Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 3885
Exposició pública del projecte que porta per títol “Proyecto de ejecución para la instalación de un punto de carga doble para vehículo eléctrico y pérgola solar fotovoltaica de 100KWp conectada a red para autoconsumo de la futura piscina cubierta des Mercadal”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del previst a l'art. 149 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, es sotmet a informació pública el projecte que porta per títol “Proyecto de ejecución para la instalación de un punto de carga doble para vehículo eléctrico y pérgola solar fotovoltaica de 100KWp conectada a red para autoconsumo de la futura piscina cubierta des Mercadal” , redactat per l'enginyer tècnic industrial Sr. David Dinarés Ferreira, visat pel Col·legi Oficial de Pèrits i Enginyers Tècnics Industrials de les Illes Balears el 6 de maig de 2020 amb número de visat 12200370-00, pel termini de QUINZE (15) DIES hàbils, a comptar des de l'endemà al de publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de conformitat amb l'establert l'article 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Durant dit termini podrà ser examinat per hom en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels ciutadans a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [adreça http://www.aj-esmercadal.org/].

 

Es Mercadal, 19 de maig de 2020

L'ALCALDE

Francesc X. Ametller Pons