Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES MIGJORN GRAN

Núm. 3929
Delegació de competències d'Alcaldia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 19.5.2020 s'ha dictat la següent Resolució d'Alcaldia núm. 309:

"Atès que en data 21.6.2019 mitjançant Resolució d'Alcaldia núm. 411 de data 21.6.2019, es va resoldre:

"PRIMER.- Delegar en la primera tinenta de Batlessa, la Sra. Francisca Adriana Moll Sales, les àrees de cultura, festes, assocacions i fires. Aquesta delegació genèrica abasta la facultat de dirigir els serveis corresponents i gestionar-los en general, però no la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers.

SEGON.- Delegar en la segona tinenta de Batlessa, la Sra. Tamara Rotger Gomila, les àrees d'esports, medi ambient, turisme i joventud. Aquesta delegació genèrica abasta la facultat de dirigir els serveis corresponents i gestionar-los en general, però no la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers.

TERCER.- Delegar en el tercer tinent de Batle, el Sr. Ramon Verdú Navarro, les àrees d'urbanisme i obres públiques. Aquesta delegació genèrica abasta la facultat de dirigir els serveis corresponents i gestionar-los en general, però no la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers.

QUART.- Delegar en la regidora Margarita Esther Triay Barber l'àrea d'hisenda. Aquesta delegació genèrica abasta la facultat de dirigir els serveis corresponents i gestionar-los en general, però no la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers.

CINQUÈ.- Notificar aquesta resolució als interessats.

SISÈ.- Donar compte d'aquests nomanements al Ple de l'Ajuntament.

SETÈ.- Publicar l'acord anterior en el Butlletí Oficial de les Illes Balears."

Aquesta Alcaldia, fent ús de les atribucions que li atorguen l'article 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i l'article 43 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les entitats locals.

 

RESOLC:

PRIMER.- Revocar la delegació de competències d'Alcaldia feta mitjançant la Resolució d'Alcaldia núm. 411 de data 21.6.2019, en favor de la segona tinenta de Batlessa, Sra. Tamara Rotger Gomila, pel que fa a l'àrea de turisme.

SEGON.- Delegar en la primera tinenta de Batlessa, la Sra. Francisca Adriana Moll Sales, l'àrea de turisme. Aquesta delegació genèrica abasta la facultat de dirigir els serveis corresponents i gestionar-los en general, però no la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers.

TERCER.- Delegar en la segona tinenta de Batlessa, la Sra. Tamara Rotger Gomila, l'àrea de serveis socials. Aquesta delegació genèrica abasta la facultat de dirigir els serveis corresponents i gestionar-los en general, però no la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers.

QUART.- Notificar aquesta resolució als interessats.

CINQUÈ.- Donar compte d'aquestes delegacions al Ple de l'Ajuntament.

 

​​​​​​​SISÈ.- Publicar l'acord anterior en el Butlletí Oficial de les Illes Balears."

El que es fa public en compliment de l'article 44 del Reglament d'Organització, Funcionament i Régim Jurídic de les Corporacions Locals.

 

Es Migjorn Gran, 20 de maig de 2020

La Alcaldessa Antonia Camps Florit