Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 3870
Decret de continuació del procediment d’aprovació dels pressuposts generals de l’Ajuntament de Sóller i les entitats dependents EPE Sóller 2010 i Empresa Funerària Municipal de Sóller

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

“Atès l'expedient 5615/2019 tramitat pel negociat d'Intervenció, per a l'aprovació del Pressupost General per a 2020.

Atesa l'aprovació inicial del Pressupost General per a 2020 en sessió extraordinària celebrada al març d'aquest exercici.

Atès el Real Decret 463/2020, de 14 de març, pel què es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Atesa la disposició addicional tercera de l'esmentat Real Decret, que preveu en el seu apartat quart, la possibilitat d'acordar motivadament la continuació dels procediments administratius que siguin indispensables per a la protecció de l'interès general o per al funcionament bàsic dels serveis.

Atesa la Memòria de Batlia motivant la continuació del procediment, exposant que l'entrada en vigor del nou pressupost possibilitarà la disposició de crèdit necessari per a fer front als compromisos de despesa actuals i futurs derivats de la gestió dels serveis bàsics municipals, així com fer front a diferents necessitats sorgides i que sorgiran amb motiu de la crisi sanitària i econòmica provocada pel COVID-19, ja que si bé l'elaboració del nou pressupost 2020 no va tenir en compte la situació de crisi, si que seria factible trobar recursos necessaris, no disponibles en el pressupost prorrogat actual, per poder fer front a les polítiques socials i econòmiques derivades de la situació de crisi actual.

Atès l'informe favorable de la Intervenció Municipal.

Atès el què disposa l'article 6 del Real Decret 463/2020 de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 i en ús de les atribucions conferides a la Batlia per l'article 124.4. b), g), h) i l) de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, s'adopten els següents acords:

PRIMER.- S'acorda la continuació del procediment d'aprovació dels Pressuposts Generals de l'Ajuntament de Sóller i de les entitats dependents Epe Sóller 2010 i Empresa Funerària Municipal de Sóller, per entendre que estam davant un instrument indispensable per a la protecció de l'interès general i per al funcionament bàsic dels serveis i per tant s'aixeca la suspensió del termini per presentar al-legacions a l'aprovació inicial del pressupost, reactivant així el període d'exposició pública.

SEGON.- Que es procedeixi a publicar aquesta resolució de Batlia al Butlletí Oficial per donar-li publicitat, així com al tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament.

TERCER.- Que de la present resolució es doni compte a la proper Junta de Govern que es celebri, així com en la propera sessió de l'Ajuntament en Ple.»

 

Sóller, 19 de maig de 2020

El Batle

Carlos Simarro Vicens