Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PROMOCIÓ ECONÓMICA I DESENVOLUPAMENT LOCAL

Núm. 3758
Modificació de convocatòria dels campaments d’estiu 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El conseller executiu del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, dia 14 de maig de 2020, ha dictat la següent resolució:

« Antecedents:

1. En data 28 de febrer de 2020 es va aprovar per resolució del conseller executiu del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament del Consell de Mallorca convocatòria  dels campaments d'estiu 2020.

2. Una vegada que es va publicar aquesta convocatòria al BOIB núm. 29 de 7 de maç de 2020, just abans de l'inici del termini per preinscriure's a l'activitat, va ser declarat l'estat d'alarma pel Govern espanyol ja que l'Organització Mundial de la Salut va elevar la situació d'emergència  de salut pública a causa del COVID-19, i tots els tràmits administratius varen quedar suspesos.

3. Per aquest motiu es considerà adequat modificar la convocatòria publicada, segons l'explicat a la memòria de necessitat emesa pel director Insular de Participació i Joventut de data 14 de maig de 2020.

Fonaments de dret:

1. El Decret 26/2018, de 3 d'agost, disposa el traspàs al Consell Insular de Mallorca de les funcions i els serveis inherents a les competències pròpies d'aquesta institució insular que exerceix l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en matèria de joventut i lleure.

2. El Decret 23/2018, de 6 de juliol de 2018, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut.

3. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

4. Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19. «BOE núm. 67, de 14 de març de 2020»

5. Reial decret 514/2020, de 8 de maig, pel qual es prorroga l'estat d'alarma declarat pel Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

6. Decret de la Presidència del Consell, de dia 9 de desembre de 2019, modificat per decret de 6 de març de 2020, pel qual es determina l'organització del Consell Insular de Mallorca. Article 9. recull les atribucions del Departament de Promoció Econòmica i  Desenvolupament Local. Establ int a l'apartat u) Proposar l'ordenació de polítiques, plans i programes destinats a la joventut.

Per tot l'anterior

RESOLC

PRIMER.- Modificar convocatòria  dels campaments d'estiu 2020, aprovada per resolució de data 28 de febrer pel conseller executiu del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, mantenint número de torns, participants i dates, en el sentit de no establir dates exactes dels tràmits que es determinaran al tràmit anterior:

Preinscripció a través d'enllaç publicat a la seu electrònica del Consell de Mallorca. Set dies naturals. (en aquest cas sí des de dia 18/05 a les 09:00 hores fins dia 24/05 a les 23:59 hores)

Llista provisional de preinscrits. Publicació  a la seu electrònica del Consell de Mallorca.

Esmenes per correu electrònic al correu: joventut@conselldemallorca.net (tres dies. 72 hores)

Llistat de preinscrits definitiu.

Sorteig de places, segons les indicacions de la Convocatòria publicada al BOIB núm. 29 de 7 de maç de 2020. L'acte no serà públic per les presents circumstàncies, però es publicarà un LIVE a temps real a les xarxes socials.

Llistat de places per torn, amb indicació de les mesures que es prendran per desenvolupar el campament. S'enviarà un correu electrònic a al correu electrònic indicat a la preinscripció informant de la documentació a presentar, fitxa i forma de pagament.

Presentació de la documentació requerida a la convocatòria i pagament del preu corresponent, que s'ha de presentar en els registres oficials, i si es presenta a un registre diferent als del Consell de Mallorca, s'haurà de presentar còpia de la justificació de la presentació, així com còpia de la documentació presentada al correu electrònic pel qual han rebut avís de la plaça. (Cada torn tindrà un correu diferent)

Avís per correu electrònic indicat si a la preinscripció  calen esmenes.

Presentació d'esmenes a través del mateix correu electrònic que ha rebut l'avís (48 hores)

SEGON.- Publicar la present resolució de modificació de la convocatòria de campaments d'estiu 2020 en el BOIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació. El recurs es pot interposar formalment davant aquest conseller executiu/consellera executiva o davant la presidència del Consell Insular de Mallorca, que és l'òrgan competent per resoldre'l.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú.

Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.»

 

Palma, 14 de maig de 2020

El secretari tècnic de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local

(per suplència: resolució de 8 de gener 2020 BOIB núm. 9, de 21/01/2020)

Jaume Tomàs Oliver