Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 3892
Informació pública de la declaració d’interès general per a un hotel rural al lloc de Torre del Ram, polígon 1, parcel·la 2 del TM de Ciutadella (EXP. NUI 6/2019)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Conformement el que disposa l'article 37.2 de la Llei 6/1997, de 8 de juliol, del sòl rústic de les Illes Balears, així com l'article 17 de la Llei 12/2016, de 17 d'agost, d'avaluació ambiental de les Illes Balears i en mèrit a les transferències conferides al Consell Insular de Menorca per la Llei 9/1990, d'atribució de competències als consells insulars en matèria d'urbanisme i habitabilitat, per la present resta sotmès a informació pública per un període de trenta dies el següent expedient:

Declaració d'interès general: NUI 6/2019

Terme municipal: Ciutadella

Promotor: Encantos de Menorca SA

Assumpte: declaració d'interès general per a un hotel rural al lloc de Torre del Ram, polígon 1, parcel·la 2 del TM de Ciutadella

  • Avantprojecte redactat pels arquitectes Francisco Ortega Montoliu i Jorge Sánchez Iglesias i signat en data 11 de març 2019.
  • Estudi d'impacte ambiental redactat per l'enginyer tècnic agrícola Carlos Torres Florit i signat en data 1 d'abril de 2020.

Les persones interessades podran examinar l'expedient durant el termini de trenta dies comptadors des del següent al de la publicació d'aquest anunci en el BOIB i en la seu electrònica, a les dependències del Consell Insular de Menorca, plaça de la Biosfera núm. 5 de Maó (Menorca) i durant el mateix termini podran efectuar les al·legacions que considerin pertinents.

Sense perjudici de l'abans establert, s'ha de tenir en compte que tots els terminis anteriorment esmentats resten interromputs d'acord amb el que estableix la disposició addicional tercera del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19. El còmput dels corresponents terminis es reprendrà en el moment en el què perdi vigència l'esmentat Reial Decret o, en el seu cas, les seves pròrrogues.

 

Maó, 27 d'abril de 2020

El conseller executiu del Departament d'Economia i Territori

Miquel Company Pons