Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 3855
Aprovació de les bases reguladores que han de regir la convocatòria per a la participació dels/les joves en el programa «Compta amb jo» 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

M. Carolina Marques Portella, Batlessa de l'Ajuntament de Sant Lluís, fa públic l'extracte de la resolució del decret de batlia núm. 445/2020 de dia 15/05/2020, per la qual s'aproven la convocatòria i bases per a la participació dels/les joves en el programa « Compta amb jo ».

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de subvencions:

http://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatorias/506253

Primer. Objecte de la convocatòria: L'objecte del programa és fomentar l'estat actiu dels joves durant l'estiu, a través d'un aprenentatge pràctic i no formal d'un ofici, que ells/elles podran escollir, per posar al descobert les seves habilitats i capacitats, durant el servei que realitzaran voluntàriament i acompanyats per un/a mentor/a de l'entitat col·laboradora.

Segon. Beneficiaris: Poden participar en aquesta convocatòria joves de 14 a 17 anys d'edat empadronats/empadronades en el municipi de Sant Lluís. Els/les participants es seleccionaran d'acord amb els principis d'objectivitat, transparència, igualtat, no-discriminació i publicitat, per mitjà del règim de concurrència competitiva, mitjançant la comparació de les sol·licituds presentades.  

Tercer. Bases Reguladores: Bases de la convocatòria que han de regir la participació dels/les joves en el programa «Compta amb jo»

http://www.ajsantlluis.org/tauler/edictes.aspx?Tipo=01&HISTORIC=1

Quart. Crèdit de la convocatòria: El crèdit per aquesta convocatòria és de 6.000 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds: del 18 al 29 de maig de 2020.  

Sisè. Quantia: La subvenció unitària és de 120 euros per cada participant que obtengui el certificat d'aprofitament.

 

Sant Lluís, 19 de maig de 2020  

La Batlessa 

M. Carolina Marquès Portella