Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BUNYOLA

Núm. 3927
Aprovació provisional de l'establiment i l'Acord regulador del preu públic per a la prestació del servei d’escola d’estiu municipal de Bunyola

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple d'aquest Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 13 de maig de 2020, va acordar l'aprovació provisional de l'establiment i l'Acord regulador del preu públic per a la prestació del servei d'escola d'estiu municipal de Bunyola.

I en compliment del que es disposa en els articles 49 i 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i l'article 56 del Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local aprovat per Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, se sotmet l'expedient a informació pública pel termini de trenta dies a comptar des de l'endemà a la inserció d'aquest anunci en el BOIB, perquè els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes.

Durant dit termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://bunyola.sedelectronica.es].

Si transcorregut dit termini no s'haguessin presentat reclamacions, es considerarà aprovat definitivament dit Acord.

 

Bunyola, 19 de maig de 2020

El Batle

Andreu Bujosa Bestard