Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 3930
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 14 de maig de 2020 per la qual es publica la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el primer quadrimestre de 2020 i amb caràcter extraordinari tres convenis subscrits en el tercer quadrimestre de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fonaments de dret

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per això dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el tercer quadrimestre del 2019 i primer quadrimestre del 2020, que figura en l'annex.

 

Palma, 14 de maig 2020

El director general del Servei de Salut

Julio Miguel Fuster Culebras

 

 

ANNEX Convenis signats entre setembre i desembre de 2019

  • Pròrroga del conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Asociación de Esclerosis Múltiple de Ibiza- Formentera (AEMIF) per a la prestació de rehabilitació i el trasllat de pacients d'esclerosi múltiple amb mitjans de transport sanitaris del Servei de Salut. Signat 09/12/2019.                                                                                         

  • Conveni de col·laboració empresarial en activitats d'interès general entre el Servei de Salut de les Illes Balears, Lilly SAU i la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears per a la realització de les jornades de formació en la Unitat de Malaltia Psoriàsica de l'Hospital de Manacor. Signat 11/12/2019.

  • Conveni entre el Servei de Salut i l'empresa pública Banc de Sang i Teixits de Barcelona d'encàrrec de gestió per a la realització de 483 tipatges, activitat prevista en el Pla Nacional de Medul·la Òssia. Signat 18/12/2019.

Convenis signats entre gener i abril de 2020

  • Conveni de col·laboració específic entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, per a la realització d'un estudi d'agents electrofísics terapèutics pel Servei de Rehabilitació de l'Hospital Comarcal d'Inca. Signat 14/01/2020.

  • Modificació del conveni de col·laboració entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials sobre l'accés a les dades de caràcter personal necessaris per prestar una assistència sociosanitària adequada als pacients inclosos en el programa d'atenció de pacients amb malalties cròniques.Signat 28/01/2020.

  • Addenda de modificació dels annexos III i IV del conveni entre la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat, l'Institut Social de les Forces Armades, la Mutualitat General Judicial i el Servei de Salut de les Illes Balears per a la prestació en zones rurals de determinats serveis sanitaris als mutualistes i altres beneficiaris adscrits a entitats de segur d'assistència sanitària concertada amb aquestes mutualitats.Signat 03/02/2020.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esport i el Servei de Salut de les Illes Balears per a la col·laboració dels mèdics inspectors de la Inspecció de Serveis Sanitaris del Servei de Salut en el procediment de reconeixement i valoració del grau de discapacitat. Signat 11/03 /2020.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Agrupación Empresarial de Agencias de Viaje de Baleares (AVIBA) en relació a l'expedició de passatges per a usuaris del Servei de Salut que requereixin desplaçar-se entre les Illes o a la Península. Signat 04/05/2020.