatre mil tres-cents seixanta-set metres amb trenta-dos decímetres quadrats (4.367,32 m2).

— Planta íntegra del segon pis. Planta d'oficines que es distribueix de conformitat amb els plànols annexos al contracte d'arrendament i la memòria descriptiva, que consta, a més d'escales de comunicació amb les altres plantes, de vestíbuls i buits d'ascensors. Té una superfície construïda de quatre mil dos-cents noranta-set metres amb trenta decímetres quadrats (4.297,30 m2).

— Planta íntegra del tercer pis. Planta d'oficines que es distribueix de conformitat amb els plànols annexos al contracte d'arrendament i la memòria descriptiva, que consta, a més d'escales de comunicació amb les altres plantes, de vestíbuls i buits d'ascensors. Té una superfície construïda de quatre mil dos-cents vint-i-cinc metres amb vint-i-cinc decímetres quadrats (4.225,25 m2).

Les superfícies assignades sumen un total de 20.381,96 m2. La superfície construïda de la totalitat de l'immoble és de 29.019,36 m2. En relació amb el total de l'immoble, aquesta part determinada té una quota assignada de copropietat del 75,10 %. La resta de l'immoble estava adscrit a la propietat i a un tercer.

2. Per mitjà de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 16 de desembre de 2016 (BOIB núm. 162, de 27 de desembre) es va autoritzar la modificació del contracte d'arrendament de part de l'edifici situat al carrer del Gremi Corredors, 10, i al carrer del Gremi Passamaners, 15, del polígon de Son Rossinyol, de Palma, en els termes establerts en l'annex I de la Resolució esmentada, que conté l'addenda al contracte d'arrendament esmentat. La modificació esmentada va tenir en compte l'acord de cessió global d'actius i passius de la societat mercantil pública CAIB Patrimoni, SAU, sense liquidació, a favor de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb efectes comptables a partir del 28 de febrer de 2013, que va produir l'extinció de la societat esmentada (inscrita en el Registre Mercantil amb data 13 de maig de 2015) i, en conseqüència, l'Administració autonòmica va assumir la totalitat de les relacions jurídiques de la societat mercantil cedent i, per tant, el contracte d'arrendament que s'esmenta en l'apartat 1 anterior. A més, aquella modificació donava resposta a l'escrit de 9 de juny de 2016 de la representació de l'entitat Inversions Ca'n Font, SL, que proposava l'ampliació, sense cap cost econòmic, de la superfície objecte del contracte d'arrendament esmentat, en els termes que resulten de la modificació esmentada.

3. Mitjançant l'escrit de 16 de març de 2020, la representació de l'entitat Inversions Ca'n Font, SL, posa de manifest el context de crisi actual, així com el procés de concentració i optimització d'espais i lloguers que està fent l'Administració autonòmica, motiu pel qual formula, en relació amb el contracte d'arrendament a què fa referència l'antecedent 1 anterior, la proposta d'ampliar, sense cap cost econòmic, la superfície objecte del contracte d'arrendament esmentat en 515,80 m2 corresponents al local núm. 4 de la planta baixa, inclosa una terrassa d'ús exclusiu en la part davantera (si bé en l'escrit consten 510 m2 i es fa referència, per error, al local núm. 3). També ofereix, sense cap cost econòmic, 20 aparcaments en la planta soterrani -1, així com un dret preferent d'arrendament a favor de l'arrendatària de dos locals, que són els locals núm. 5 i 6 (si bé en l'escrit s'esmenten, per error, un nombre de 18 aparcaments i el local núm. 4 quan hauria de ser el núm. 6). A canvi d'aquesta proposta sol·licita incloure una clàusula d'obligat compliment per un període mínim de 10 anys dels 19 anys que falten per complir del contracte.

4. L'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears està interessada en l'ampliació de l'objecte de l'arrendament ofert per la part arrendadora, en els termes especificats en la clàusula 1, i, per això, ambdues parts manifesten la seva intenció de formalitzar aquesta Addenda al contracte d'arrendament de part de l'edifici situat al carrer del Gremi Corredors, 10, i al carrer del Gremi Passamaners, 15, del polígon de Son Rossinyol, de Palma.

Ambdues parts es reconeixen mútuament la capacitat legal necessària per formalitzar aquesta Addenda, d'acord amb les següents

Clàusules

1. Les dues parts declaren expressament la seva voluntat de mantenir el contracte d'arrendament de part de l'edifici situat al carrer del Gremi Corredors, 10, i al carrer del Gremi Passamaners, 15, del polígon de Son Rossinyol, de Palma, formalitzat el dia 26 de gener de 2010 -i modificat l'any 2016 segons s'esmenta en l'antecedent 2 anterior-, durant els pròxims 10 anys, des de l'any 2020 fins a l'any 2029, ambdós inclosos, i, a aquests efectes, l'arrendadora cedeix gratuïtament l'ús del local núm. 4 i dels 20 aparcaments descrits en la clàusula 2 que s'integren en el contracte d'arrendament sense cap increment de preu, a més, d'atorgar un dret d'arrendament preferent dels dos locals núm. 5 i 6 que es descriuen en la clàusula 3. Al seu torn, l'eventual incompliment per part de l'arrendatària d'aquest compromís de manteniment de l'arrendament durant el període de 10 anys esmentat comportarà l'aplicació de la indemnització prevista en l'annex 4 del contracte, les quanties del qual s'incrementen específicament a aquests efectes, durant els anys de 2020 a 2029 (si bé, l'any 2029 l'increment és 0), per uns imports equivalents al valor del lloguer del local núm. 4 que l'arrendador es compromet a cedir gratuïtament.

En concret, l'increment de la indemnització s'ha calculat a partir de la consideració d'un valor de lloguer de 6 euros/m2/any, que durant 19 anys (els que resten del contracte d'arrendament) suposen per a un local de 510 m2 (que són els m2 sobre els quals es basa el càlcul que fa l'escrit de l'arrendadora) un import de 697.680 euros. Per incrementar la indemnització en cas de desistiment de l'annex 4 del contracte, l'import de 697.680 euros es distribueix (de manera decreixent) des de l'any 2020 fins al 2029 de la manera següent:

Any

Increment de la indemnització en cas de desistiment

% increment sobre 697.680 euros

2020

139.536,00

20 %

2021

118.605,60

17 %

2022

104.652,00

15 %

2023

90.698,40

13 %

2024

76.744,80

11 %

2025

62.791,20

9 %

2026

48.837,60

7 %

2027

34.884,00

5 %

2028

20.930,40

3 %

2029

0

0 %

TOTAL

697.680,00

100 %

A aquests efectes, es modifica l'annex 4 del contracte esmentat, que queda redactat de la manera que figura en l'annex d'aquesta addenda.

D'altra banda, l'arrendadora es compromet, en el termini màxim d'un mes des de la signatura d'aquesta addenda, a adquirir el local núm. 4 i les 20 places d'aparcament que es descriuen seguidament en la clàusula 2 i a posar el local i les places esmentades a disposició de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a la qual cosa se signarà la corresponent acta de recepció de conformitat entre les dues parts.

Així mateix, l'arrendadora es compromet, en el termini màxim d'un mes des de la signatura d'aquesta addenda, a adquirir els locals núm. 5 i 6 que es descriuen posteriorment en la clàusula 3, a l'efecte del dret preferent d'arrendament a favor de l'arrendatària d'aquests dos locals.

2. S'amplia, sense cap cost econòmic per a l'arrendatària, l'objecte del contracte d'arrendament de part de l'edifici situat al carrer del Gremi Corredors, 10, i al carrer del Gremi Passamaners, 15, del polígon de Son Rossinyol, de Palma, formalitzat el dia 26 de gener de 2010, que passa a comprendre, a més de les unitats ja incloses en el contracte formalitzat el 26 de gener de 2020 i la superfície resultant de l'ampliació feta l'any 2016, les unitats següents:

a) Número 21 d'Ordre, inscrit en el Registre de la Propietat en el Tom 4293, Llibre 1696, Foli 188, Finca 90892, que ocupa una superfície construïda de 463,95 m2, constituït pel Local núm. 4 en planta baixa per a ús comercial o administratiu, més l'ús exclusiu d'una terrassa en la part davantera de 51,85 m2. La referència cadastral és 0834955DD7803D0021SH.

b) Les 20 places d'aparcament per a cotxes situades en la planta soterrani primer, o -1 (planta soterrani primer que correspon a la unitat amb número 24-A d'Ordre, inscrit en el Registre de la Propietat en el Tom 4308, Llibre 1711, Foli 24, Finca 91643), que es relacionen tot seguit:

 

Descripció dels béns (amb situació al C/ Gremi de Passamaners, 15)

Referència cadastral

 

Dades del Registre de la Propietat

Aparcament S1 01

0834955DD7803D0028LM

Núm. ordre 1, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 68, Finca 90872

Aparcament S1 02

0834955DD7803D0002XE

Núm. ordre 2, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 74, Finca 90873

Aparcament S1 03

0834955DD7803D0003MR

Núm. ordre 3, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 80, Finca 90874

Aparcament S1 04

0834955DD7803D0004QT

Núm. ordre 4, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 86, Finca 90875

Aparcament S1 05

0834955DD7803D0005WY

Núm. ordre 5, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 92, Finca 90876

Aparcament S1 06

0834955DD7803D0006EU

Núm. ordre 6, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 98, Finca 90877

Aparcament S1 07

0834955DD7803D0007RI

Núm. ordre 7, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 104, Finca 90878

Aparcament S1 08

0834955DD7803D0008TO

Núm. ordre 8, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 110, Finca 90879

Aparcament S1 09

0834955DD7803D0009YP

Núm. ordre 9, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 116, Finca 90880

Aparcament S1 10

0834955DD7803D0010RI

Núm. ordre 10, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 122, Finca 90881

Aparcament S1 11

0834955DD7803D0011TO

Núm. ordre 11, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 128, Finca 90882

Aparcament S1 12

0834955DD7803D0012YP

Núm. ordre 12, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 134, Finca 90883

Aparcament S1 13

0834955DD7803D0013UA

Núm. ordre 13, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 140, Finca 90884

Aparcament S1 14

0834955DD7803D0014IS

Núm. ordre 14, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 146, Finca 90885

Aparcament S1 15

0834955DD7803D0015OD

Núm. ordre 15, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 152, Finca 90886

Aparcament S1 16

0834955DD7803D0016PF

Núm. ordre 16, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 158, Finca 90887

Aparcament S1 17

0834955DD7803D0017AG

Núm. ordre 17, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 164, Finca 90888

Aparcament S1 18

0834955DD7803D0018SH

Núm. ordre 18, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 170, Finca 90889

Aparcament S1 19

0834955DD7803D0019DJ

Núm. ordre 19, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 176, Finca 90890

Aparcament S1 20

0834955DD7803D0020AG

Núm. ordre 20, Tom 4293, Llibre 1696, Foli 182, Finca 90891

3.  D'altra banda, s'afegeix, sense cap cost econòmic per a l'arrendatària, en el contracte d'arrendament esmentat en la clàusula 1 un dret preferent d'arrendament a favor de l'arrendatària dels dos locals següents:

a) Número 22 d'Ordre, inscrit en el Registre de la Propietat en el Tom 4293, Llibre 1696, Foli 194, Finca 90893, que ocupa una superfície construïda de 566,20 m2, constituït pel Local núm. 5 en planta baixa per a ús comercial o administratiu, més l'ús exclusiu d'una terrassa en la part davantera de 56,90 m2 i una altra posterior de 33,45 m2. La referència cadastral és 0834955DD7803D0022DJ.

b) Número 23 d'Ordre, inscrit en el Registre de la Propietat en el Tom 4293, Llibre 1696, Foli 200, Finca 90894, que ocupa una superfície construïda de 539,85 m2, constituït pel Local núm. 6 en planta baixa per a ús comercial o administratiu, més l'ús exclusiu d'una terrassa en la part davantera de 58,20 m2 i una altra en la part lateral esquerra i fons de 212,80 m2. La referència cadastral és 0834955DD7803D0023FK.

4. Les clàusules 1, 2 i 3 d'aquesta addenda han de desplegar els seus efectes des de la seva signatura.

Això no obstant, en cas que l'arrendadora no dugui a terme en el termini previst en la clàusula 1 l'adquisició del Local núm. 4 i les 20 places d'aparcament que descriu la clàusula 2, l'adquisició dels Locals núm. 5 i 6 descrits en la clàusula 3, i la posada a disposició a favor de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears del Local núm. 4 i de les 20 places d'aparcament esmentades, aquesta addenda no desplegarà cap tipus d'efectes.

5. Qualsevol de les parts d'aquesta addenda pot exigir que s'elevi a escriptura pública, juntament amb el contracte d'arrendament que modifica, en la qual han de constar tots els pactes i les condicions que s'hi estableixen. Les despeses notarials i registrais les ha de satisfer la part que insti la formalització de l'escriptura i, les de caràcter tributari, el subjecte passiu que correspongui d'acord amb la llei.

I, com a prova de conformitat, es signa aquesta addenda per duplicat exemplar, un per a cada una de les parts.

 

ANNEX A L'ADDENDA

ANNEX 4 del contracte

NÚM.

ANY

RENDA

 (SENSE IVA)

 

OPCIÓ DE COMPRA

INDEMNITZACIÓ

 EN CAS DE DESISTIMENT

1

2010

1.304.323,67 

*

 

8.696.111,94

2

2011

1.252.732,46

 

 

8.396.246,01

3

2012

1.302.841,76

 

 

8.096.380,08

4

2013

1.354.955,43

 

 

7.796.514,15

5

2014

1.409.153,65

 

 

7.496.648,22

6

2015

1.465.519,79

 

 

7.196.782,30

7

2016

1.524.140,58

 

 

6.896.916,37

8

2017

1.569.864,80

 

 

10.507.050,44

9

2018

1.616.960,74

 

 

10.029.457,24

10

2019

1.665.469,57

 

 

9.551.864,03

11

2020

1.715.433,65

 

 

9.213.806,83

12

2021

1.766.896,66

 

 

8.715.283,23

13

2022

1.819.903,56

 

 

8.223.736,43

14

2023

1.874.500,67

 

 

7.732.189,62

15

2024

1.930.735,69

 

 

7.240.642,82

16

2025

1.988.657,76

 

 

6.749.096,03

17

2026

2.048.317,49

 

 

6.257.549,23

18

2027

2.109.767,02

 

 

5.766.002,42

19

2028

2.173.060,03

 

 

5.274.455,62

20

2029

2.238.251,83

 

30.093.194,10

4.775.932,02

21

2030

2.305.399,39

 

 

4.298.338,81

22

2031

2.374.561,37

 

 

3.820.745,61

23

2032

2.445.798,21

 

 

3.343.152,41

24

2033

2.519.172,15

 

 

2.865.559,21

25

2034

2.594.747,32

 

22.779.880,99

2.387.966,00

26

2035

2.672.589,74

 

 

1.910.372,81

27

2036

2.752.767,43

 

 

1.432.779,61

28

2037

2.835.350,45

 

 

955.186,41

29

2038

2.920.410,97

 

 

477.593,20

30

2039

3.008.023,30

 

10.000.000,00

0

 

(*)

Import renda mes de gener:

22.536,75

 

Import renda mes de febrer i març:

221.259,91

 

Import renda mesos abril a desembre:

116.439,87